Suomeksi » Näe ja tee » Rinteet
Rinneinfo


Rinteiden lukumäärä

12
Pisin rinne 1500 m
Suurin korkeusero 230 m
Valaistuja rinteitä 8
Lumetettuja rinteitä 12
Lasten rinteitä 2
Snowpark On
Hissien lukumäärä 7
Hiihtokoulu On
Vuokraamo 2
Rinneravintoloita 4Webkamera Ukko-Kolilla
Rinteet
Ukko-Koli
Rinnekausi päättynyt.

Kiitos kuluneesta kaudesta.
Nähdään ensi talven lumilla.
Loma-Koli
Rinnekausi päättynyt.

Kiitos kuluneesta kaudesta.
Nähdään ensi talven lumilla.
Lumitilanne
0 cm
Ladut
Latujen ylläpito on tältä kaudelta lopetettu.

VUODEN 2013 HIIHTOKESKUKSESSA KOLILLA

LASKETELTU 75 VUOTTA!

Kolin laskettelun 75. juhlavuosi kruunattiin vuoden hiihtokeskukseksi valinnalla keväällä 2013: talvikaudella juhlitaan siis sekä Vuoden Hiihtokeskus titteliä että laskettelun virstanpylvästä! Kolilla järjestetään talvikaudella talvikauden avajaisten sijaan isot alueen juhlat 24.-26.1.2014 – tulossa tarjouksia, tapahtumia ym. koko alueella!

Uutuutena toivotut iltamäet ja AfterSki

Kolin talvikausi on täynnä uutuuksia. Kolilla lasketaan jälleen iltaisin vuosien tauon jälkeen! Pääset laskemaan iltamäessä perjantaisin välillä 17.1.–14.2. sekä 14.3.–11.4. Rinteet ovat avoinna sekä Ukko- että Loma-Kolilla perjantaisin klo 21 saakka!

Yhdistä iltamäkeen myös käynti uudessa Koli Relax Spassa. 17.1. ja 11.4. vietetään Ässäperjantaita – Ski&Spa&Sing -bileitä. Rinteet ovat avoinna klo 21 saakka, Koli Relax Spa klo 23 saakka. Ja loppuiltaa vietetään laulun merkeissä Kirjastobaari Hiekkapakassa. Uutta ovat myös lauantain AfterSkiKaraoket Kirjastobaari Hiekkapakassa! Hiihtolomalla karaokea myös lapsille!

Lapsille järjestetään 31.12. ja 19.2. LUMISIRKUS. Lumiseikkailurataan, lumiparkouriin sekä ”Tuliesitykseen" voit osallistua Loma-Kolin rinteillä. Loma-Kolilla pidetään entisten vuosien tapaan myös Wernerin hiihtokouluja – joko kahden tai kolmen päivän mittaisina. Lisäksi Loma-Kolilla vietetään laskiaisriehaa rinteessä 4.3. sekä opetellaan lautailun saloja jatkotason ryhmätunneilla hiihtolomaviikoilla.

Uutena voit hyödyntää Joensuusta lähtevää Ski & Spa bussia rinteille ja kylpylään tarjoushintaan! Saat päivälipun hinnalla rinnelipun ja kuljetuksen aikuisille yhteishintaan 37 €/hlö, lapsille 30 € (4–12-v.). Bussilla myös Koli Relax Spahan Break Sokos Hotel Kolille: bussikuljetus ja kylpylälippu 44 €/aikuiset.

Talveksi 2013–2014 kehitämme edelleen Loma-Kolin Snowpark rinnealuetta. Loma-Kolin Snowparkiin tulossa ensi talveksi reilusti lisää uutta rautaa. Laaja tarjontamme parkin osalta kasvaa entisestään uusien reilien ja pressien muodossa, unohtamatta snowparkin osalta myöskään perheen pienimpiä vauhtihirmuja ja hurjapäitä.

Loma-Kolin SnowPark on lumilautailijoille ja New School -laskijoille suunnattu rinnealue, joka tarjoaa kaikentasoisille laskijoille turvalliset suorituspaikat temppujen tekemiseen. Tarjolla on suurempia obstaakkeleja jo temput taitaville sekä pienempiä ja helpommin lähestyttäviä reilejä, pressejä ja hyppyreitä lajin saloihin vasta vihkiytyville.

Kolin matkailukeskus sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla, n. 75 km Joensuusta pohjoiseen. Kolin rinteet Ukko- ja Loma-Kolilla tarjoavat 12 rinteellä ja yhteislippujärjestelmällä eväät hauskanpitoon suksilla, laudalla tai muuten mäkeä laskien. Kun haluat kokea eteläisen Suomen korkeimmat (korkeusero 230 m) ja haastavimmat rinteet Ukko-Kolilla, nauttia Loma-Kolin lautailijoille ja perheille sopivista rinteistä sekä Snowparkista tai muuten vaan ihailla rinteiltä avautuvia huimia näköaloja – suuntaa kohti Kolia. Muistathan, että hissilipuista ja muista palveluista saat myös bonukset S-Etukortilla!

Ukko-Kolin rinteet sijaitsevat Kolin kansallispuistossa Break Sokos Hotel Kolin vieressä ja Loma-Kolin rinteet n. 10 kilometrin päässä Kolin kylältä Loma-Kolin puolella. Jos majoitut Break Sokos Hotel Kolilla, pääset kätevästi suoraan ulko-ovelta Ukko-Kolin rinteisiin! Ukko-Kolin rinteet voivat ylpeillä perinteillä jo vuodesta 1938 – Kolilla on laskettu siis jo 75 vuotta! Ukko-Kolilta löydät mm. Ukko-Kolin mustan, jota monet pitävät haastavimpana rinteenä Suomessa. Loma-Kolin rinteet soveltuvat erityisesti perheille ja lautailijoille. Oma lasten rinne, samoin kuin pulkkamäki, laavut ja kota takaavat rentouttavan puuhapäivän koko perheelle. Loma-Kolilla järjestetään myös suosittu Wernerin hiihtokoulu lapsille.

Liikennöinti

Kolille pääset kätevästi joko omalla autolla tai saapumalla junalla / lentokoneella Joensuuhun tai Kuopioon. Joensuusta Kolille liikennöi kimppataksi. Lisätietoja julkisista liikenneyhteyksistä. Joensuu-Koli välillä liikennöi rinnekaudella myös Ski & Spa bussi.

Hiihtokeskusten välillä pääset liikkumaan parhaiten omalla autolla. Kolin rinteiltä löydät lipunmyynnit ja vuokraamot, samoin kuin rinneravintolat ja hiihtokoulut. Break Sokos Hotel Kolilla, samoin kuin molemmissa rinneravintoloissa on langaton nettiyhteys. Hotellilla on asiakkaiden käytössä yksi maksuton nettipääte, Loma-Kolilla kaksi nettipäätettä sekä X-Box -pelitorni. Loma-Kolilta löytyy myös ympärivuotinen asuntovaunualue, josta voi vuokrata myös kausipaikkoja.

Lisätietoja rinnekaudella: Ukko-Kolin rinteet, Rantatie 27, 83960 Koli, puh. 010 7623 630
Loma-Kolin rinteet, Häkinniementie 14, 83960 Koli, puh. 010 7623 631 rinteet.koli@sok.fi.
Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin 0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min

Lisätietoja muuna aikana, ryhmävaraukset ym.:
Break Sokos Hotel Kolin ja rinteiden myyntipalvelu
Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli
Puh. 020 1234 662
sales.koli@sok.fi
www.sokoshotels.fi
www.koli.fi

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin (sis. alv 23 %): Lankapuhelimesta 0,0828 €/puhelu
+ 0,07 €/min, matkapuhelimesta 0,0828 €/puhelu + 0,17 €/min
Laskettelijatesti