Suomeksi » Näe ja tee » Rinteet » Ryhmävaraukset
Ryhmävaraukset
Kolilta löytyy paljon tekemistä niin lasketteleville kuin muillekin ryhmille. Kysy yritys-, koulu- ja muille ryhmille tarjous suoraan myyntipalvelustamme. Saat kaikki alueen palvelut yhdellä yhteydenotolla! Break Sokos Hotel Kolin ja rinteiden myyntipalvelusta saat majoitus-, kylpylä-, ruokailu-, kokous-, laskettelu-, hiihtokoulu- ja saunapalveluiden lisäksi siis muut alueen palvelut, kuten lumikenkä-, moottorikelkka- ja pilkkiretket.

Ukko-Kolin rinteiden rinneravintola Rinnetupa toimii iltaisin tunnelmallisena yksityistilaisuuksien pitopaikkana – olipa kyseessä pikkujoulut, fondue-ilta, syntymäpäivät tai muu tilaisuus. Järjestämme ravintolaan myös ohjelmat toiveiden mukaan. Loma-Kolin rinnealue soveltuu loistavasti mm. erilaisten talvipäivien ja virkistyspäivien viettämiseen. Alueella on runsaasti tulipaikkoja ja tilaa erilaisten aktiviteettien tekemiseen. Saat erilaisiin kokouksiin, tapahtumiin ja teemapäiviin loistavat puitteet Kolilla, kun yhdistelemme Break Sokos Hotel Kolin palveluita rinteiden ja alueen muihin palveluihin!

Huomioithan, että ryhmillä on mahdollisuus vuokrata rinnealue myös yksityiskäyttöön välittömästi ennen tai jälkeen normaalin aukioloajan. Yllätä siis ryhmäsi ja varaa rinnealue kokonaan käyttöönne joko aamulla tai rinteiden sulkeuduttua! Tälle ajankohdalle on mahdollista saada myös hiihtokoulutunteja. Rinteiden käyttö aukioloaikojen ulkopuolella: ma–pe 220 €/h ja la–su 330 €/h. Lisäksi tarvittavat lippu- ja välinevuokrat ko. ajalta.

Lisätietoja:
Break Sokos Hotel Kolin ja rinteiden myyntipalvelu
Ylä-Kolintie 39
83960 Koli
Puh. 020 1234 662
sales.koli@sok.fi
www.sokoshotels.fi
www.kolirelaxspa.fi
www.grillit.fi
www.koli.fi

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin (sis. alv 23 %):
Lankapuhelimesta 0,0828 €/puhelu + 0,07 €/min, matkapuhelimesta 0,0828 €/puhelu + 0,17 €/min