Suomeksi » Syö ja juo » Ravintolat
Ravintolat

Grill it! -ravintola

Grill it! on Break Sokos Hotel Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.  Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset ”käsin poimitut” raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen, painottuen erinomaisiin pihviannoksiin. Ravintolan erikoisuutena on puuhiiligrilli, joka antaa aidon savun ja grillauksen maun melkein jokaiseen listan annokseen. Tarjolla on myös ”Paikallisia Makuja” à la carte ruokalista, jossa hyödynnetään pääosin paikallisia raaka-aineita ja vaalitaan pohjois-karjalaista ruokaperinnettä. Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille.

Grill it! -ravintola on myös hyvin suosittu hääjuhlapaikka. Ravintolassa onnistuu helposti erikokoiset juhlat ja tilaisuudet pienistä, jopa 200 hengen tilaisuuksiin. Sesonkiaikoina suositellaan pöytävarauksen tekemistä illallista varten, Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, puh. 020 1234 662. Avoinna su-to 12–24, pe–la 12–01 (keittiö 12–22). Lisätietoja: www.grillit.fi

Ravintola Alamaja Kolin satamassa

Ravintola Alamaja Kolin satamassa. Viini- ja olutoikeudet. Alamajan puh. 020 564 5778 tai 0400 857 557, kolisales@koliactiv.fi, www.koliactiv.fi.

Kahvila Kolin Ryynänen

Herkuttele ja viihdy! Konditoriatuotteet, keittolounaat ja crêpet. Ruokaa myös illalla tilauksesta, ja kotiin (tai mökkiin) kuljetettuna. Katso ajankohtaiset aukioloajat www.facebook.com/kolinryynanen. Ylä-Kolintie 1, 83960 Koli, p. 044 569 5757, holidayfinland@gmail.com.

Kirjastobaari Hiekkapakka

Kirjastobaari Hiekkapakka on Break Sokos Hotel Kolin Relax Span vieressä oleva tunnelmallinen viihtymisbaari. Tulikiven tekemän uniikin takan äärellä voit pelata lautapelejä, lukea kirjoja, laulaa karaokea tai vaikka vain nauttia hyvistä juomista ja upeasta kansallismaisemasta. Hiekkapakka on avoinna sopimuksen mukaan. Lisätietoja varaukset: Break Sokos Hotel Kolin ja Kolin rinteiden myyntipalvelu, puh. 020 1234 662.

Rinneravintola Rinnetupa Ukko-Kolin rinteillä

Ukko-Kolin rinteiden ala-asemalla sijaitsee tunnelmallinen Rinnetupa. Rinnetuvalta saat niin kahvila- kuin ruokatuotteetkin.  Ravintolassa on A-oikeudet. Rinnetupa palvelee asiakkaita rinteiden aukiolopäivinä, ja asiakkaiden käytössä on ravintolan lisäksi terassialue, nuotiopaikka, samoin kuin taukotila omien eväiden nauttimiseen. Rinnetuvalla on asiakkaille maksuton, langaton nettiyhteys. Ravintola on avoinna rinnekauden ulkopuolella ryhmille tilauksesta. Rinnetupa on tunnelmallinen ja rento paikka erilaisiin juhlatilaisuuksiin, tilaa jopa 100 hengelle. Puhelin rinnekaudella 010 762 3633, muuna aikana Break Sokos Hotel Koli, puh. 020 1234 662.

Rinnekahvila Sula Loma-Kolin rinteillä

Loma-Kolin kahvila Sula palvelee asiakkaita vuokraamorakennuksessa koko laskettelukauden ajan. Kahvilassa on tarjolla kahvilatuotteita ja pientä purtavaa. Ravintolassa on myös A-oikeudet. Loma-Kolin kahviossa on asiakkaille maksuton, langaton nettiyhteys, kaksi nettikonetta ja X-Box –pelitorni. Samassa pihapiirissä on nuotiopaikkoja, kota sekä lasten maailma mm. napakelkkoineen ja pulkkamäkineen Loma-Kolille pääset myös hiihtäen: maastohiihtolatu lähtee Loma-Kolin kahvilan pihapiiristä. Avoinna rinteiden aukioloaikoina, muuna aikoina tilauksesta. Puhelin rinnekaudella 010 762 3631, muuna aikana Break Sokos Hotel Koli, puh. 020 1234 662.