Suomeksi » Yritykset ja Ryhmät » Kokoukset
Kokoukset

Kolilla on hyvä pitää kokouksia

Erikokoisia kokoustiloja löytyy joka lähtöön ja palaverien vastapainoksi voi nauttia kuvankauniista kansallismaisemasta.


Break Sokos Hotel Koli on oivallinen kokouspaikka. Saman katon alla pidät palaverit, majoitut ja ruokailet. Helppoa ja vaivatonta. Kokoustiloja hotellin yhteydessä on 46 hengen Mustarintanen, 44 hengen Panu-kabinetti, 24 hengen Kinolainen-kabinetti ja I.K Inha-kabinetti 12 hengelle. Lisätietoja saat hotellin myyntipalvelusta: sales.koli@sokoshotels.fi tai 020 123 4662.

Luontokeskus Ukon yhteydessä on tarjolla korkeatasoisella AV-tekniikalla varustettu 200 hengen auditorio sekä kaksi pienempää kokoustilaa. Ukossa hoituu myös kahvitukset ja näyttelyopastukset. Lisätietoja: ukko@metsa.fi tai 020 564 5654.

Kahvila-ravintola Alamajan
yläkerrassa on kaksi huonetta, joissa voi pitää kokousta: huoneisiin mahtuu 10 henkilöä ja 20 henkilöä. Aukioloajan ulkopuolella myös ravintolasalia voi vuokrata kokouskäyttöön, tilaa ma0x. 24 henkilölle. Kolin Alamaja on tunnelmallinen vuonna 2004 rakennettu komea, tyylitelty hirsirakennus Kolin satamassa.
Alakerran kahvilaravintolasta avautuu upea näkymä Pieliselle, terassi miltei hipoo Pielisen rantalaineita ja talvella lumista jääkenttää. Kansallispuiston komean kuusikon ja lehtometsän tunnelma ovat vahvana Alamajan pihapiirissä.
Lisätietoja: kolisales@koliactiv.fi ja 0400 857 557.

Future Freetime – Kolin loma- ja kurssikeskus – suojaisan Valkealammen rannalla tarjoaa tilat kodikkaalle kokoukselle. Rantatalossa kokoustavat ryhmät 20 henkilöön ja päätalossa, viihtyisässä entisessä kyläkoulussa, ryhmät 40 henkilöön asti. Pihapiirissä on 70 petipaikkaa, 30-paikkainen Caravan-alue, useampia saunoja (myös savusauna) sekä uintimahdollisuus (talvella avanto). Kolin ensilumenlatu ja lumettomaan aikaan ulkoilureitti lähtevät pihasta. Ruokailuvaihtoehtoina ryhmille täysi- tai puolihoito. Katso kokouspakettimme.
 
Pienempiin tiimipalavereihin sopii erinomaisesti Kolin Osuma. Kokous- ja ruokailutilat 16-hengelle, majoitus ja sauna saman katon alla. Lisätietoja: 050 408 1051 (ark. klo 9-17).

Luonnon keskellä, kauniissa perinnemaisemassa sijaitseva Mattilan tila tarjoaa viihtyisän ja levollisen tilan kokousten ja koulutusten järjestämiseen n. 30 henkilölle. Lisäksi käytössä kaksi pienryhmätilaa. Tilauksesta kahvila- ja majoituspalvelut, sauna ja ohjelmapalvelut. Lisätietoja: et@elontila.fi, 045 879 7999. 

Kahvila Kolin Ryynänen idylli-interiööri juhlaan, kokoukseen ja viihtymiseen. Kesäaittahuoneissa nukkumistilat 24 hlölle. Kahvila-aamiainen tilauksesta tai aitan yhteistiloissa keittiönurkka omatoimimatkaajalle. Puronvarren puulämmitteinen sauna, illan hämy nuotiolla... Lisätietoja: p. +358 (0)45 848 1966. saga1spirit@yahoo.com, www.sagaspirit.fi

Kokouspaikkoja Kolin lähellä

Kestikievari Herranniemi on kodikas kokouspaikka Pielisen rannalla Vuonislahdessa. Luonnonrauha, hyvä ruoka ja oheispalvelumme antavat kokouksiin, kursseihin, koulutuspäiviin ja illanviettoihin hyvät puitteet. Kokoustiloina päärakennuksen Tapiontupa takkoineen 30 hengelle, Kuusitupa 40 hengelle ja ylätsardakka 15 hengelle. Kesäisin myös upea rantapaviljonki. Tiloissa on ajanmukaiset kokousvälineet ja langaton nettiyhteys.  Majoitustilat tarjoamme talvisin 34 hengelle ja kesäisin 50 hengelle. Illan hämyssä rantasauna, savusauna tai päärakennuksen hoito-infrapuna sauna sekä kylpypalju puhdistavat päivän pölyt pois. Lisätietoja: p. 0400 482 949, 013 542 110, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com


Hyvärilän Matkailu-ja nuorisokeskus on oiva paikka kokouksilla, kokoustiloja löytyy jopa 300 hengelle hajautettuna. Suurin tila on 126-paikkainen auditorio ja pienempiä kabinetteja on useita. Kokoustiloissa on ajanmukaiset kokousvälineet ja internetyhteydet. Matkaa Kolilta Nurmekseen Hyvärilään 83 km.

Hyvärilän Matkailu-ja nuorisokeskus 
Lomatie 12, 75500 Nurmes 
Puh. 0207 466 780     
hyvarila@nurmes.fi
www.hyvarila.fi