Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Kesäaktiviteetit / Opastetut retket

Opastetut retket

 

Kolilla on loistavat mahdollisuudet retkeilyyn ja vaellukseen. Retkelle voit lähteä myös opastetusti. Opastettuja retkiä tarjoavat Feel Koli ja Koli Activ Oy.

FeelKoli_812_217_vari.jpg

Feel Koli luontoretket

Feel Koli luontoretket kaikkina vuodenaikoina, kiireettömästi ja luonnosta nauttien. Viikoittaiset retket alkaen yhdelle henkilölle, sesonkina takuulähdöt. Ryhmille tilauksesta ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Patikka- ja lumikenkäretkien lisäksi tuotteina mm. Naurua luonnossa, Laulukimppu sekä Luonto voiman antajana -retki.

Feel Koli luontoretkillämme koet Kolin monipuolisen luonnon kiireettömästi liikkuen. Retkillämme tutustut luonnon lisäksi Kolin historiaan, kulttuuriin ja taruihin – liikunnan riemua unohtamatta. Sesonkiaikoina kesällä ja talvella teemme takuulähtöjä, joille yksittäinenkin retkeilijä on tervetullut ilman ennakkoilmoittautumista. Muille viikoittaisille retkillemme pääset mukaan ennakkoilmoittautumalla. Retkiemme kohde vaihtelee: viemme retkeilijät sinne, missä luonnossa sillä hetkellä tapahtuu, oli se sitten kevätlintujen laulun täyttämä metsä, kukkien täyttämä niitty tai tykkyluminen metsä. Tilauksesta teemme retkiä niin pienille kuin isoillekin ryhmille kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Oppaamme ovat kokeneita paikallisoppaita, joille Koli on koti.
Feel Koli luontoretkiä tuottaa Ilovoltti Oy, jonka omistajilla on yli kahdenkymmen vuoden kokemus luontopalveluiden tuottamisesta Kolin alueella. Ilovoltti Oy:n tukikohta Koli Shop Retkitupa on aivan Ukko-Kolin huipun vieressä, Break Sokos Hotel Kolin kulmauksessa. Retkitupa toimii lähtöpisteenä suurimmalle osalle Feel Koli luontoretkistämme.

Tervetuloa kokemaan Koli Feel Koli luontoretkillämme!

Yhteystiedot: Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, + 358 (0)400 231 332, info(at)feelkoli.fi, www.feelkoli.fi.

Koli Activ Oy

Patikointia Suomen tunnetuimassa kansallismaisemassa, melontaa Pielisellä, luolaseikkailu Suomen tietävästi pisimmässä luolastossa, polkupyöräretki Kolin hiekkateille. Näistä kaikista on Koli Activin aktiviteettien täyteinen kesä tehty.

Yhteystiedot: Rantatie 12, 83960 Koli, +358 (0)400 857 557, kolisales(at)koliactiv.fi, www.koliactiv.fi.