Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Kesäaktiviteetit / Risteilyt / Jatkoyhteys kirkkoveneellä Paateriin

Jatkoyhteys kirkkoveneellä Vuonislahden satamasta Paateriin

 

paateria_812_217.jpg
 

Venekuljetukset suurilla puuveneillä tilattuina jatkoyhteyksinä Suviexpress-kantosiipialukselta Vuonislahden ja kuvanveistäjä Eva Ryynäsen Taiteilijakoti Paaterin välillä kesällä 2017. Kuljetuksen pituus on noin 3 km ja kesto noin 30 min suuntaansa.  

Jatkoyhteyden hinta 10 €/aik. ja lapset alle 4-12-v. 5 € (edestakaisin). Hinta sisältään alv:n 10 %. Vähimmäislaskutus 3 hlöä. Matkan voi varata myös alla olevalla lomakkeella. Huom! Kantosiipialuksen matka Koli-Vuonislahti-Koli tai Lieksa-Vuonislahti-Lieksa venematkan yhteydessä 30 €/aik. ja 15 €/lapset. Paluu Kolin tai Lieksan satamaan tapahtuu seuraavalla kantosiipialuksen vuorolla. Kantosiipialuksen matka tullee varata erikseen.

Ryhmille on mahdollisuus retken aikana tutustua tilauksesta myös Taiteilijaresidenssi Hupeliin, Kylätoimintakeskus Kukkoon taikka saada opastettu patikkaretki (meno- tai paluumatkalle) Jauhiaisen järven ympäri. Reitin pituus on noin 5 km. Vuonislahdessa on mahdollista myös tutustua kesänäyttelyyn (Luonto kutsuu-valokuvanäyttely), saada kahvilapalveluita taikka ruokailla.

Käteismaksu matkan päättyessä, ellei muuta sovita.

Veneretki tehdään turvallisilla puuveneillä ja varusteisiin kuuluvat sadeviitat ja turvavarusteet. Kuljettajana toimii vuokraveneenkuljettajatutkinnon suorittanut laivuri. Säävaraus. Äkillisen myrskyn taikka muun veneilyn esteen sattuessa paluumatka tehdään taksilla/bussilla.

Veneretken lisätiedot ja varaukset:

Vuonis-yhteistoimintaverkosto/Ympäristö Vunas, reino.kuivalainen@vuonis.net, p. 0400 170 255, www.vuonis.net.

 

Venematkan (Vuonislahti-paateri-vuonislahti) varaaminen sähköisellä lomakkeella

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.