Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Tapahtumat / Kohtaaminen huipulla 29.-30.6.2017

koli_header_pieni.jpg

Kohtaaminen huipulla

29.-30.6.2017

Seminaari ja workshopit

Kolin Kansallispuisto, Sokos Hotel Koli

100 vuotta sitten säveltäjä Jean Sibelius lähti Kolille etsimään vastauksia. Mikä on Suomen merkitys muuttuvassa maailmantilanteessa? Annammeko toisten päättää puolestamme vai rakennammeko itse oman tulevaisuutemme? Vaikka olosuhteet ovat muuttuneet, ovat samat ksymykset jälleen ajankohtaisia. Kun merenpinta nousee, Pohjoisnapa sulaa ja öljy-yhtiöt kärkkyvät maailman viimeisiä jäljelle jääneitä öljypisaroita, täytyy Suomen löytää oma roolinsa kamppailussa ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Kohtaaminen huipulla kokoaa yhteen rohkeita ihmisiä Suomen taiteen ja tieteen kentiltä. Ilmastonmuutokset faktat on lyöty pöytään jo ajat sitten. Nyt etsimme työkaluja, joilla saamme ihmiset mukaan siihen kulttuuriseen muutokseen, lopettaa fossiilisten polttoaineiden aikakauden.

Yhdessä tekijöiden kanssa Greenpeace vie jokaisen teoksen suunnitelmasta valmiiseen lopputulokseen ja löytämään kullekin teokselle oikean areenan ja yleisön.


Tapahtuman järjestävät Greenpeace ja Human Security Finland. Yhteistyökumppaneina toimivat Taideyliopisto, Snellman-instituutti, Nurmeksen Kesäakatemia & Konsertit, Pielinen Soi Festivaali, Lieksan Vaskiviikko ja Pohjois-Karjalan Osuuskauppa.