Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Tapahtumat / Kolin Retkiviikko 1.7.-9.7.2017

Kolin Retkiviikko 1.-9.7.2017

 

Jo perinteeksi muodostunutta Kolin Retkiviikkoa vietetään heinäkuun alussa 1.–9.7.2017 jo kymmenettä kertaa. Kolin kesää rikastuttavalla tapahtumaviikolla Kolilla ja lähialueilla voi kokea erilaisia teema-aktiviteetteja. Teemojen kautta on mahdollisuus kokea Kolin monipuolisuus ja värikkyys päivittäin.

Retkiviikon avajaisia vietetään lauantaina 1.7. klo 11.30 Mustolanpellolla. Retkiviikon avaa Juuan kunnanjohtaja Markus Hirvonen. Avajaisten ja kahvitarjoilun jälkeen ohjelmaa Mustolanpellolla jatketaan heinätalkoiden merkeissä. Leikkimielinen heinäntekokisa on perinteisesti ollut Retkiviikon suosituimpia ohjelmia.

Viikon aikana pääsee tutustumaan Kolin vaaramaisemiin useista perspektiiveistä. Voi hypätä islanninhevosten selkään, osallistua opastetuille retkille, käydä joogaretkellä tai ihastella maisemaa järveltä käsin veneretkillä. Kulinaristien makuhermoja kutkutellaan mitä moninaisimmilla herkuilla. Villiyrtteihin tutustutaan asiantuntijan johdolla, ja retken päätteeksi nautitaan vihersmoothiesta. Kolin matkailualueella soivat tänäkin kesänä lukuisat Pielinen Soi -kamarimusiikkifestivaalin konsertit, joista pääsee nauttimaan niin Kolilla, Paaterissa Juuassa kuin Lieksassakin.

Jos tuntuu, ettei Pielisen virtaus riitä, virran vietäväksi pääsee myös Ruunaan koskilla. Tekemisen meiningin ja vauhdikkaiden tapahtumien vastapainoksi taas voi antaa mielen rauhoittua metsässä sammalmättäällä tai kivenlohkareella.

Kolin Retkiviikko on osa Suomi 100 vuotta -juhlaohjelmistoa.

 

Tutustu Retkiviikon ohjelmaan:

Retkiviikolla joka päivä

Vaarojen Retket – la 1.7.

Maisemien Retket – su 2.7.

Hiljaisuuden Retket – ma 3.7.

Vesiseikkailijoiden Retket – ti 4.7.

Koko Perheen Retket – ke 5.7.

Tarinoiden Retket – to 6.7.

Kulinaristien Retket – pe 7.7.

Perinteiden Retket – la 8.7.

Taiteilijoiden Retket – su 9.7.

 

Retkiviikon koko ohjelman löydät myös Retkiviikon oppaasta.


Kruunaa kesäsi Kolin Retkiviikolla - Tervetuloa!

 

Lisätietoja:
Kolin matkailuneuvonta
info@koli.fi
puh. 045 138 7429