Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Tapahtumat / Kolin Retkiviikko 1.7.-9.7.2017 / Maisemien Retket - su 2.7.
maisemien_retket.jpg
    

Maisemien Retket - sunnuntaina 2.7.


   
   

maisemien_retket.jpg

vaaroje_thumb.png

Klo 11 Käräjäkallio ja Häkinlahti – Retki Loma-Kolin kätketylle aarteelle

Valtaosa Kolin matkailijoista yöpyy Loma-Kolilla. Sieltä he lähtevät ihailemaan luontoa kansallispuistoon. Harva tietää, että mökkikylän reunasta löytyy oma aarre – Käräjäkallio. Se on jyrkkä seinämä, jonka alapuolella on lampi. Reitti on helppokulkuinen, mutta seinämällä kulkiessa pitää olla erittäin varovainen. Ryhmän käytettävissä on soutuvene, jotta päästään katsomaan kalliota lammelta käsin. Matkalla käydään myös hiekkarannalla Häkinlahdessa.
Reitin pituus: 3 km. Matkan kesto: n. 2,5 tuntia. Hinta: 15 €/hlö. Lisätiedot ja varaukset: p. 050 555 4633, sales@lomakoli.fi, www.lomakoli.fi ja www.kolikeskus.fi, Facebook: Loma-Kolin Portti.

   
   
   

maisemien_retket.jpg

vaaroje_thumb.png

klo 11–13 Islanninhevosilla Kolin vaaramaisemissa

Maastoratsastus 2 tuntia. Hinta: 55 €/hlö. Ikäraja 12 v., painoraja 90 kg. Vähintään 2 hlöä, enintään 6 hlöä. Lähtö/paluu: Matkailutila Paimentupa. Varustus: säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja kannalliset jalkineet. Lainaan saat kypärän ja nahkachapsit.

Varaukset edelliseen iltaan klo 18 mennessä p. 0400 802 709. Matkailutila Paimentupa, Kotaniementie 1, Koli, www.paimentupa.fi.

   
   
   


maisemien_retket.jpg


 

klo 12 Kaislikkohiihdon ämäm-kisat Lieksan satamassa

Kaislikkohiihdon ämäm-kisat on huumoripitoinen vuosittain järjestettävä tapahtuma. Verhoa ruotosi seksikkäisiin vaatteisiin, esimerkiksi verkkosukkahousut ja minihame ovat loistava asu! Sitten eikun hiihtämään maastosuksilla kaislikossa.  Et tarvitse omia suksia, sillä sukset ja muut varusteet ovat valmiina paikan päällä. Kaislikkohiihto on naisten laji, vaikka säännöt sallivat joukkuekilpailussa myös muutaman hintelän miehen läsnäolon.
Naisten viesti, jossa hiihtää 4 hiihtäjää. Kilpailumaksu on 40 euroa joukkue, 4 hiihtäjää / joukkue. Paikka: Kipparin Sapuska, Lieksan satama. Lisätiedot: Lieksan Matkakaverit
p. 040 708 5726, rauni@ruunaa.eu, www.ruunaa.eu, Facebook: Lieksan Matkakaverit.
   
   
   

maisemien_retket.jpg

vaaroje_thumb.png 

klo 13–14 Metsäjoogaa Akka-Kolin kupeessa

Tule mukaan helppoon joogaharjoitukseen metsään, Akka-Kolin kalliolle! Metsässä mieli rauhoittuu ja aistit avautuvat kuulostelemaan lämmintä kalliota jalkojen alla ja ympäröivän metsän ääniä. Metsäjoogassa teemme hengitysharjoituksia ja yksinkertaisia liikkeitä niin istuen kuin seisten, tukeutuen tarvittaessa ympärillä oleviin puihin. Harjoituksen kesto n. 45 min, lopuksi rumpurentoutus. Ota mukaan jokin alusta, esim. retkipatja tai viltti. Hinta: 12 €/ hlö.
Ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä: kolinkeidas@gmail.com tai 040 865 0466 (sateen sattuessa joogaa ei pidetä). Paikka: Kokoontuminen Akka-Kolin alatasanteella. kolinkeidas.com, Facebook: Kolin Keidas.

   
   
   


maisemien_retket.jpg

kulinaristi_thumb.png

 

klo 14–16 Villiinny villiyrteistä!

Retkellä tutustutaan tavallisimpiin villiyrtteihin ja niiden käyttöön Mattilan tilan pihapiirissä ja lähiluonnossa. Oppaana toimivat villiyrttiasiantuntijat Marja ja Mauri Åhlberg. Retken jälkeen valmistamme villiyrteistä jalkakylvyn, materiaalimaksu 7 €. Mahdollisuus nauttia vihersmoothieta ja muita villivihannesherkkuja Café Mandalassa, tai kokeilla omaa jalkakylpyä Mattilan pihasaunassa (saunamaksu 10 €/ hlö). Kesto: n. 2 h. Hinta: 20 €/ retki + villiyrttialkumalja. Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä: kolinkeidas@gmail.com tai p. 040 865 0466. Paikka: Kolin Keidas/Mattilan tila, Ylä-Kolintie 12b, Koli. Lisätietoja: p. 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, kolinkeidas.com, Facebook: Kolin Keidas.
   
   
   
 maisemien_retket.jpg

taide_thumb.png
 

klo 20 Tanssit Lieksan satamassa

Tanssit Lieksan satamassa. Marko Jolkkonen. Lisätiedot: Lieksan Matkakaverit
p. 040 708 5726, rauni@ruunaa.eu, www.ruunaa.eu, Facebook: Lieksan Matkakaverit.