Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Tapahtumat / Kolin Retkiviikko 1.7.-9.7.2017 / Vesiseikkailijoiden Retket - ti 4.7.
kompassi_thumb.png

Vesiseikkailijoiden Retket - tiistaina 4.7.

   
   
kompassi_thumb.png 

klo 11–16 Kolin Keiju opastaa

Kolin Keiju neuvoo ja opastaa Break Sokos Hotel Kolin, Kolin Luontokeskus Ukon ja Koli Shop Retkituvan pihalla 3.7.–9.7. klo 11–16. Vapaa pääsy.
Lisätietoja: Koli Shop Retkitupa, Ylä-Kolintie 39, Koli, p. 0400 231 332, ilovoltti@ gmail.com, Facebook: Koli Shop Retkitupa.

   
   
   
kompassi_thumb.png

klo 11–17 Vossikka-ajelut

Suomenhevosen vetämä vossikka ajaa 3.–6.7.2017 Kolin matkailuneuvonnan ja sataman väliä klo 11–17, jolloin jalankulkijoille on mahdollista yhdistää siirtyminen hevoskyydityksellä Kolin kylän ja sataman välillä. Mahdollisuus myös edestakaisin matkaan kerralla, lähtöpisteenä Kolin matkailuneuvonta. Kyydeille ei tarvitse ennakkovarausta.
Koe kiireettömyys juhlavuonna kansallisaarteemme kyydissä kansallismaisemissa! Nurven hevostila, Johanna Puustinen,p. 046 894 53 87, nurvenhevostila@gmail.com, Facebook: Nurven hevostila.


   
   

 
kompassi_thumb.png
 
kulinaristi_thumb.png

klo 12 Lounaskonsertti Hotelli Puustellissa ja klo 13 Veneretki Monolaan

Monola-juhlaviikko 3.–8.7.2017. Klo 12 Jussi Makkonen, sello & Nazig Azezian, piano.

Klo 13 veneretki Monolaan. Retken kesto: n. 2 h. Hinta: 30 € sis. veneretken, opastuksen ja tutustumisen Monolaan, nokipannukahvit ja lounaskonsertin Hotelli Puustellissa ennen veneretkeä (lounas eri maksusta tai lounas noutopöydästä 9,50 €). Oppaina Jussi Makkonen ja Nazig Azezian.
Lähtö: Hotelli Puustellin laiturilta, Hovileirinkatu 3, Lieksa. Veneretkiin sisältyvät pelastusliivit ja sadevarusteet. Retki ei sovellu alle 5-vuotiaille. Liikuntaesteisille tarvittaessa autokuljetus. Otathan yhteyttä ennakkoon, puh. 050 434 3969. Liput www.store.charmi.eu ja Johannan kirjapuoti, Lieksa, Pielisentie 16.
   
   
   

kompassi_thumb.png

vaaroje_thumb.png

Huippujen valloitus

Tilauksesta ma–to

Jos haluat valloittaa Kolin merkittävimmät ja kauneimmat huiput yöpymättä metsässä, voit käydä kansamme yhdellä huipulla kerrallaan. Tämä tarjoaa sinulle ohjelmaa muutamalle päivälle, ja voit nauttia mökkielämästä iltaisin. Reitin pituus: 6–12 km. Matkan kesto: 4–7 h
Käyntikohteet: Mäkrä, Jauholanvaara, Ryläys. Hinta: 20 €/hlö. Lisätiedot ja varaukset: p. 050 555 4633, sales@lomakoli.fi, www.lomakoli.fi ja www.kolikeskus.fi, Facebook: Loma-Kolin Portti.

   
   
   
taide_thumb.png 

klo 15 Koli Soi – Sellolla

Pielinen Soi -konsertti Hiljaisuuden Temppelissä Akka-Kolilla, Kolin kansallispuisto. www.pielinensoi.fi.
   
   
   
kompassi_thumb.png 

ti 4.7. klo 17–18 Viisi tiibetiläistä

Viisi tiibetiläistä on viiden yksinkertaisen liikkeen harjoitus, jota tiibetiläiset munkit ovat tehneet kautta aikojen ja jota pidetään heidän pitkän iän salaisuutenaan. Harjoitus soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja erityisesti keski-iän ylittäneille siitä syystä, että se parantaa tasapainoa ja koordinaatiota sekä vahvistaa hengitystä ja kehon syviä lihaksia. Varusteiksi mukavat rennot vaatteet ja alusta. Hinta: 12 €/ hlö. Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu ennakkoon kolinkeidas@gmail.com tai p. 040 865 0466. Paikka: Kolin Keidas/ Mattilan tilan tupa tai pihapiiri, Ylä-Kolintie 12B, www.kolinkeidas.com, Facebook Kolin Keidas.

   
   
   
taide_thumb.png

klo 18 Kannas Soi – Kesäillan Jazz

Pielinen Soi -konsertti Kannaksen leirikeskuksessa (ent. Kannaksen koulu), Juuka, www.pielinensoi.fi.