Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Aktiviteetit / Tapahtumat / Lieksan Vaskiviikko 21.7.-29.7.2017

Lieksan Vaskiviikko 21.7.-29.7.2017

 

Vaskiviikolla 21.7.-29.7.2017 on tarjolla ennennäkemättömiä elämyksiä, kiinnostavia konsertteja ja vieraanvaraista vaskiväritystä.

Ohjelmistossa on 20 konserttia, 10 pihasoittoa ja kaksi lasten konserttia sekä muuta oheisohjelmaa. Vaskiviikolla on lisäksi perusopetusta ja mestarikursseja vaskisoittajille sekä kansainvälinen trumpettikilpailu. Vaskiviikon taiteellinen johtaja on trumpettitaiteilija Jouko Harjanne.

Marco Pierobone, kuvaaja Kimmo Varjoranta.jpg

Vaskiviikolle saapuu kolme kansainvälistä ryhmää: ensi kertaa Eurooppaan saapuva amerikkalainen Seraph Brass, itävaltalainen Sonus Brass ja amerikkalais-suomalainen Ameriikan Poijat. Lisäksi esiintymässä on karismaattinen trumpetisti Pacho Flores espanjalaista kitaraa soittavan Jesus "Pingüino" Gonzalezin kanssa, Helten Brass, Con Brassica sekä muut Vaskiviikon taiteilijat.

Tänä kesänä on ensimmäistä kertaa myös Ofikleidi-konsertti Viekin kirkossa ja Trumpetistin iltasoitto -tapahtuma täysi-ikäisille, jossa trumpetistit heittäytyvät viihteelle. Vaskiviikon taiteellisen johtajan Jouko Harjanteen Sydän sykkii Vaskiviikolle, on Harjanteen 20 vuotta taiteellisena johtajana Juhlakonsertti, jossa Harjanne esittää pianisti

Tuomas Turriagon kanssa tunnettuja hittejä, esimerkiksi Romanssi, My Way ja muita elokuvasävelmiä.

Lieksan Vaskiviikon verkkosivuilta

www.lieksabrass.com voi tarkistaa viimeisimmät tiedot.

Lipunmyynti -sivulle pääset tästä linkistä.