Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Hyvinvointipalvelut / Hyvinvointia luonnosta

Hyvinvointia luonnosta

hyvinvointi_812_217.jpg

Kolin Keidas tarjoaa mahdollisuuksia hiljentymiseen ja luontoyhteyden kokemiseen kansallispuiston jylhissä maisemissa. Haluamme edistää ekologisia, paikallisia sekä kestävän kehityksen mukaisia arvoja ja kannustaa ihmisiä elämään sopusoinnussa itsensä ja suomalaisen luonnon kanssa.
Kolin Keitaan hyvinvointipalveluissa hyödynnetään Kolin kansallispuiston monipuolista luontoa, Mattilan tilan puutarhaa ja lähiympäristöä sekä tilan eläimiä. Palvelukokonaisuuksia on tarjolla erityisesti matkailijoille, ryhmille ja yrityksille sekä perheille.

Esimerkki ohjelmasta: Paimenlomalla Mattilassa

2-5 vuorokauden lomapaketti tunnelmallisella Mattilan tilalla Kolin kansallispuiston upeissa maisemissa kesäisin ja syksyisin. Koe unohtumattomat päivät paimenena, perinnemaiseman hoitajana ja kansallispuiston samoajana. Majoitus päärakennuksen kamareissa. Tilan pehmeät löylyt antava sauna lämpiää vaikka joka ilta.

Hinta: 50€/vrk/ 1 hlö, 90€/vrk/ 2 hlö, 130€/vrk/ 3-4 hlö (sis. majoitus kamareissa, liinavaatteet ja pyyhe, aamiainen, keittolounas/retkieväät ja sauna). Lisäpalvelut: illallinen tai iltapala. Tiedustelut ja varaukset: kolinkeidas@gmail.com, p. 040 865 0466.