Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Koli Freetime

16.5.2015 - 23.5.2015

Kohteen kuvaus

Koli Freetime sijaitsee Kolin kainalossa, keskellä kauneinta Pohjois-Karjalaa. Meiltä löydät mökki-, huone- ja huoneistomajoitusta, ympärivuotiset leirintäaluepalvelut sekä tilaa ja tekemistä leireille, kokouksiin ja perhejuhliin.

Lähiympäristömme tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot luonnossa liikkumiseen. Pihastamme lähtee Kolin valaistu latu sekä yhteyspolut Kolin retkeilyreitistölle. Kolin kansallismaisema on ainoastaan 13 km päässä.

Meiltä löydät erikokoisia huoneita, huoneistoja ja mökkejä. Mökeissä on vaihtoehtoja nostalgisesta Mummonmökistä hyvin varusteltuun Valkovuokkoon, johon mahtuu isompikin porukka.

Päärakennuksessa on käytössäsi yksittäisiä huoneita 1-4 henkilölle. Pihatalossa on retkihuoneita 1-5 henkilölle ja yksi iso huoneisto jopa 15 henkilölle. Rantatalossamme majoittuu 20 henkilön ryhmä.

Kaikki majoituspaikat ovat lähellä rantaa ja alueemme palveluja. Yhteensä vuodepaikkoja on noin 90.

Majoitutpa miten tahansa, käytössäsi on puhdasvetinen ja lapsiystävällinen uimaranta (talvella avanto), grillikatos ja nuotiopaikat, pyykinpesumahdollisuus, kahvio sekä alueen muut palvelut. Saunat lämpeävät joka ilta (klo 18.00 naisille ja klo 19.00 miehille).

Löydät meidät Kolin kupeesta, 6-tien läheltä, 52 km Joensuusta.

Yhteystiedot

+358 10 322 3040
koli@kolifreetime.fi
 • lemmikkieläimet sallittu

Varaustiedustelu

Asiakastiedot

Matkan tiedot

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk