Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Ajankohtaista

Koli Spring Camp

Spring-camp-koli-banneri_500_330.jpg
11.1.2017 13:59

Kolille uusi huipputapahtuma

Ukko-Kolin rinteiden ja Break Sokos Hotel Kolin alueella järjestettävässä tapahtumassa lasketellaan, otetaan rennosti ravintoloissa, syödään hyvin, kylvetään, kilpaillaan, nautitaan moottorikelkkashowsta Jyri Keskiahon tyyliin, kuunnellaan musiikkia, lumikenkäillään ja niin edelleen. Illalla tahtia lyövät ykkösketjun artistit. Perjantaina lauteilla Hovimuusikko Ilkka, Ilari Johansson ja Happoradio. Lauantaina esiintymään pääsee Hovimuusikko Ilkka, Arttu Wiskari. Illan päättää DJ Oku Luukkainen. Perjantaina ja lauantaina on molempina päivinä näyttävä ilotulitus klo 24. Sunnuntaina meno jatkuu rinteillä kisaillen ja DJ:n tahdittamana Rinnetuvalla.

Koli Spring Camp avaa oven kevääseen

Kolin tapahtumassa yhdistyy laskeminen ja rento hauskanpito kuten Rukan Spring Breakissä, mutta aikuisempaan makuun. Ylitä itsesi, verkostoidu ja pidä hauskaa, summaa Break Sokos Hotel Kolin hotellinjohtaja Jukka-Pekka Pesonen.

Yrityksille Koli Spring Camp tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tyky-päivän järjestämiseen ilman iänikuista tuskaa ohjelman keksimisestä; aamupäivällä hoidetaan virallinen osuus, iltapäivällä ulkoillaan ja illalla nautitaan hyvästä ruuasta ja afterskistä. Majoitus järjestyy hotellissa tai Kolin mökeissä.

Koli Spring Camp -tapahtumaan voi ostaa viikonloppupaketin, joka kattaa majoitukset hotellissa, kylpyläkäynnin, illalliset ja liput iltajuhliin. Myös päiväkävijät ovat tervetulleita ja heitä varten järjestetään bussikuljetuksia Joensuusta tapahtumapäivinä.
- Uskomme, että tapahtuma myydään hyvissä ajoin loppuun. Kannattaa olla nopea ja varata majoitus hyvissä ajoin, Pesonen sanoo.
Pesosen mukaan Koli Spring Campista on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma.

Koli Spring Campin järjestävät yhteistyössä Break Sokos Hotel Koli ja Battery Energy Drink. Mukana tapahtumassa ovat myös Autotalo Laakkonen, Jokikone, Elan, Bolle, Koli Activ, Paulig, Altia, Telemaailma ja Samsung.

Tarkemmat tiedot ja tapahtuman alustava ohjelma löytyvät osoitteesta www.kolispringcamp.fi.

Lisätietoja:
Jukka-Pekka Pesonen
hotellinjohtaja
Break Sokos Hotel Koli
p. 010 7623 711
jukka-pekka.pesonen@sok.fi