Tilausravintolat ja catering

Ruokaa tilauksesta, olkaa hyvä

Kun kaipaat ruokapalvelua omalle ryhmällesi, Kolin seudulla palveluksessasi on useita tilausravintoloita ja catering-palveluja. Voit tilata ruokaa omaan loma-asuntoosi, nauttia illallisen kodassa tai muuten nuotion äärellä tai valita ryhmäsi toiveisiin sopivan ravintolamiljöön maalaistalon tuvasta rinneravintolaan.     

Muista, että saat myös retkieväät maastoon monilta catering-toimijoilta.

Kolin Satamaravintola

Kolin Satamaravintola Alamajalta löydät ruoka-, kokous- ja saunapalvelut. Ravintola palvelee sesonkiravintolana (kesällä auki päivittäin) ja muina aikoina ennakkotilauksesta ryhmille. Sesonkiaikoina mm. päivän lounas sekä annoksia á la carte -listalta. A-oikeudet. Saatavana on myös ohjelmapalvelut, tunnelmalliset kotaillanvietot sekä herkulliset maastoruokailut kodalla ja kansallispuiston nuotiopaikoilla. Kesällä asiakaspaikkoja 150. Katetun terassin lisäksi alakerrassa Pielisen laineiden tuntumassa kattamaton aurinkoterassi 40 henkilölle. Alakerrassa kaksi tilaussaunaa, joissa on tilaa 4-5 kylpijälle kerrallaan. Alamaja sopii myös perhejuhlien järjestämiseen. 

Kolin Satamaravintola,  Rantatie 12, Koli, p. 0400 628 666, koliactivesales@gmail.com. 

Kotaruokailut

Perinteisessä Kodassa voit nauttia maittavia ruokia hyvässä seurassa. Kota sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Ukko-Kolilta ja autolla saavutat Kodan viidessä minuutissa. Kotaan mahtuu kerralla 30 henkilöä.  Kodan voi vuokrata yksityistilaisuutta varten. Katso menu Koli Active.

Koli Active Oy, p. 040 085 7557 koliactivesales@gmail.com.

 


Tilausravintolat ja catering Kolilla

Mattilan tilan kahvila Café Mandala

Mattilan tilan kahvila Café Mandala tarjoaa värikästä ja maukasta kasvisruokaa sekä paikallisia makuja pienemmille ja isommille ryhmille. Kesäaikaan tarjolla päivittäin vaihtuva keittolounas sekä tilauksesta illallista. Kesäaikaan avoinna toukokuulta elokuulle, muina aikoina tilauksesta. Katso ajankohtainen menu osoitteesta kolinkeidas.com/illallinen.

Kolin Keidas/Mattilan tila, Ylä-Kolintie 12 B, p. 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, www.kolinkeidas.com.


Rinneravintola Rinnetupa

Ukko-Kolin laskettelurinteiden ala-aseman tunnelmalliselta Rinnetuvalta saat niin kahvila- kuin ruokatuotteet. Ravintolassa on A-oikeudet. Rinnetupa palvelee asiakkaita rinteiden aukiolopäivinä. Asiakkaiden käytössä on ravintolan lisäksi terassialue, nuotiopaikka sekä taukotila omien eväiden nauttimiseen. Maksuton, langaton nettiyhteys. Rinnekauden ulkopuolella ravintola palvelee ryhmiä tilauksesta. Tilaa 100 hengen tilaisuuksiin.

Rinneravintola Rinnetupa. Rantatie 27, Koli. Rinnekaudella p. 010 762 3633. Ryhmävaraukset sekä rinnekauden ulkopuolella Break Sokos Hotel Koli, p. 020 123 4662, sales.karelia@sokoshotels.fi.

Koli Freetime

Ryhmille maistuvat aamupalat, lounaat, päivälliset ja juhla-ateriat kodikkaan Koli Freetime -matkailukeskuksen tilausravintolassa. Tarjoilut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan. Matkailukeskuksessa myös kokous-, majoitus-, sauna- ja ohjelmapalvelut luonnonläheisessä ympäristössä suojaisan ja puhdasvetisen Valkealammen rannalla.  

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010  322 3040, koli@kolifreetime.fi, kolifreetime.fi.Tilausravintolat ja catering Juuassa

Pielisen Retki

Pielisen Retki tuo huipputasoiset juhla- ja cocktail-tilaisuudet asiakkaan omiin tiloihin. Ruoka valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista ja sesonkituotteista ennalta sovitulla sapluunalla. Tuotteet pyritään hankkimaan mahdollisimman pitkälti lähialueelta ja paikallisilta tuottajilta. Esimerkiksi kalatuotteet tulevat pääasiassa Pieliseltä.

Pielisen Retki, Karjalankatu 4 (sisäpiha), 75500 Nurmes, p. 044 377 9334, info@pielisenretki.fi, www.pielisenretki.fi.

Ravintola Kivikylän Herkku

Cateringpalvelut perhejuhliin ja kokouspalvelut. Ravintolassa 100 asiakaspaikkaa. Ravintolassa järjestetään paljon perhe- ja yritystilaisuuksia. Tulikiviravintolan yhteydessä on 70 hengen auditorio. Ravintola vuokraa myös majoitusta, saunatiloja sekä tarjoaa cateringpalvelua esimerkiksi Kolin alueen mökkeihin.

Ravintola Kivinkylän Herkku, Joensuuntie 1226A/ Kuutostien reunassa 83900 Juuka, Juuka, p. 050 3614730, pajarinen.johanna@gmail.com.

Ajankohtaiset aukioloajat Facebookissa, Facebook: Kivikylän Herkku Kyläpuoti

Kestikievari Herranniemi

Pielisen rannalla palveleva ravintola tarjoaa perinteisiä karjalaisherkkuja ja maukasta kotiruokaa. Myös kevyet ja terveelliset kasvisruokavaihtoehdot. Ruokailutiloina ovat tunnelmallinen Kuusitupa (70 asiakaspaikkaa) sekä tilava kesäterassi. Tapiontupa ja rantapaviljonki illanviettoihin ja kokouksiin. Kestikievari kuuluu karjalaisuutta, paikallisuutta ja luontoa korostavaan Karelia á la Carte -verkostoon. 

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, puh. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com.

 

Tilausravintolat ja catering Vuonislahdessa

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK