Koli24.fi -sivusto on uudistunut

Kolin mökit suoraan netistä!

Koli24.fi haluaa kotimaan ja erityisesti Kolin matkailun nousuun. Pitkänlinjan mökkivuokraussivusto on kokenut vuonna 2019 todellisen kasvojen kohotuksen. Ennen lähes pelkästään mökkien ja loma-asuntojen vuokraukseen perustuva sivusto laajeni kokonaisvaltaiseksi matkailusivustoksi, josta löytää tätä nykyä majoitusvaihtoehtojen lisäksi muun muassa monipuolista tietoa Kolin alueen tapahtumista, nähtävyyksistä ja aktiviteeteista

Halusimme luoda sivuston, jonka avulla Kolin lomaa suunnitteleva matkailija saa kaikki eväät matkaansa yhdestä paikasta. Suomi on upea lomakohde ja Koli ehdottomasti yksi kotimaamme kirkkaimmista helmistä. Haluamme kertoa Kolin lumoavasta voimasta ihan jokaiselle kotimaan matkailusta kiinnostuneelle”, sanoo koli24:n sivustovastaava Antti Eskola.

Uudistuneen sivuston kautta majoituksen varaaminen käy todella näppärästi. Kolinmökit -sivulle on listattuna useita upeita lomakohteita, joista voi valita itselleen mieluisamman. Varausprosessi on hiottu miellyttävän helpoksi etenkin mobiililaitteiden käyttäjille.

Koli24.fi:n uudistamistyöt eivät päättyneet julkaisuhetkeen. Sivustoa kehitetään edelleen päivittäin vastaamaan entistä paremmin matkailijoiden sekä loma-asuntojen omistajien tarpeisiin. Haluamme olla mökkien ja loma-asuntojen omistajille luotettava, helppo ja reilu kumppani. Tarjoamme heidän kohteilleen erittäin kokonaisvaltaisen näkyvyyden hyödyntämällä tehokkaasti useita eri markkinointikanavia.

Mikäli haluat majoituskohteesi Koli24.fi -sivustoille, ota sivustovastaavaan sähköpostitse yhteyttä: info@koli24.fi. Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia sivustollanne on?

Pyrimme kääntämään sivustomme tulevaisuudessa myös englannin ja venäjän kielille. Näin tavoitamme sivustolla entistä laajemman kohderyhmän. Uskomme vahvasti, että Kolin upeille maisemille ja puhtaalle luonnolle on laajasti kysyntää myös ulkomailla. Lisäksi aikomuksemme on luoda sivustolle toimiva varausjärjestelmä erilaisten aktiviteettien ja elämysten varaamiseen. Tämä palvelee erinomaisesti visiotamme kokonaisvaltaisen matkailusivuston luomisesta, jonka kautta matkailija voi varata sekä majoituksen, että elämyksiä ja tekemistä paikan päältä.

Sposti: info@koli24.fi / Whatsapp: 044 982 8320.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK