Välinevuokraus

Varusteet löytyvät myös paikan päältä

Kolin välinevuokraamoista löydät harrastusvälineitä lumille, vesille, patikkapoluille ja pyöräreissuille. Alla välinevuokrauspisteemme talven ja kesän aktiviteetteihin.

Koli Activ Oy / Kolin Satamaravintola Alamajalta löydät polkupyöriä, SUP-lautoja, avokanootteja, kajakkeja, soutuveneen, vesitrampoliinin, mato-onkia, virveleitä, uimarenkaita ja -patjoja.

Koli Freetime vuokraa veneitä, kalastusvälineitä sekä avokanootteja ja kajakkikaksikkoa.

VisitKoli vuokraa soutuveneet Pieliselle, veneitä perämoottorilla sekä avokanootteja Merilänrannasta Loma-Kolilta.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi vuokraa sup-laudat, kanootit, kajakit, soutuveneet, perämoottorit, moottoriveneet, mato-onget, virvelit, mönkijä ja maastopyörät ennakkovarauksesta. Myös retkeilyvälineitä, talvella sukset, lumikengät ja pilkkivälineet. Korpisoturi Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 040 015 9204, sales@kiviniementila.fi, Facebook: Kiviniemen luontotila.

Kesän vuokravälineet

Retkeilytarvikkeita

Polkupyörät ja mönkijät

Koli Shop Retkitupa Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä vuokraa monen sortin retkeilyvälineistöä. Valikoimissa on mm. lumikenkiä, liukuesteitä, lastenkantorinkka, makuupusseja ja -alustoja, reppuja, riippumattoja, sadeviittoja ja termospulloja.
Koli Activ Oy / Kolin Satamaravintola Alamaja vuokraa maastopyöriä ja tieliikennemönkijöitä. Mmönkijät vain safarin yhteydessä, kuljettajalla oltava vähintään T-ajokortti ja 15 vuoden ikä.

Laskettelu ja lautailu

Mäenlasku, pilkkiminen, potkukelkkailu, lumicurling

Kolin Safaritalo Loma-Kolilta vuokraa pilkkivälineitä ja lupia lohilammelle, lumicurling-settejä (pelataan petanque-säännöillä), Esla- ja Kickspark-potkukelkkoja sekä mäenlaskuun wuuf-pehmytliukureita, pulkkia, rattikelkkoja sekä mäenlaskutuubeja.
Lumikenkiä ja sauvoja vuokraavat Koli Shop Retkitupa Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä sekä Kolin Safaritalo Loma-Kolilla. Safaritalolla on vuokrattavana myös liukulumikenkiä.   

Maastohiihtosettejä (sukset, monot, sauvat) on vuokrattavissa Kolin Safaritalo Loma-Kolilta. Samassa paikassa voi myös huollattaa omat suksensa.

Talven vuokravälineet

Kolin laskettelurinteiden välinevuokraamosta voit vuokrata sukset, laudat, sauvat, kypärät ja monot rinteeseen. Alle 12-vuotiaat lauta- ja suksisettien vuokraajat saavat kypärän lainaan veloituksetta. Vuokraamon löydät Kolin laskettelurinteiden ala-aseman yhteydestä.

Maastohiihtosukset, lumikengät ja liukulumikengät

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK