Catering

Food on order, you're welcome

When you're in need of food service for your group, Koli area has restaraunts and catering services. You can order food even to your cottage, enjoy an evening in a log shelter or by the camp fire.

Remember that you can also camping food by many catering places.

Tilausravintolat ja catering Kolilla

Kolin Satamaravintola

Kolin Satamaravintolasta saat ruoka-, kokous- ja saunapalvelut. Ravintola palvelee sesonkiravintolana (kesällä auki päivittäin) ja muina aikoina ennakkotilauksesta ryhmille. Sesonkiaikoina mm. päivän lounas sekä annoksia á la carte -listalta. A-oikeudet. Saatavana on myös ohjelmapalvelut, tunnelmalliset kotaillanvietot sekä herkulliset maastoruokailut kodalla ja kansallispuiston nuotiopaikoilla. Kesällä asiakaspaikkoja 150. Katetun terassin lisäksi alakerrassa Pielisen laineiden tuntumassa kattamaton aurinkoterassi 40 henkilölle. Alakerrassa kaksi tilaussaunaa, joissa on tilaa 4-5 kylpijälle kerrallaan. Alamaja sopii myös perhejuhlien järjestämiseen. 

Kolin Satamaravintola, Rantatie 12, Koli. tel. +3578 400 628 666, kolisales@koliactiv.fi

Cáfe Mandala at Mattila heritage farm

The history is vividly present inside the rustic log walls of Mattila farm. The farm served as a boarding house for tourists as early as in the 1920s, and today it offers local organic food and bakery products made at the farm. Cáfe and dining services in Koli national park. The cáfe is open and soup lunch is served in the summer time, from May to August. At other times by prior arrangement.

  

Kolin Keidas/Mattilan farm, Ylä-Kolintie 12 B, tel. +358  40 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, Menu, www.kolinkeidas.com.

Koli Freetime

Enjoy delicious breakfast,meals and festival-meals at Koli course and camp centre. We prepare soups, fish and meat meals, and desserts for groups by prior arrangement. Camping centre also included coference-, accommodation-, sauna- and program services by beautiful nature and cleanwater at Valkealampi beach.

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, tel. +358 10  322 3040, koli@kolifreetime.fi, kolifreetime.fi.

Pielisen Retki

Pielisen Retki tuo huipputasoiset juhla- ja cocktail-tilaisuudet asiakkaan omiin tiloihin. Ruoka valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista ja sesonkituotteista ennalta sovitulla sapluunalla. Tuotteet pyritään hankkimaan mahdollisimman pitkälti lähialueelta ja paikallisilta tuottajilta. Esimerkiksi kalatuotteet tulevat pääasiassa Pieliseltä.

Pielisen Retki, Karjalankatu 4 (sisäpiha), 75500 Nurmes, p. 044 377 9334, info@pielisenretki.fi, www.pielisenretki.fi.

Maatilamatkailu Jänisvaara

Enjoy Karelian traditional delicacies in the peaceful farm setting in Koli while hearing the owners’ stories about local history and past events. Country breakfast in the main room of the farmhouse including freshly baked delicacies and stewed rye porridge. Price: €8/person/12 years or older, under 4-year-olds free. We are happy to cater for special diets. Maatilamatkailu Jänisvaara (maximum 8 persons) or Koivuniemi (maximun 24 persons).

Maatilamatkailu Jänisvaara, Niinilahdentie 58, 83960 Koli. tel. +358 13 673108, +358 50 5053127, iris.mustonen@maatilamatkailu.fi, www.maatilamatkailu.fi.

Karu á la carte

Karu á la carte on asiakkaan valitsemaan paikkaan tilattava huippuluokan ruokaelämys. Karu á la carten kokkina toimii kulinaristiammattilainen Timo “Tipi” Pesonen, joka loihtii kolmen ruokalajin menut paikan päällä. Valmiit annokset tarjoillaan pöytiin. Kokin oma astiasto takaa asiakkaalle vaivattoman ja makuhermoja hivelevän kokemuksen. Pesonen on erikoistunut avotulikokkaukseen, joten voit tilata palvelun myös luontokohteeseen. Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Menut 47-67 €/hlö.

Karu Survival, www.karusurvival.com, mikko@karusurvival.com tai soita 044 510 0879. Menut eivät sisällä alkoholitarjoilua.

Karu Nokikokki -kurssi, Koli

Karu Nokikokki -kurssi on opettavainen ja herkullinen elämys luonnossa. Kurssin osallistujat valmistavat aterian avotulella ohjaajan opastamana. Ruoan valmistuksessa käytetään lähialueen tuottajien laadukkaita raakaelintarvikkeita ja valmistetaan herkullisia makuja avotulella ja hiilillä. Ruoan kylkeen leivotaan tuoretta leipää. Nokikokki voidaan järjestää paikoissa, jonne saa tehdä avotulen. Sopii myös perheille. Kesto 3 h. Minimiosallistujamäärä on 8 henkilöä. Hinta: 75 €/hlö. Hinta sisältää kaikki tarvittavat välineet, materiaalit ja ruoan raaka-aineet.

Tilaa kurssi: mikko@karusurvival.com tai soita 044 510 0879.

Slope restaurant Rinnetupa at the foot of Ukko-Koli ski slopes

Rinnetupa is an atmospheric slope restaurant at the foot of Ukko-Koli ski slopes, serving coffee and meals. The restaurant is licensed to serve alcohol. Rinnetupa is open for service when the slopes are open. In addition to the restaurant premises, customers have access to the terrace area, campfire site, and rest area where they can eat their own packed meals. Outside the skiing season, the restaurant is open for groups by prior arrangement. Rinnetupa is an atmospheric and relaxed location for various celebrations and events, and can accommodate up to 100 persons.

Rinneravintola Rinnetupa. Rantatie 27, Koli. In the skiing season tel +358 10 762 3633. Outside in the skiing season Break Sokos Hotel Koli, tel. +358 20 123 4662, sales.karelia@sokoshotels.fi.

Tilausravintolat ja catering Vuonislahdessa

Kestikievari Herranniemi

Enjoy delicious food at Herranniemi in Vuonislahti on the shores of Lake Pielinen. The restaurant serves traditional Karelian delicacies, and offers a light and healthy vegetarian option. The main dining room, Kuusitupa, accommodates 70 guests and terrace. It is atmospheric with a baking oven and licensed to serve alcohol. The second dining room, Tapiontupa, is reserved for social evenings and meetings. Please see our website for more information and contact details. We are a member of the Karelia à la carte network.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, tel. +358 400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com.

Tilausravintolat ja catering Juuassa

Restaurant "Tulikiviravintola"

Restaurant “Tulikiviravintola” serves local ingredients prepared by a delicious lunch a coffee shop with its own bakery products. The restaurant is ideal place for bigger group, because the seats are 100. There are organized a lot of family and corporate events. The restaurant is a 70-seat auditorium, and it also rents rooms and sauna facilities. The restaurant has a catering service, for example, the area of cottages in Koli.

Tulikiviravintola, Joensuuntie 1226A, Juuka, tel. +358 20 763 6500, tulikiviravintola@gmail.com. Check the current opening hours on Facebook. Facebook: Tulikiviravintola

Show your Kli

Our web service uses cookies, read more. by proceeding you accept the use of cookies [I accept the terms]
OK