Ratsastusta Rajalanvaarassa

Buckley's Ranch Rajalanvaara

Palvelut suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

Varattavat palvelut:
Hevosen hoito (1 tunti):
Harjaamista ja kävelyä hevosten kanssa. Ei ratsastusta.
Talutusratsastustunti (1 tunti):
Ratsastusta pitkällä talutushihnalla. Sopii kaikenikäisille aloittelijoille tai vähän aremmille ratsastajille. Tunnin aikana myös valmistellaan hevonen (harjaus, satula)
Ratsastustunti (vähintään 1 tunti):
Niin aloittelijoille kuin ammattilaisille. Alaikäraja 6-v. Nuoremmat lapset vain talutusratsastukseen. Vanhemmat lapset ja aikuiset voivat ratsastaa itsenäisesti, kun hallitsevat ratsastuksen. Jokaisella oppilaalla on oma vauhtinsa, aikansa oppia ymmärtämään ja löytämään yhteys hevoseen. Tunnin aikana myös valmistellaan hevonen (harjaus, satula).
Terapia hevosten kanssa  (vähintään 1 tunti):
Yksilöllinen ohjelma, joka sopii jokaiselle. Sopii erityisesti ihmisille, joilla on mielenterveydellisiä ongelmia tai jokin sairaus (anoreksia, ahdistuneisuus, masennus, huono itsetunto, lihavuus, ADD / ADHD, autismi, burnout, down-oireyhtymä, tourette yms.). Kaikenikäisille. Lapset vain aikuisten seurassa.
Hinta on 40 € tunnilta ja sen jälkeen 20 €/0,5h

Buckley's Ranch,  Rajalanvaarantie 318, 83900 Juuka, booking@buckleysranch.com tai vello.fi/buckleysranch. Koronatiedote: Voit tulla vain varaamalla ajan Internetin tai tekstiviestin/Whatsappin kautta. +358 46 687 4343. Ei puheluita. Ethän tule ilman ajanvarausta.
 

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK