Frisbeegolf ja minigolf

Koko perheelle sopivat harrastukset

Minigolf ja frisbeegolf ovat koko perheelle sopivia harrastuksia. Kolilla frisbeegolfaajien käytössä on kolme rataa, Kolin ensimmäinen täysimittainen 18-väyläinen frisbeegolfrata Ukko-Kolin rinteillä, Koli Freetimella (6 koria) ja Kolin kylän keskustassa (5 koria). Omilla kiekoilla pelaaminen on ilmaista – maksat vain vuokravälineistä. Kolin kyläkeskustan radalle voit vuokrata kiekkosetin Kolin matkailuneuvonnasta (ma–pe) ja Kolin Salesta (la–su).

Minigolfia voi pelata Kolin kylän keskustan radalla (12 reikää) tai Hattusaaren Rantamajojen radalla (9 reikää) Pielisen ympäröimässä Hattusaaressa 16 km Kolin kylän keskustasta. Kyläkeskustan radalle voi vuokrata välineet Kolin matkailuneuvonnasta ja Kolin Salesta.

Lieksa
Frisbeegolfia Lieksassa

Lieksassa on 7-väyläinen frisbeegolfrata Urheilupuistossa, Kainuuntie 7, Lieksa ja 18-väyläinen rata Timitran Hiihtokeskuksessa, Ylätie 20, Lieksa. Radalle on vapaa pääsy, eikä erillistä ajanvarausta ole. Kierroksen voi aloittaa miltä tahansa vapaalta väylältä, kunhan ottaa huomioon muut radalla liikkujat.

Lisätiedot: p. 040 1044 777, lieksa.fi/frisbeegolf.

Show your Kli