Leskelän Mummon Hevospiha

Tutustu eläimiin perinteisessä maalaispihapiirissä

Haluaisitko tulla vieraaksi mummolaan? Pääset harjaamaan suloista ponia tai isoa suomenhevosta! Uskaltaisitko kurkata, löytyykö kanan pesästä munia? Miten olisi kärryajelu pikkuponilla? Mummon tuvassa syödään oikeaa kotiruokaa ja herkutellaan pannarilla marjahillon kera...

Leskelän mummon hevospiha tarjoaa perheille sekä ryhmille mahdollisuuden helppoon ja rentoon lomapäivään eläimiin tutustuen perinteisessä maalaispihapiirissä. Pieni kotieläinpiha ja mummon kesäkahvila.

Eläinpihan asukkaisiin ja tilan historiaan pääsee tutustumaan ympäri vuoden varaamalla Mummon matkassa maatilalla-minipaketin viimeistään edellisenä päivänä soittamalla/sähköpostilla. Opastettu minikierros kestää noin tunnin, hinta on 5 €/hlö, vähintään 3 henkilöä. Kierroksen aikana pääsee ruokkimaan ja rapsuttelemaan hevosia, lampaita ym. tilan eläimiä ja kuulee tarinoita tilantapahtumista aina 1600-luvulta saakka. Myös englanniksi.

Syyskuun lopusta (27.9.2021) on arkisin klo 12–14.30 ympäri vuoden (ei kotieläinpihan ja kesäkahvilan aukioloaikoina) varattavissa uudistettu Päivä maalla-paketti, jossa hoidamme yhdessä tilan eläimiä, tutustumme tilan arkeen ja perheen pienimmät voivat päästä poniajelulle. Lopuksi nautimme tuvassa mummolan tunnelmasta sekä suolaisista ja makeista kahvipöydän herkuista. Tämä paketti on suunniteltu pääosin lapsiperheille, mutta toki kaikki lapsenmieliset ovat tervetulleita! Paketin kokonaishinta yht. 200 €, kesto n.2,5 h ,  1–5 henkilölle. Myös englanniksi. Varattava viimeistään 7 päivää etukäteen, mielellään sähköpostilla vmatilai@outlook.com. (Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä paketti varattavissa mahdollisuuksien mukaan.)

Lisätietoja: Leskelän Mummon Hevospiha Oy, Leskeläntie 49 83900 Juuka, p.050 324 4729, vmatilai@outlook.com.

Show your Kli