Mönkijät

Mönkijäsafarit Kolilla tai Joensuussa

Mönkijäretkillä Kolin maisemissa tai Joensuussa nautitaan ajosta asfaltti- ja metsäteillä kokeillen myös vaativampaa maastoa. Retket soveltuvat kaiken tasoisille kuljettajille, sillä fyysinen rasitus on vähäistä.

Mönkijäsafarit

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi vuokraa 2-paikkaista tieliikennemönkijää ennakkovarauksesta. Kuljettajalla on oltava vähintään mopoajokortti ja 15 vuoden ikä. Safarit tarjolla ensisijaisesti Joensuussa, retket toteutetaan myös Kolilla tai sovittavassa paikassa. Safarit toteutetaan CFMoton kaksipaikkaisilla traktorimönkijöillä upeissa maisemissa Pohjois-Karjalassa. Retkillä nautitaan ajosta asfaltti- ja metsäteillä kokeillen myös vaativampaa maastoa. Retket soveltuvat kaiken tasoisille kuljettajille, sillä fyysinen rasitus on vähäistä. Mönkijöiden kuljettamiseen vaaditaan vähintään T-Kortti.

Hinta: alk. 90 €/hlö, Max. 20 henkilöä. Kesto: sopimuksen mukaan, Lähtöpaikka: sopimuksen mukaan.1 h alk. 90 €/hlö, vain Joensuussa, 2 h alk. 120 €/hlö, 3-4 h alk. 150 €/hlö, päivä alk. 180 €/hlö. Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, www.kiviniementila.fi.

Show your Kli