Opastetut retket

Opas antaa enemmän

Paikallisen oppaan avulla voit lähteä retkelle ilman suuria ennakkovalmisteluja. Oppaan tehtävänä on huolehtia turvallisesta ja elämyksiä tarjoavasta retkestä asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Osaavan oppaan kanssa on helppo rentoutua sekä innostua, oppia ja nauttia kohteesta enemmän.

Olemme ylpeitä Kolilla opastettuja luontoretkiä järjestävistä kekseliäistä ja osaavista yrityksistämme. Opastettuja retkiä tarjoavat Feel Koli, Koli Active Oy, Pielisen Retki ja Herajärven Retkeilykeskus Kiviniemen tilalla. Tutustu yritysten tuotetarjontaan ruudulla tai ota yhteys ryhmämyyntiin, etenkin jos kaipaat jotakin nimenomaan teidän ryhmällenne räätälöityä palvelua

Feel Koli -luontoretket

Feel Koli -luontoretkillä koet Kolin monipuolisen luonnon kiireettömästi liikkuen. Retkillä tutustut luonnon lisäksi Kolin historiaan, kulttuuriin ja taruihin – liikunnan riemua unohtamatta. Yksittäisille matkailijoille tarjoamme sesonkina takuuretkiä ja tilauksesta retkiä alkaen yhdelle henkilölle. Ryhmille tilauksesta ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Patikka- ja lumikenkäretkien lisäksi tuotteina mm. Naurua luonnossa, Laulukimppu sekä Luonto voiman antajana -retki. Koululaisryhmille ja luokkaretkille teemme mm. Kasken kierros -retkeä, jossa tutustutaan kaskiperinteeseen ja vanhoihin pihapiireihin.

Feel Koli -luontoretkiä tuottaa Ilovoltti Oy, jonka omistajilla on yli kahdenkymmen vuoden kokemus luontopalveluiden tuottamisesta Kolin alueella.

FeelKoli, p. 0400 231 332, info@feelkoli.fi, www.feelkoli.fi

Koli Active Oy

Koli Active Oy toteuttaa retkiä Kolin maastoissa, kesällä patikoiden ja talvella lumikenkäillen. Suomen neljänneksi suurinta järveä, Pielistä, voi valloittaa Koli Activen avulla meloen, suppaillen ja veneillen. Maastoreiteille Koli Active järjestää mönkijä- ja moottorikelkkasafareita. Yrityksen erikoisuus ovat luolaseikkailut Suomen pisimpään luolaan Kolin kallioiden sisään.

Koli Active Oy, Rantatie 12, 83960 Koli, p. 0400 857 557, koliactivesales@gmail.com, www.koliactive.com.

 

Show your Kli