Ratsastus Kolilla, Juuassa ja Vuonislahdessa

Koe Koli kavioiden kopseessa

Ratsastus on yhtä hauskaa niin talvella kuin kesällä, kun varusteet ovat kunnossa. Ratsastuksesta voit nauttia ympäri vuoden Kolilla, Vuonislahdessa ja Juuan Rajalanvaarassa.
Opastetuille ratsastusretkille voi lähteä kokemattomampi tai ensikertalainen. Rauhalliset islanninhevoset ovat helppoja ratsuja, ja retket suunnitellaan ja toteutetaan osallistujien tason mukaisesti.

Islanninhevosilla pääset ratsastamaan Kolin Paimentuvalla, Kotaniementie 1, 83960 Koli, p. 0400 802 709, info@paimentupa.fi, www.paimentupa.fi ja Kuivalan tallilla, Vuonislahdentie 172, 81590 Vuonislahti, p. 0400 579 113, 0500 524 734, www.kuivala.fi Vuonislahdessa, Pielisen itärannalla.

Buckley's Ranch Rajalanvaara

Vain 6 km päässä Kolinportilta sijaitsevalla Buckley’s Ranchilla voi viettää rentouttavan päivän hevosten parissa. Ankan ja Livin hevosille ei ole väliä, oletko nuori vai vanha tai millainen olet. Jokainen hevonen on saanut yksilöllisen koulutuksen, ja ne toimivat muun muassa ratsuina, vaellushevosina, lasten kanssa tai terapiahevosina. Ammattitaitoisesti koulutetut hevoset pysyvät rauhallisina kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Jos sinä tai lapsesi olette aina halunneet koittaa ratsastusta, aloittelijoille sopivat hevoset opastavat teitä ensimmäisen kokemuksenne ajan. Jos haluat vaeltaa metsässä hevosten kanssa, koulutetut vaellushevoset ovat erinomaisia kumppaneita: ne sekä kantavat laukkusi että tarjoavat läheisyyttä ja hellyyttä matkan aikana. Jos pienet lapsesi haluavat tutustua ja viettää aikaa hevosten kanssa, lasten kanssa toimimaan tottuneet hevoset rakastavat harjausta ja halauksia.

Buckley's Ranch,  Rajalanvaarantie 318, 83900 Juuka, booking@buckleysranch.com tai vello.fi/buckleysranch. Koronatiedote: Voit tulla vain varaamalla ajan Internetin tai tekstiviestin/Whatsappin kautta. +358 46 687 4343. Ei puheluita. Ethän tule ilman ajanvarausta.

Lue lisää.
 

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK