Välinevuokraus kesällä

Varusteet myös paikan päältä

Kolin välinevuokraamoista saat harrastusvälineitä vesille, patikkapoluille ja pyöräreissuille. Alla välinevuokrauspisteemme kesän aktiviteetteihin.

Kesän vuokravälineet

Koli Active Oy / Kolin Satamaravintolalta löydät polkupyöriä, SUP-lautoja, avokanootteja, kajakkeja, soutuveneen, mato-onkia, virveleitä, uimarenkaita ja -patjoja.

VisitKoli vuokraa maastopolkupyöriä, fatbikeja, kanootteja, kajakkeja sekä soutuveneet Pieliselle, veneitä perämoottorilla sekä avokanootteja Merilänrannasta Loma-Kolilta.

Lomakoli.fi-vuokraamosta vuokraat maastopyöriä, fatbikeja, mönkijöitä, SUP-lautoja kanootteja, kajakkeja ja tarvikkeita retkeilyyn. Suositeltu välineiden noutoaika klo 10 tai 13, ennakkovaraus kannattaa. Vuokraamo on avoinna sesongeilla joka päivä klo 10–16, lisäksi SKI-kahvilaravintolan aukioloaikoina. Muina aikoina ennakkovarauksesta.
Lomakoli.fi vastaanotto, -vuokraamo ja Loma-Koli Ski -kahvioravintola palvelevat osoitteessa Hiekkaniementie 2, Koli (ent. Kolikeskus), p. 045 270 9100, sales@lomakoli.fi.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi vuokraa polku- ja maastopyöriä, fatbikeja, kajakkeja, veneitä, perämoottoreita, mönkijöitä. Retkeilytarvikkeita, mm. lastenkantorinkkoja, makuupusseja ja -alustoja, reppuja, riippumattoja, sadeviittoja ja termospulloja. Herajärven retkeilykeskus Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi,  www.kiviniementila.fi.

Koli Freetime vuokraa veneitä, kalastusvälineitä sekä avokanootteja ja kajakkikaksikkoa.

Seikkailuyhtiö Vaara vuokraa laadukkaat Feltin läskipyörät, Rock Machine e-fätit, SUP-laudat ja Packraftit. Fatbiken voit varata joko vuorokaudeksi, kahdeksi tai neljäksi tunniksi. Vuokrahintaan sisältyvät kypärä ja pyörän valot.
Ennakkovarauksella huhti- ja toukokuun ajan keskiviikosta sunnuntaihin. Ennakkovaraukset verkossa. Maksuvälineinä käyvät e-passi, Edenred ja SmartumPay. Välineiden nouto ja palautus osoitteessa Satamatie 10. Varaukset suoraan verkosta www.vaara.net.


Retkeilytarvikkeita

Koli Shop Retkitupa Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä vuokraa monen sortin retkeilyvälineistöä. Valikoimissa on mm. lumikenkiä, liukuesteitä, lastenkantorinkka, makuupusseja ja -alustoja, reppuja, riippumattoja, sadeviittoja ja termospulloja. Retkeilytarvikkeita on saatavana myös Herajärven retkeilykeskuksesta - Kiviniemestä.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK