Välinevuokraus kesällä

Varusteet myös paikan päältä

Kolin välinevuokraamoista saat harrastusvälineitä vesille, patikkapoluille ja pyöräreissuille. Alla välinevuokrauspisteemme kesän aktiviteetteihin.

Kesän vuokravälineet

Koli Active Oy:llä on syyskaudella tarjolla polkupyöriä ja fatbikeja.1.–14.11. vain ennakkovarauksella. 15.–30.11. suljettu.

Varustevuokraus ennakkovarauksesta verkosta (linkki alla) tai puhelimitse. Ohjattuja luolaretkiä järjestetään joustavasti tilauksesta.

Koli Active Oy, Ylä-Kolintie 3, 83960 Koli,  p. 040 085 7557, koliactivesales@gmail.com, verkkokauppaan tästä.

Seikkailuyhtiö Vaara vuokraa laadukkaat Rock Machine sähköfatbiket, Feltin fatbiket, Gongin Sup-laudat ja MRS Packraftit. Varaukset ja lisätiedot verkosta www.vaara.net.
Osoite: Hiekkaniementie 12, Koli Camping, p. 040 551 2131, info@vaara.net. Maksuvälineinä käyvät e-passi, Edenred ja SmartumPay (paikan päällä maksettaessa).

Marraskuussa suljettu.
Lomakoli.fi-vuokraamosta vuokraat maastopyöriä, fatbikeja, mönkijöitä, SUP-lautoja kanootteja, kajakkeja ja tarvikkeita retkeilyyn. Suositeltu välineiden noutoaika klo 10 tai 13, ennakkovaraus kannattaa. Vuokraamo on avoinna sesongeilla joka päivä klo 10–16, lisäksi SKI-kahvilaravintolan aukioloaikoina. Muina aikoina ennakkovarauksesta.

Lomakoli.fi vastaanotto, -vuokraamo ja Loma-Koli Ski -kahvioravintola palvelevat osoitteessa Hiekkaniementie 2, Koli (ent. Kolikeskus), p. 045 270 9100, sales@lomakoli.fi.

VisitKoli vuokraa e-bikeja (Husqvarna), kajakkeja (Seabird), soutuveneitä, myös perämoottorilla ja sähkömootterilla, pulpettivene 20 hp sähkökäynnistyksellä. Lisäksi vuokrattavana on kalastusvälineitä, telttoja ja retkeilyvarusteita. 

VisitKoli / Koli Camping
, Merilänranta, Hiekkaniementie 12, 83960 Koli, 020 735 2300, info@visitkoli.fi

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi vuokraa polku- ja maastopyöriä, fatbikeja, kajakkeja, veneitä, perämoottoreita, mönkijöitä. Retkeilytarvikkeita, mm. lastenkantorinkkoja, makuupusseja ja -alustoja, reppuja, riippumattoja, sadeviittoja ja termospulloja.

Herajärven retkeilykeskus Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi.

Koli Freetime vuokraa veneitä, kalastusvälineitä sekä avokanootteja ja kajakkikaksikkoa.

Koli Freetime Oy, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 3040, koli@kolifreetime.fi.

 

 

Retkeilytarvikkeita

Koli Shop Retkitupa Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä. Koli Shop Retkituvalta voit vuokrata päiväretkeilyyn esim. lastenkantorinkan, repun, istuinalusen ja termospullon. Pitempiä retkiä ja vaelluksia varten Retkituvalta löytyy rinkkoja, makuupusseja, otsalamppuja ja retkikeitin. Riippumaton voit vuokrata vaikka mökille mukaan! Jos vuokraat riippumattoon lämpimän aluspeiton, voit vaikka koittaa riippumatossa nukkumista tähtitaivaan alla. Lue lisää www.feelkoli.fi/vuokrauspalvelut. Retkeilytarvikkeita on saatavana myös Herajärven retkeilykeskuksesta - Kiviniemestä.

 

 

Välinevuokraus Kontiolahdella

Kontiolahti Outdoorin välinevuokraus

Kontiolahti Outdoor on olemassa, jotta ihmisillä olisi paremmat mahdollisuudet liikkua ulkona. Kontiolahti Outdoorin kautta löydät vuokravälineet  pyöräilyyn ja hiihtoon: fatbiket, lasten MTB:t, sähkömaastopyörät (eMTB), kävelysauvat, frisbeegolfkiekot ja vapaan rullahiihtosetit.

Kontiolahti Outdoor, Napakympintie 24 (PL 23). 81100 Kontiolahti, myynti@kontiolahtibiathlon.com, p. 050 563 3480, www.kontiolahtioutdoor.com.

Show your Kli