Välinevuokraus kesällä

Varusteet myös paikan päältä

Kolin välinevuokraamoista saat harrastusvälineitä vesille, patikkapoluille ja pyöräreissuille. Alla välinevuokrauspisteemme kesän aktiviteetteihin.

Kesän vuokravälineet

Koli Active Oy:llä on tarjolla polkupyöriä ja fatbikeja, kajakkeja ja kanootteja sekä SUP-lautoja. Kesällä vuokrauspiste Kolin satamassa Kolin Satamaravintolan yhteydessä. Varusteet voi varata verkosta (linkki alla), puhelimitse tai paikan päällä. Ohjattuja melonta- ja luolaretkiä järjestetään joustavasti tilauksesta, kesäsesonkina myös säännöllisiä viikkolähtöjä. Retket varattavissa myös KoliStoressa.

Koli Active Oy, Rantatie 12, 83960 Koli,  p. 040 085 7557, koliactivesales@gmail.com, verkkokauppaan tästä. Maksuvälineenä käy myös Smartum tai Edenred liikuntaedut.

Seikkailuyhtiö Vaara vuokraa laadukkaat Rock Machine sähköfatbiket, Feltin fatbiket, Gongin Sup-laudat ja MRS Packraftit. Varaukset ja lisätiedot verkosta www.vaara.net. Myös opastetuja melonta- ja pyöräretki. Retket on varattavissa myös KoliStoressa.

Osoite: Ylä-Kolintie 2, Koli, p. 040 551 2131, info@vaara.net. Maksuvälineinä käyvät e-passi, EasyBreak, Edenred ja SmartumPay (paikan päällä maksettaessa).

VisitKoli vuokraa e-bikeja (Husqvarna), e-fatbikeja, kajakkeja (Seabird), soutuveneitä, myös perämoottorilla ja sähkömootterilla, pulpettivene 20 hp sähkökäynnistyksellä. Lisäksi vuokrattavana on kalastusvälineitä, telttoja ja retkeilyvarusteita.  E-mtb ja e-fatbiket vuokrattavissa myös KoliStoresta.

VisitKoli / Koli Camping
, Merilänranta, Hiekkaniementie 12, 83960 Koli, 020 735 2300, info@visitkoli.fi

Koli Freetime vuokraa veneitä, kalastusvälineitä sekä avokanootteja ja kajakkikaksikkoa.

Koli Freetime Oy, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 3040, koli@kolifreetime.fi
 

Retkeilyvälineet

Retkeilyvälineet, muun muassa riippumatot, rinkat, makuupussit ja -alustat ennakkovarauksesta.

Ota yhteyttä Feel Koli, puh. 0400 231 332 tai info@feelkoli.fi

 

 

Välinevuokraus Kontiolahdella

Kontiolahti Outdoorin välinevuokraus

Kontiolahti Outdoor on olemassa, jotta ihmisillä olisi paremmat mahdollisuudet liikkua ulkona. Kontiolahti Outdoorin kautta löydät vuokravälineet  pyöräilyyn ja hiihtoon: fatbiket, lasten MTB:t, sähkömaastopyörät (eMTB), kävelysauvat, frisbeegolfkiekot ja vapaan rullahiihtosetit.

Kontiolahti Outdoor, Napakympintie 24 (PL 23). 81100 Kontiolahti, myynti@kontiolahtibiathlon.com, p. 050 563 3480, www.kontiolahtioutdoor.com.

Show your Kli