Loma-Kolin Sporthalli

Kuntosali, monitoimihalli ja tilaussaunat

Loma Kolin Sporthalli, kuntosali ja tilausaunat

Loma-Kolin Sport -hallissa on monitoimihalli alakerrassa, jossa voi pelata vaikka tennistä, sulkapalloa tai sählyä, kuntosali yläkerrassa ja tilaussaunat. Tilattavissa on myös  savusauna. Loma-Kolin Sport -hallin kuntosalissa on Star Trac laitteet.

Nyt kuntosalikortit verkkokaupasta edullisesti ennakkoon talvikaudelle! Verkkokauppaan tästä. Nyt päätät itse, milloin talvikausi Loma-Kolilla alkaa kuntoilun tai treenien merkeissä. Talvikauden kuntosalikortti on voimassa maksuhetkestä alkaen 30.4.2020 saakka. Vielä näin lokakuussa ei pakkanen nenänpäätä kirpaise, mutta treenikauden voi jo aloittaa lunastamalla koko talven treenit yhdellä kerralla edullisesti.

Loma-Koli Sporthallin kuntosalin kausikortit talvikaudelle: lokakuussa 139 €, marraskuussa 159 €. Normaalihinnat 1.12. alkaen 310 €/talvikausi tai 50 €/vko.
Talvikauden kortti voimassa maksuhetkestä 30.4.2021 saakka.

Loma-Kolin Sporthallin kuntosalilla on Star Trac -laitteet käytössäsi. Miehille ja naisille on omat suihku- ja pukutilat. Tervetuloa treenaamaan tai vaan kuntoilemaan!
Star Trac -laitteet:  Crosstrainer, Upright bike, Recumbent bike, Rintapunnerrus, Olkapää, Vaakasoutu, Yläveto, Takareisi, Etureisi, Vatsa/selkä, Hauis/ojentaja.
Muut välineet: Gymstick pro exercise band, Light, Medium, Heavy, Gymstick sininen jumppamatto 2 kpl, Gymstick 3 kg painopallo, vapaat painot, levytanko, Gymstick dynair-tasapainotyyny, Gymstick Foam Roller.

Loma-Kolin Sporthalli, Hiekkaniementie 2, Loma-Koli, +358 452 709 100, sales@lomakoli.fi, www.lomakoli.fi.


Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK