Loma-Kolin Sporthalli

Kuntosali, monitoimihalli ja tilaussaunat

Loma Kolin Sporthalli, kuntosali ja tilausaunat

Loma-Kolin Sport -hallissa on monitoimihalli alakerrassa, jossa voi pelata vaikka tennistä, sulkapalloa tai sählyä, kuntosali yläkerrassa ja tilaussaunat. Tilattavissa on myös  savusauna. Loma-Kolin Sport -hallin kuntosalissa on Star Trac laitteet.

Nyt kuntosalikortit verkkokaupasta edullisesti ennakkoon talvikaudelle! Verkkokauppaan tästä. Nyt päätät itse, milloin talvikausi Loma-Kolilla alkaa kuntoilun tai treenien merkeissä. Talvikauden kuntosalikortti on voimassa maksuhetkestä alkaen 30.4.2020 saakka.

Loma-Koli Sporthallin kuntosalin kausikortit talvikaudelle: 1.12. alkaen 310 €/talvikausi tai 50 €/vko. Talvikauden kortti voimassa maksuhetkestä 30.4.2021 saakka.

Loma-Kolin Sporthallin kuntosalilla on Star Trac -laitteet käytössäsi. Miehille ja naisille on omat suihku- ja pukutilat. Tervetuloa treenaamaan tai vaan kuntoilemaan! Star Trac -laitteet:  Crosstrainer, Upright bike, Recumbent bike, Rintapunnerrus, Olkapää, Vaakasoutu, Yläveto, Takareisi, Etureisi, Vatsa/selkä, Hauis/ojentaja. Muut välineet: Gymstick pro exercise band, Light, Medium, Heavy, Gymstick sininen jumppamatto 2 kpl, Gymstick 3 kg painopallo, vapaat painot, levytanko, Gymstick dynair-tasapainotyyny, Gymstick Foam Roller.

Loma-Kolin Sporthalli, Hiekkaniementie 2, Loma-Koli, 045 270 9100, sales@lomakoli.fi, www.lomakoli.fi.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK