Opastetut retket


Retkelle voit lähteä myös opastetusti. Opastettuja retkiä tarjoavat Feel Koli ja Koli Active Oy.

Feel Koli luontoretket

Feel Koli luontoretket kaikkina vuodenaikoina, kiireettömästi ja luonnosta nauttien. Viikoittaiset retket alkaen yhdelle henkilölle, sesonkina takuulähdöt. Ryhmille tilauksesta ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Patikka- ja lumikenkäretkien lisäksi tuotteina mm. Naurua luonnossa, Laulukimppu sekä Luonto voiman antajana -retki.

Feel Koli luontoretkillä koet Kolin monipuolisen luonnon kiireettömästi liikkuen. Retkillä tutustut luonnon lisäksi Kolin historiaan, kulttuuriin ja taruihin – liikunnan riemua unohtamatta. Sesonkiaikoina kesällä ja talvella on takuulähtöjä, joille yksittäinenkin retkeilijä on tervetullut ilman ennakkoilmoittautumista. Muille viikoittaisille retkille pääset mukaan ennakkoilmoittautumalla. Retkien kohde vaihtelee: retkeilijät viedään sinne, missä luonnossa sillä hetkellä tapahtuu, oli se sitten kevätlintujen laulun täyttämä metsä, kukkien täyttämä niitty tai tykkyluminen metsä. Tilauksesta tehdään retkiä niin pienille kuin isoillekin ryhmille kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Oppaamme ovat kokeneita paikallisoppaita, joille Koli on koti.

Feel Koli luontoretkiä tuottaa Ilovoltti Oy, jonka omistajilla on yli kahdenkymmen vuoden kokemus luontopalveluiden tuottamisesta Kolin alueella. Ilovoltti Oy:n tukikohta Koli Shop Retkitupa on aivan Ukko-Kolin huipun vieressä, Kolin luontokeskus Ukossa. Retkitupa toimii lähtöpisteenä suurimmalle osalle Feel Koli luontoretkistämme.

FeelKoli, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, p. 0400 231 332, info(at)feelkoli.fi, www.feelkoli.fi.

Koli Active Oy

Jokainen talvi on erilainen, mutta jokainen talvi tuo elämyksiä elämään! Lumikenkäilyyn Kolin maastot tarjoavatkin upeat nousut ja laskut. Tekniikkaa hiotaan matkan varrella.

Murtomaahiihtoon Kolilta löytyy valaistua latua 25 km. Keväällä latuverkosto saa jatkoa, tarjoten parhaimmillaan latua yli 80 km, kun jääladut ja maisemaladut on saatu auki. Koli Activelta voit vuokrata murtomaasuksipaketin, johon kuuluu kaikki muu paitsi hiihtäjä itse. Voit tilata myös oppaan mukaan, tahdoitpa sitten tekniikkaopastusta tai retkelle johtajaa.

Potkukelkkailu on kehon omalla moottorilla suoritettava aktiviteetti Pielisen jääkentällä. Pielinen n. 100 km pitkä ja n. 30 km leveä järvi tarjoaa avointa tilaa suihkia menemään. Oppaan johdolla teemme retkiä kansallispuiston saariin, joissa tauon aikana nautitaan lumisesta maisemasta ja nuotiomakkarasta. Aktiviteettiseen talveen kuuluvat lisäksi mäenlasku, moottorikelkkailu, retkiluistelu.

Koli Active Oy, Rantatie 12, 83960 Koli, p. 0400 857 557, koliactivesales@gmail.com, www.koliactive.com.

Retkelle verkkokaupan kautta

Show your Kli