Välinevuokraus talvella

Varusteet myös paikan päältä

Kolin välinevuokraamoista saa harrastusvälineitä moneen menoon. Alla välinevuokrauspisteemme talven aktiviteetteihin.

Laskettelu ja lautailu

Kolin laskettelurinteiden välinevuokraamosta voi vuokrata sukset, laudat, sauvat, kypärät ja monot rinteeseen. Alle 12-vuotiaat lauta- ja suksisettien vuokraajat saavat kypärän lainaan veloituksetta. Vuokraamo on Kolin laskettelurinteiden ala-aseman yhteydessä.

Maastohiihtosukset, lumikengät, liukulumikengät, retkiluistimet, fatbiket ja moottorikelkat

Koli Active Oy / Kolin Satamaravintolalta voi vuokrata lumikengät, liukulumikengät, fatbiket, retkiluistimet, maastohiihtosukset ja muut talvivarusteet.

Koli Shop Retkitupa / Feel Koli retket vuokraa retkeilytarvikkeita moniin eri tilanteisiin. Talvella esim. lumikengät ja liukuesteet.

Seikkailuyhtiö Vaara  Rock Machinen e-fatbiket, Feltin DD30 Fatbiket, OAC:n liukulumikengät, Peltosen metsäsukset, Ilahuboardin Snowsurffit, lasten Cannondalen plus-koon maastopyörät sekä Ambition Snowskaten.  Varaukset ja lisätiedot www.vaara.net ja 040 551 21 31.

Lomakoli.fi -vuokraamossa saatavilla moottorikelkat, mönkijät, fatbiket, retkiluistimet, lumikengät, sukset, pilkkivälineet ja talvivarusteet. Suositeltu välineiden noutoaika klo 10 tai 13, ennakkovaraus kannattaa. Vuokraamo on avoinna sesonkien aikaan joka päivä klo 10–16, lisäksi SKI-kahvilaravintolan aukioloaikoina. Muina aikoina ennakkovarauksesta.
Lomakoli.fi vastaanotto, -vuokraamo ja Loma-Koli Ski -kahvioravintola palvelevat osoitteessa Hiekkaniementie 2, Koli (ent. Kolikeskus), p. 045 270 9100, sales@lomakoli.fi.

Koli Freetime vuokraa karvapohjasuksipaketit.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemestä voi vuokrata lumikengät, sukset, fatbiket, moottorikelkat, mönkijät ja pilkkivälineet sekä talvivarusteet ennakkovarauksesta.
Herajärven retkeilykeskus Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, kiviniementila.fi.

Muut vuokravälineet

Koli Shop Retkituvalta voi vuokrata retkeilyyn esim. otsalampun, lastenkantorinkan, repun, istuinalusen ja termospullon sekä Kuoman talvikenkiä lapsille ja aikuisille, Hylje-kevythaalareita vaikka lasketteluun ja toppaliivejä taukoa varten. Lämpimillä ja toimivilla varusteilla talviretkellä ei tarvitse palella! Vuokravälineitä voi vuokrata vaikka mukaan mökille. Miltä kuulostaisi riippumatossa pötköttely talvisen tähtitaivaan alla? Lue lisää www.feelkoli.fi/vuokrauspalvelut.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK