Välinevuokraus talvella

Varusteet myös paikan päältä

Kolin välinevuokraamoista saa harrastusvälineitä moneen menoon. Alla välinevuokrauspisteemme talven aktiviteetteihin.

Laskettelu ja lautailu

Kolin laskettelurinteiden välinevuokraamosta voi vuokrata sukset, laudat, sauvat, kypärät ja monot rinteeseen. Alle 12-vuotiaat lauta- ja suksisettien vuokraajat saavat kypärän lainaan veloituksetta. Vuokraamo on Kolin laskettelurinteiden ala-aseman yhteydessä.

Maastohiihtosukset, lumikengät, liukulumikengät, retkiluistimet, fatbiket ja moottorikelkat

Koli Active Oy / Ylä-Kolintie 2 voi vuokrata lumikengät, liukulumikengät, fatbiket, retkiluistimet, pulkat ja liukurit sekä muut talvivarusteet.

Koli Shop Retkitupa / Feel Koli retket vuokraa retkeilytarvikkeita moniin eri tilanteisiin. Kolin kansallispuiston ytimessä, Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä palveleva Koli Shop Retkitupa on monipuolinen ulkoilu-, retkeily- ja matkamuistomyymälä. Valikoimassa on Koli- ja luontoaiheisia matkamuistoja, kotimaisia Koli-tekstiilejä ja trikoopipoja, postikortteja ja retkeilyvarusteita, mm. kuksia ja Kupilkoja, reppuja ja termospulloja. Talvella myynnissä myös Snowline -liukuesteitä ja lämpimiä hanskoja, pipoja ja sukkia. Retkitupa suosii laadukkaita, luontoystävällisiä ja kotimaisia tuotteita. Retkeilyvarusteita voi myös vuokrata. Koli tuotteita, kuten suosittuja Kupilkoja Koli logolla ja Koli tuubihuiveja, on myynnissä myös verkkokaupassa shop.feelkoli.fi. Koli Shop Retkituvan välinevuokraus (mm. lumikengät ja liukuesteet) jatkuu normaalisti maaliskuun loppuun. Vuokraustoiminta jatkuu su 17.4.2022 saakka ma–to ennakkovarauksesta ja viikonloppuisin pe–su klo 10–15 paikan päällä Break Sokos Hotel Kolin pihassa.

Seikkailuyhtiö Vaara  Rock Machinen e-fatbiket, Feltin DD30 Fatbiket, lumikengät (7 paria), OAC:n liukulumikengät, Ilahuboardin Snowsurffit, lasten Cannondalen plus-koon maastopyörät sekä Ambition Snowskaten. Varaukset ja lisätiedot www.vaara.net ja 040 551 2131.

Lomakoli.fi -vuokraamossa saatavilla moottorikelkat, mönkijät, fatbiket, retkiluistimet, lumikengät, sukset, pilkkivälineet ja talvivarusteet. Suositeltu välineiden noutoaika klo 10 tai 13, ennakkovaraus kannattaa. Vuokraamo on avoinna sesonkien aikaan joka päivä klo 10–16, lisäksi SKI-kahvilaravintolan aukioloaikoina. Muina aikoina ennakkovarauksesta.
Lomakoli.fi vastaanotto, -vuokraamo ja Loma-Koli Ski -kahvioravintola palvelevat osoitteessa Hiekkaniementie 2, Koli (ent. Kolikeskus), p. 045 270 9100, sales@lomakoli.fi.

Koli Freetime vuokraa karvapohjasuksipaketit ja lasten sukset.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemestä voi vuokrata lumikengät, sukset, fatbiket, moottorikelkat, mönkijät ja pilkkivälineet sekä talvivarusteet ennakkovarauksesta.
Herajärven retkeilykeskus Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, kiviniementila.fi.

Muut vuokravälineet

Koli Shop Retkituvalta voi vuokrata retkeilyyn esim. otsalampun, lastenkantorinkan, repun, istuinalusen ja termospullon sekä Kuoman talvikenkiä lapsille ja aikuisille, Hylje-kevythaalareita vaikka lasketteluun ja toppaliivejä taukoa varten. Lämpimillä ja toimivilla varusteilla talviretkellä ei tarvitse palella! Vuokravälineitä voi vuokrata vaikka mukaan mökille. Miltä kuulostaisi riippumatossa pötköttely talvisen tähtitaivaan alla? Lue lisää www.feelkoli.fi/vuokrauspalvelut.

Show your Kli