Välinevuokraus

Varusteet löytyvät myös paikan päältä

Kolin välinevuokraamoista löydät harrastusvälineitä lumille, vesille, patikkapoluille ja pyöräreissuille. Alla välinevuokrauspisteemme talven ja kesän aktiviteetteihin.

Kesän vuokravälineet

Koli Active Oy / Kolin Satamaravintolalta löydät polkupyöriä, SUP-lautoja, avokanootteja, kajakkeja, soutuveneen, mato-onkia, virveleitä, uimarenkaita ja -patjoja.

VisitKoli vuokraa maastopolkupyöriä, fatbikeja, kanootteja, kajakkeja sekä soutuveneet Pieliselle, veneitä perämoottorilla sekä avokanootteja Merilänrannasta Loma-Kolilta.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi vuokraa polku- ja maastopyöriä, kajakkeja, veneitä, perämoottoreita sekä 2-paikkaista tieliikennemönkijää ennakkovarauksesta (kuljettajalla oltava vähintään mopoajokortti ja 15 vuoden ikä). Retkeilytarvikkeita, mm. lastenkantorinkkoja, makuupusseja ja -alustoja, reppuja, riippumattoja, sadeviittoja ja termospulloja. Herajärven retkeilykeskus Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, kiviniementila.fi.

Koli Freetime vuokraa veneitä, kalastusvälineitä sekä avokanootteja ja kajakkikaksikkoa.


Retkeilytarvikkeita

Koli Shop Retkitupa Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä vuokraa monen sortin retkeilyvälineistöä. Valikoimissa on mm. lumikenkiä, liukuesteitä, lastenkantorinkka, makuupusseja ja -alustoja, reppuja, riippumattoja, sadeviittoja ja termospulloja. Retkeilytarvikkeita on saatavana myös Herajärven retkeilykeskuksesta - Kiviniemestä.

Talven vuokravälineet

Laskettelu ja lautailu

Kolin laskettelurinteiden välinevuokraamosta voit vuokrata sukset, laudat, sauvat, kypärät ja monot rinteeseen. Alle 12-vuotiaat lauta- ja suksisettien vuokraajat saavat kypärän lainaan veloituksetta. Vuokraamon löydät Kolin laskettelurinteiden ala-aseman yhteydestä.

Maastohiihtosukset, lumikengät ja liukulumikengät

Lumikenkiä ja sauvoja vuokraavat Koli Shop Retkitupa Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä sekä Kolin satamaravintola, Rantatie 12. Satamaravintolalla on vuokrattavana myös liukulumikenkiä ja maastohiihtosettejä (sukset, monot, sauvat).

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK