Välinevuokraus

Varusteet löytyvät myös paikan päältä

Kolin välinevuokraamoista löydät harrastusvälineitä lumille, vesille, patikkapoluille ja pyöräreissuille. Alla välinevuokrauspisteemme talven ja kesän aktiviteetteihin.

Kesän vuokravälineet

Koli Active Oy / Kolin Satamaravintolalta löydät polkupyöriä, SUP-lautoja, avokanootteja, kajakkeja, soutuveneen, vesitrampoliinin, mato-onkia, virveleitä, uimarenkaita ja -patjoja.

Koli Freetime vuokraa veneitä, kalastusvälineitä sekä avokanootteja ja kajakkikaksikkoa.

VisitKoli vuokraa polkupyöriä sekä soutuveneet Pieliselle, veneitä perämoottorilla sekä avokanootteja Merilänrannasta Loma-Kolilta.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi vuokraa polku- ja maastopyöriä sekä 2-paikkaista tieliikennemönkijää ennakkovarauksesta (kuljettajalla oltava vähintään mopoajokortti ja 15 vuoden ikä). Retkeilytarvikkeita, mm. lastenkantorinkkoja, makuupusseja ja -alustoja, reppuja, riippumattoja, sadeviittoja ja termospulloja. Korpisoturi Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, kiviniementila.fi.

Retkeilytarvikkeita

Koli Shop Retkitupa Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä vuokraa monen sortin retkeilyvälineistöä. Valikoimissa on mm. lumikenkiä, liukuesteitä, lastenkantorinkka, makuupusseja ja -alustoja, reppuja, riippumattoja, sadeviittoja ja termospulloja. Retkeilytarvikkeita on saatavana myös Herajärven retkeilykeskuksesta - Kiviniemestä.

Talven vuokravälineet

Laskettelu ja lautailu

Kolin laskettelurinteiden välinevuokraamosta voit vuokrata sukset, laudat, sauvat, kypärät ja monot rinteeseen. Alle 12-vuotiaat lauta- ja suksisettien vuokraajat saavat kypärän lainaan veloituksetta. Vuokraamon löydät Kolin laskettelurinteiden ala-aseman yhteydestä.

Maastohiihtosukset, lumikengät ja liukulumikengät

Lumikenkiä ja sauvoja vuokraavat Koli Shop Retkitupa Kolin luontokeskus Ukon yhteydessä sekä Kolin Safaritalo Loma-Kolilla. Safaritalolla on vuokrattavana myös liukulumikenkiä.   

Maastohiihtosettejä (sukset, monot, sauvat) on vuokrattavissa Kolin Safaritalo Loma-Kolilta. Samassa paikassa voi myös huollattaa omat suksensa.

Mäenlasku, pilkkiminen, potkukelkkailu, lumicurling

Kolin Safaritalo Loma-Kolilta vuokraa pilkkivälineitä ja lupia lohilammelle, lumicurling-settejä (pelataan petanque-säännöillä), Esla- ja Kickspark-potkukelkkoja sekä mäenlaskuun wuuf-pehmytliukureita, pulkkia, rattikelkkoja sekä mäenlaskutuubeja.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK