Hyvinvointia luonnosta

Luonto antaa eniten

Luonnossa kiinnitämme huomiota luonnon tarjoamiin virikkeisiin, tuoksuihin, väreihin ja luonnollisiin ääniin. Aika vierähtää luontoretkellä nopeasti ja piipahdus metsään, vaaroille ja rannoille on mielen huoltoa parhaimmillaan: luonnon keskellä päänuppi nollautuu paremmin.

Voit ottaa ryhmäsi kanssa ohjatun irtioton arjesta ja tilata vaikka nauru-, laulu- tai metsäjoogapainotteisen retken Kolin vaaroille – suosittelemme!  

Laulua, naurua ja voimaa luonnosta
Feel Koli -retkillä teemaksi laulua tai naurua

Laulukimppu-retkellä ryhmän opaslaulaja johdattelee ryhmäsi Kolin vaarojen laulupaikoille. Kansanlaulut ja balladit luonnonhelmassa, Suomen rakastetuimmassa kansallismaisemassa ovat mielenpainuva hetki. Luonto voiman antajana -retkellä hiljennyt kuuntelemaan ja aistimaan luontoa. Yksin ja pienryhmissä tehtävät aistiherkkyysharjoitteet antavat mahdollisuuden luonnon läheiseen ja syvälliseen kokemiseen ja oman luontosuhteen vahvistamiseen Kolin maisemapaikoilla. Naurua luonnossa on rentouttava retki, jonka aikana tehdään ohjatusti erilaisia nauruharjoituksia ja syvähengityksiä. Puhdas luonto ja ilma vahvistavat naurujoogan terveysvaikutuksia. Lue lisää retkistä Feel Kolin sivuilta.

Kolin Keitaan retriitit

Kolin Keitaan maaginen alkukesän joogaretriitti Kolin lumoavassa luonnossa. Villiä vapautta, yhteyttä kehoon ja hoivaa sielulle maagisella Mustarinteellä eli Kolilla!

Syvennä kokemustasi itsestäsi alkukesän kirkkaudessa kauniin luonnon keskellä. Naisheimon voima, rituaalityöskentelyä, muinaisten heimokallioiden voima ja ripaus taikaa...Tule yksin tai ystävän kanssa tuntemaan sisarellista naisenergiaa ja tutustumaan omaan villiin, kehosta nousevaan voimaasi.

Tule mukaan nauttimaan ja kokemaan! Sielukas viikonloppu uudistaa ja inspiroi.

Lue lisää ja varaa klikkaamalla kuvaa alla.
 

Show your Kli