Saunat

Sauna kuuluu Kolille

Hotelleissa, hostelleissa, huviloissa ja huoneistoissa on usein omat saunat asiakkaiden käytössä. Moni yrityksistämme tarjoaa saunapalveluja ryhmille, jotka hakevat paikkaa vaikka saunaillan viettämiseen. Tutustu alla Kolin saunapalvelutarjontaan ja varaa itsellesi lämpimät löylyt.  

Hemmottelu- ja maisemakylpylä Koli Relax Spa/Break Sokos Hotel Koli

Kolme saunahuonetta: suomalainen sauna ”Tuli” 80-90 °C, aromisauna ”Kivi” 60-70 °C ja höyrysauna ”Vesi” 40-50 °C.
Elämyssuihkut. Kuusi erilaista allasta: Valo-ääniallas, poreallas, kylmäallas, jalkakylpyaltaat, kylmä-kuuma-allas jaloille, ulkopaljut vaaramaisemissa.

Koli Relax Spa
, Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, p. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi, www.kolirelaxspa.fi.


Tilaussaunat

Koli Freetime: Kaksi sähkösaunaa: iso edustussauna 14 henkilölle ja pienempi sähkösauna kolmelle henkilölle. Puulämmitteinen sauna kuudelle henkilölle. Saunat sijaitsevat puhdasvetisen järven rannalla, talvella avanto. Mahdollisuus vuokrata myös palju johon mahtuu kahdeksan henkilöä kerralla, kolifreetime.fi

Kestikievari Herranniemi Vuonislahti: infrapunasauna ja puulämmitteisiä saunoja, herranniemi.fi

Savusaunoja tilauksesta

VisitKoli, www.visitkoli.fi

Kestikievari Herranniemi, www.herranniemi.f

Tarina-aho, www.tarinaaho.com

Kolikeskushttps://kolikeskus.fi/magnoliaPublic/fi/kolikeskus.html

Tarina-aho

Tarina-Ahossa Pielisen saaressa on kolme saunaa: kaksi perinteistä puusaunaa, joista isommassa mahtuu saunomaan viisi henkilöä ja pikkusaunassa kolme henkilöä kerralla. Tarina-Ahossa on myös suuri savusauna, jossa on miesten ja naisten puolet erikseen. Perinteiset puusaunat lämpenevät päivittäin, ja voitte varata ne seurueellenne hintaan 15 €/h. Saunat sijaitsevat muutaman metrin päässä rannasta, joten voitte pulahtaa Pieliseen vilvoittelemaan saunomisen yhteydessä. Voit myös ostaa vihdan (8 €), joka lisää tunnelmaa entisestään.

www.tarinaaho.com

 

Show your Kli