Kolin alueen tapahtumia

Lähellä Kolia ja vähän kauempanakin

Katri Syvärisen joulujoogaretriitti Kolilla

Joulujoogaretriitin ohjaa Katri Syvärinen. Katri on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joogaohjaaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa kirjat Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä. Katrin ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä lempeää joogaa, meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, vapaata liikettä, kirjoitusharjoituksia (muistikirja ja kynä mukaan!) ja eteerisiä öljyjä. Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

Harjoitukset suunnitellaan teemalla "vähemmän on enemmän" - tekemällä tilaa olennaiselle. Saat lähestyä asioita juuri siitä missä olet ja keskittyä rauhassa itseesi. Et tarvitse aiempaa kokemusta: riittää että osaat liikkua paikalle ja ottaa kynän käteen. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille. Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopiviksi.

Hinta 356 € hlö/2vrk/2hh, 442 €/hlö/2 vrk/1 hh S-Etukortilla
Sisältää kahden vuorokauden majoituksen aamiaisineen, lauantain lounaan ja päivällisen, viikonlopun joogaohjelman sekä Katrin Taikahetkiä elämään korttipakan.

Ilmoittautuminen 1.12.2019 mennessä.
www.uumenhyvaolo.fi

 

 

Ajankohdat

  • 13.12.2019-15.12.2019
Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli
020 1234 662
sales.karelia@sokoshotels.fi
Hinta: 356 € hlö/2vrk/2hh, 442 €/hlö/2 vrk/1 hh S-Etukortilla
Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, sales.karelia@sokoshotels.fi tai p. 020 1234 662.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK