Kolin alueen tapahtumia

Lähellä Kolia ja vähän kauempanakin

Ratsastusretkiä Paimentuvalla

Paimentupa järjestää Kolin kauniissa maisemissa maastovaelluksia rauhallisilla islanninhevosilla. Vaellukset sopivat hyvin myös ensikertalaisille. Vaelluksien kestot ovat 1–3,5 tuntia. Tarjolla on lisäksi kenttäratsastusta ja perheen pienimmille talutusratsastusta.

Maastoon ryhmän vähimmäiskoko on 2 henkilöä ja enimmillään 6 henkilöä. Ikärajasuositus maastoon on 12 vuotta (jos et harrasta ratsastusta säännöllisesti) ja painoraja on 100 kg.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka olisitkin tulossa yksin (monesti ryhmissä on vielä vapaita paikkoja) tai isommalla porukalla. Kaikkiin ratsastuksiin varaukset ennakkoon, viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä.

Päivän ensimmäinen maastoratsastus on klo 10–11 ja pituus on 1–3,5 h. Iltapäivällä järjestään ratsastusta kysynnän mukaan.

Varustus: kelinmukaiset ulkoiluvaatteet ja tukevapohjaiset kengät. Lainaan saat kypärän ja nahkachapsit ratsastuksen ajaksi.

Ajankohdat

  • 01.05.2021-31.10.2021
Matkailutila Paimentupa, Kotaniementie 1, Koli
040 080 2709
info@paimentupa.fi
Hinta: alk. 35 €/hlö

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK