Kolin alueen tapahtumia

Lähellä Kolia ja vähän kauempanakin

Savotan Sävel -konsertti Kolin luontokeskus Ukossa

Ikivihreät sävelet kajahtavat luontokeskus Ukossa perjantaina 14.6.2019 klo 18-20. Konsertin tahdittaa harmonikkamestari Jukka Lampelan Kämppäorkesteri.

Savotan Sävel -konsertti on kunnianosoitus suomalaiselle metsätyölle ja -teollisuudelle, taloutemme tukijaloille. Metsä- ja uittotyö ovat jättäneet syvät ja ikuiset jäljet suomalaiseen elämänmenoon. Ne ovat jättäneet jälkensä paitsi fyysisinä suorituksina ja toimeentulon antajina, niin myös henkisellä ja taiteellisella puolella. Puhutaan erityisestä jätkäkulttuurista ja siihen liittyen omaleimaisesta ja tunnelmoivasta musiikista.

Tuttuja ovat sellaiset ikivihreät hitit kuin: Jätkän humppa, Lapin jenkka, Rakovalkealla, Jätkän lauantai, Rovaniemen markkinoilla, Iltalaulu tukkikämpällä, Vanhan myllyn tarina, On lautalla pienoinen kahvila, Kaksi vanhaa tukkijätkää, Kulkuri ja joutsen… kaikilla noilla on yhteisenä tekijänä metsä, uitto, kaipuu luontoon ja elämisen autuaallinen vapaus, kun Tili tuli lauantaina.

Liput 20 € ennakkoon luontokeskus Ukosta tai ennen konserttia ovelta. Vain käteismaksu.

 

Ajankohdat

  • 14.06.2019 klo 18-20
Kolin luontokeskus Ukko, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli
020 639 5654
ukko@metsa.fi
Hinta: 20 €
Kolin luontokeskus Ukko, Ylä-Kolintie 39, Koli, ukko@metsa.fi, p. 020 639 5654

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK