Kolin alueen tapahtumia

Lähellä Kolia ja vähän kauempanakin

Seremoniallinen rumpukurssi Kestikievari Herranniemessä

Seremoniallinen rumpukurssi

KUUSEREMONIA * SEREMONIALLISET RUMMUT * NAISEUS JA FEMINIININEN ENERGIA * KOHDUN LUOVA VOIMA JA KOHDUN RIITTI * TARA BUDDHA & THE DRUM SOUND BUDDHA *

Ohjaajina
Jaana Louhelainen (Louhen Polku) ja Helena Karhu (Karhun Talo)

Astumme nyt Kuun Voimaan: Naiseuden ja vesi-elementin äärelle kestikievarimme Rantapaviljonkiin, yhdelle Pielisen kauneimmista ja avarimmista rantapaikoista. On Suurten Valkoisen Kuuttaren Rumpujen aika. Nämä ovat värjäämättömät ja pyöreät rummut, joiden kaikki osaset aktivoimme seremoniassa viikonlopun aikana. Koko rummunrakennusprosessi on seremonia, jonka aikana astumme naiseuden voimaan ja siihen universaaliin myötätunnon rakkauteen, mitä nämä rummut välittävät. Kohotamme yhdessä pyöreät kaaret kohti taivasta. Kaikessa näkyy Kauneus ja Yksinkertaisuus. Rumpukaarien läpi katsomme taivaaseen, ja taivas näkee niistä läpi maahan. Pyhän Pielisen vesissä kostutamme Itsemme ja poronnahkamme - Samoissa vesissä, samoissa elementeissä: Nähdäksemme toisemme peilikuvissamme. Jokaisella luonnonkappaleella on oma ainutlaatuinen äänensä, mutta myös yhteinen kaiku.

Valmistelemme Kuuseremoniassa jokaisen rummun osan pyhään tehtäväänsä, osaksi tätä kokonaisuutta johon Valkoinen Kuutar meitä kutsuu. Valkoisten Kuuttarien Rumpujen suojeluspyhimys on Valkoinen Tara.  Valkoinen Kuutar on Valkoinen Tara, femininiinen myötätunnon Buddha. Buddhalaisessa pantheonissa Valkoinen Tara edustaa kenties voimallisinta Buddhaa, joka liitetään erityisesti parantamiseen, terveyteen ja pitkään ikään. Valkoinen Tara on lähellä ihmisiä, ja Hänet kutsumme laulumme ja seremoniamme keinoin näiden rumpujen tykö. Ohjaamme Tara Buddhan meditaation, ja valmistamme rummut  Taran mantran siivittämänä. Tara Buddhan lisäksi buddhalaisesta pantheonista löytyy The Drum Sound Buddha. Otamme rummuilla yhteyttä myös tähän Buddhaan rantavesiltämme ja tutustumme lisää.

Pielisen äärellä koemme yhdessä Kuuseremonian, joka on eräänlainen vastinpari tuokokuussa 2019 koetulle Aurinko Seremonialle. Aurinko Seremoniassa kannoimme mukana miehen valmistamaa rautaista, taottua miekkaa. Voiman, päämäärän ja viisauden symbolia. Tällä kertaa auringon lempeys ja viisaus on edelleen mukanamme, mutta katsomme Kuuta kohti: Naiseuden lempeys, intuitio ja emotionaalinen voima!  

Kuu Seremonia kutsuu astumaan KOHDUN VOIMAAN naiseuden tiellä. Otamme yhä syvällisempää yhteyttä kohtuumme luomisen ja elämän voiman paikkana. Teemme Kohdun Riitin (13th Munay-Ki) osana seremoniaa.

Synnytämme rumpumme, ja samalla saatamme synnyttää jotain muutakin....

Lämpimästi tervetuloa Vuonislahteen, Pohjois-Karjalaan, karjalaisten emäntien kutsumaan piiriin!

Rumpukurssin ohjaaja:
Rumpuäitinä kurssilla toimii Jaana Louhelainen. Jaanan on pienen pojan äiti ja toimii päivätyön ohessaan Louhen Polku-yrityksessään. Jaana kertoo:
Paluu rumpuni synnyinjuurille noin seitsemän vuotta sitten; Ensimmäinen rumpuni syntyi Valtimolla. Syvältä koskettava viikonloppu, joka avasi uuden lehden elämässäni. Rummun ikiaikainen kumina sai minussa liikkeelle jotakin, se herätti rakkauden ja kunnioituksen tätä mystistä soitinta kohtaan. Tämän tunteen haluan jakaa eteenpäin rumpujeni ja rumpujen syntypäivien myötä, niille jotka haluavat kulkea tämän pienen hetken tätä polkua kanssani.
Olen juukalainen luontais- ja energiahoitaja, rummuntekijä, sekä rummunteon opettaja. Tuon rumpujeni kautta voimaa ja rohkeutta edetä omalla elämänpolulla sydämen viitoittamaa tietä.
Jaana Louhelainen, puh. 050 357 3373
Louhen Polku: www.facebook.com/louhenpolku

Seremoniallinen ohjaaja:
Helena Karhu on syntyperäinen joensuulainen shamaani-taiteilija, shamanismin opettaja, kansanparantaja ja kaksosäiti. Karhu kirjoittaa väitöskirjatutkimusta pohjoismaisesta shamanismista Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Helena palasi vuonna 2018 takaisin Joensuuhun yli 13 Kööpenhaminan vuoden jälkeen, ja hän on asunut myös Grönlannissa ja Alaskassa. Pohjolan esivanhempien ja luonnon henki kutsuu häntä kertomaan lisää pohjoisen luonnosta, alkuperäisestä shamanistisesta traditiosta, sekä yhdistämään arkaaiset metodit ja nykykulttuurin mahdollisuudet. Lisää Helenasta: https://www.karhuntalo.com/karhu

Kurssin pitopaikka:
Keskikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti. Pohjois-Karjalan upeimpia kohteita ja pyhän järven Pielisen kauneimpia rantapaikkoja.

Sopiiko Kurssi minulle?
Kurssi soveltuu kaikille, jotka kokevat luontaista mielenkiintoa kurssin aihepiiriä kohtaan. Kurssi on alkoholiton ja päihteetön. Ruokailut ovat kurssin aikana kasvisruokaa.
Kurssille on 10 paikkaa rummuntekijälle.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumismaksu on 150 EUR sis. 10 ALV% ja kurssin sisältö. Tämän lisäksi tarvikkeet rumpua ja kapulaa varten ovat 195 EUR (sis 24% ALV). Ilmoittautumiset spostilla osoitteeseen info@karhuntalo.com tai tästä linkistä: https://holvi.com/shop/karhuntalo/product/7290032616294c60c61791a0ee7443c0/

Kurssimaksu ei sisällä majoitusta, matkoja kurssipaikalle eikä matkavakuutusta. Kurssille osallistujat ovat velvoitettu tutustumaan Karhun Talon vastuuvapautukseen ja peruutusehdoihin: https://www.karhuntalo.com/ehdot

Majoitus täysihoidolla:
Majoitus kotoisassa Kestikievari Herranniemessä Vuonislahdessa. Huoneissa on liinavaatteet ja pyyhkeet, joten omia ei tarvitse ottaa mukaan. Majoitus täysihoidolla maksetaan saapuessa: 189 EUR, majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa täysihoidolla sisältäen liinavaatteet ja saunomiset. 1-hengen huone on mahdollinen 20 EUR / vrk lisämaksusta (eli 40 EUR kurssin ajalta). Mikäli tulet kauempaa, voit halutessasi varata majataloon majoituksen myös torstaista. Ota yhteyttä suoraan majataloon lisä-vuorokausien ja hintatietojen suhteen.

Alustava ohjelma:

Perjantai:
16.00- Osallistujien saapumiset
17.00 Illallinen
18:00 Kurssin aloitus ja seremonia
Saunominen

Lauantai:
09.00 Rumpujenteko seremoniallisesti alkaa
12.00 Lounastauko
13.00 Tauko
Rumpujenteko jatkuu
17.00 Illallistauko
Rumpujenteko jatkuu
Saunominen

Sunnuntai:
09.00 Kurssin ohjelma jatkuu
12.00 Lounastauko
13.00-14.00 Tauko
14.00 Seremonia
16.00 Kevyt ruokailutauko
17.00 Kurssi päättyy ja kotiinlähtö

Ajankohdat

  • 12.06.2020-14.06.2020
Kestikievari Herranniemi,Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti
Jaana Louhelainen, puh. 050 357 3373
info@karhuntalo.com
Hinta: alkaen 150 e
info@karhuntalo.com tai tästä linkistä: https://holvi.com/shop/karhuntalo/product/7290032616294c60c61791a0ee7443c0/

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK