Hotelli ja hostellit

Huoneet ovat helppo valinta

Esittelemme tällä sivulla huonemajoitusta tarjoavia kohteita Kolilla ja eri puolilla Pielisen Karjalaa. Jokainen kohde tarjoaa ruoka-, sauna- ja muita palveluita samalta tiskiltä. Osassa kohteista aamiainen sisältyy hintaan, osassa voit tilata sen erikseen.    

Majoitushaulla kautta voit varata mökkien lisäksi Break Sokos Hotel Kolin ja Koli Freetimen huoneita.

Hotellit ja motellit Kolilla

Break Sokos Hotel Koli Kylä

Reipasta menoa, Kolin kylätunnelmia, retkipolkujen maisemia. Tervetuloa Kolin kylähotelliin, kansallispuiston portille ja kylän keskipisteeseen! Kodikas hotellimme on aktiivisen liikkujan ja iloisen seikkailijan lämminhenkinen tukikohta. Kansallispuiston retkeilyreitit alkavat heti hotellimme pihasta. Pielisen rantaan ja Kolin huipuillekin on lyhyt matka. Ladulle, polulle, järvelle, avantoon, vaaroille – luontoaktiviteetit eivät Kolilla lopu kesken! Vaelluspolkujen tunnelmat jatkuvat kylähotellissa inspiroivalla tavalla, luonnonmukaisia materiaaleja ja maanläheisiä värisävyjä hyödyntäen. Huonekerroksissa voit kokea kansallispuiston neljä vuodenaikaa kevään aamusumuisista kuusimetsistä Kolin tykkylumisille huipuille.

Break Sokos Hotel Koli Kylä aukeaa juhannuksena 23.6.2023.

Break Sokos Hotel Koli Kylä, Kolintie 94 B, 83960 Koli, p. 020 1234 664, sales.karelia@sokoshotels.fi. Varaukset: Break Sokos Hotel Koli Kylä.

Break Sokos Hotel Koli

Elämyshotelli upeassa kansallismaisemassa keskellä Kolin kansallispuistoa. Yhteensä 82 huonetta, jotka uusittu vuonna 2018. Ainutlaatuinen Koli Relax Spa -maisemakylpylä ja kauneushoitola alakerrassa. Grill it! -ravintolassa voit nauttia skandinaavisia ja paikallisia herkkuja ihaillen samalla upeita järvinäköaloja. Pizzakahvila Kahpitsasta pientä purtavaa ja pizzoja. Asiakassaunat sekä kokoustiloja 12–203 hengelle. Ukko-Kolin laskettelurinteet alkavat suoraan hotellilta. Ala-aseman vieressä palvelee sesongissa rinneravintola Rinnetupa, joka soveltuu myös yksityistilaisuuksiin.

Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, p. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi. Varaukset: Break Sokos Hotel Koli.

Koli Freetime

Koli Freetime sijaitsee vain 2 kilometrin päässä 6-tieltä, puhdasvetisen Valkealammen rannalla. Koli Freetime tarjoaa majoitusta Päätalossa neljässä hotellitason huoneessa sekä economy huoneissa ja huoneistoissa Piha- ja Rantatalossa. Pihasta lähtevä valaistu reitistö palvelee kesällä patikoijia ja maastopyöräilijöitä, talvella ensilumen latu hiihtäjiä. Lammen kiertää 5 km luontopolku ja aivan pihassa perheen pienemmille talvella 1 km latu. Lomakeskus on suunniteltu hiljaisuutta ja rauhaa rakastaville sekä hoidettuja latuja ja patikointipolkuja arvostaville. Majoitushintoihin sisältyy joka ilta lämpiävät saunat sekä valaistu talvi- / avantouintimahdollisuus. Kolin kylälle ja palveluihin on matkaa 10 km. Etäisyys Kolin kansallispuiston korkeimmille huipuille ja Kolin kansallismaisemaan 13 km.

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 3040, koli@kolifreetime.fi, Koli FreetimeTee varaus sähköisestä varauskalenterista.

Vanhan koulun majatalo

Vanhan Koulun Majatalo on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa omatoimimatkailijalle edullisen majapaikan. Itsepalvelukeittiö astioineen. Ryhmille tilauksesta ateriapalvelut. Perhesauna. Kolin kauppa ja asiamiesposti 6 km. Vuodepaikkoja 47, ruokailu-/luokkatila 60 hlölle sekä iso oleskelutila, kaikki saman katon alla. Pihapiirissä nuotiopaikka ja kota. Iso nurmikenttä luo loistavat puitteet harrastaa pallopelejä ja muita leikkejä. Oivallinen tukikohta vaikka leirikoululle!

Vanhan Koulun Majatalo, Niinilahdentie 47, 83690 Koli, p. 050 343 7881, info@vanhankoulunmajatalo.fi, Vanhan Koulun Majatalo Tee varaus verkossa.

Hotelli- ja huonemajoitus Lieksassa

Hotelli ja hostelli Pielinen

Hotelli ja hostelli Pielinen sijaitsee Pielisen läheisyydessä, kauniiden maisemien keskellä sekä Kolin ja Patvinsuon kansallispuistojen ja Ruunaan retkeilyalueen välimaastossa. Majoitusta jokaiseen makuun: hotellin huoneet omalla kylpyhuoneella tai edullinen majoitus hostellissa, jossa on jaettu kylpyhuone. Hotellissa on 17 savutonta huonetta (1–3 hlöä) ja hostellissa on 11 huonetta (1–3 hlöä). Aamiainen joka aamu hotellin ja hostellin asiakkaille, illallinen ennakkovarauksesta. Saunat, uima-allas sekä pelialue, jossa on biljardi, pingispöytä, ilmakiekko ja pöytäjalkapallo. Kota sisäpihalla. Lapsille lastenhuone, leikkipaikka ja trampoliini.

Hotelli Pielinen, Läpikäytäväntie 54, 81590 Vuonislahti, p. 045 146 7600, mail@pielinen.eu, Hotelli Pielinen.

Show your Kli