Maatilamajoitus, B&B ja majatalot

Omaleimaisia kohteita ja persoonallista palvelua

Maatilamajoitusta ja Bed & Breakfast -palvelua tarjoavat kohteet ovat monelle matkailijalle se suosikkitapa majoittua. Persoonallisten, sympaattisten ja kodinomaisten majoituskohteiden valikoima on laaja – parasta on valinnan mahdollisuus juuri oman maun mukaan.

Majoitus Kolilla

B&B Matkailutila Paimentupa

Kolin kansallispuiston kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin huoneistoissa ja tunnelmallisissa kesäaitoissa. Aamiaismahdollisuus kesäisin. Vaellusreitit- ja hiihtoladut lähtevät läheltä pihapiiriä. Ratsastusvaellukset sympaattisilla Islanninhevosilla ympäri vuoden.

Matkailutila Paimentupa, Kotaniementie 1, 83960 Koli,  p. 040 080 2709, info@paimentupa.fi, Paimentupa.

Vanhan Koulun Majatalo

Vanhan Koulun Majatalolla majoitut mukavasti ja edullisesti ympäri vuoden. Ulkoilureiteille pääsee suoraan pihasta, ja Kolin keskeiset palvelut ja nähtävyydet ovat alle 10 min ajomatka päässä.
Majatalossa on 8 vierashuonetta ja 2 erillistä huoneistoa (yhteensä 36 vuodepaikkaa), hyvin varusteltu itsepalvelukeittiö, grillikatos, puulämmitteinen sauna sekä toimivat tilat ulkoiluvarusteiden kuivatukseen ja harrastusvälineiden huoltamiseen. Majatalon meininki on rento ja mutkaton, ja tervetulleita ovat niin kaveri-, harraste- ja työporukat kuin lapsiperheet ja yksittäiset matkailijat. Ryhmille tarjolla aamupalat, retkieväät ja muut ateriat, samoin kuin kokouspalvelut, kysy tarjousta.

Vanhan Koulun Majatalo, Niinilahdentie 47, 83690 Koli, p. 050 343 7881, info@vanhankoulunmajatalo.fi, www.vanhankoulunmajatalo.fi.  Tee varaus verkossa tai lähetä varaustiedustelu.

Tarina-Aho Pielisen Kelvänsaaressa

Tarina-Aho on rauhaisa ja luonnonläheinen aamiaismajoitus, joka sijaitsee saaressa Pielisellä - keskellä Ukko-Kolin kansallismaisemaa. Tarina-Ahoon pääsee vuoroveneellä Kolin satamasta useamman kerran päivässä Pielisen aaltoja ihaillen, matka-aika on noin 20 minuuttia. Majoitus joko suuressa perinteisessä hirsitalossa Kasinossa tai piha-aitoissa. Puutarha-aamiainen tarjoillaan Kuuselan tuvasta, jossa karjalanpiirakat ja sämpylät tehdään käsin omassa keittiössä. Mahdollisuus myös uimiseen ja saunomiseen Pielisen rannalla joko perinteisessä puusaunassa tai valtavassa savusaunassa. Tarina-Aho on avoinna kesäisin.

Tarina-Aho
, Kelvänsaari 81590, p. 045 353 1523, info@tarina-aho.com, Facebook: Tarina-Aho, Instagram: tarina.ahowww.tarinaaho.com.

KIVINIEMI

Majoitusta ja aktiviteetteja maaseudun ytimessä, Kolin kansallispuiston kyljessä, Herajärven kierroksen lähtö- ja päätepisteessä. Aitta-, teltta- ja caravanmajoitusta, juhlatila, saunat sekä ohjattuja aktiviteetteja. Kesällä 2023 Kiviniemeen rakennetaan uutta, hirsistä päärakennusta. Tästä johtuen Kiviniemessä käytetään kuivakäymälöitä ja peseydytään saunassa tai rannassa. Päärakennuksen valmistuttua syksyllä 2023 Kiviniemestä löytyvät myös vesivessat, suihku sekä tupa ruokailuja varten. Aittamajoituksen voit varata verkkokaupasta. Kiviniemen palvelut tuottaa Kontiolahti Outdoor.

Kiviniemi, osoite Mustalahdentie 27, 81160 Kontiolahti. p. +358 50 563 3480, myynti@kontiolahtibiathlon.com. Kiviniemi.

Majatalot Juuassa

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka sijaitsee aivan Juuan kirkonkylän keskustassa, Puu-Juuan ytimessä rauhallisessa ympäristössä. Majoitusta sekä yksityis- että yritysasiakkaille viidessä erikokoisessa, uniikisti sisustetussa huoneessa. Aamiaisen voit tilata huoneeseen aamiaistarjottimella. Ryhmille aamiaistarjoilu ruokasalissa. Huoneista osa on lemmikeille sallittuja. Tarvittaessa saat myös polkupyöräsi tai moottoripyöräsi yöksi sisävarastoon. Kesäaikana oman makuupussin kanssa matkaaville edullista majoitusta juhlatila Juukelin yläkerrassa. Polkupyöriä vuokrattavana majoittujien käyttöön.

Majatalo Juuka, Vanhatie 8, 83900 Juuka, majatalojuuka@gmail.com, p. 050 351 7490, Majatalo Juuka.

Kievari Vuonislahdessa

Kestikievari Herranniemi

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hyvin varustetuissa huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä. Kahvila-ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja (A-oikeudet). Rantasauna, savusauna, hoitosauna ja palju tähtitaivaan alla. Hyvät tilat viettää juhlia, kokouksia ja illanviettoja. Jäätietä vartissa Kolin rinteisiin ja laduille.Herranniemen rannasta lähtevät jääladut Paateriin, Kolille ja Raapiosaaren kodalle.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, 040 048 2949, reception@herranniemi.com, Kestikievari Herranniemi.

Majoitus Jongunjoella

JONGUNJOEN MATKAILU

Noin 30 km Lieksasta pohjoiseen, lähellä Lieksan Nurmijärven kylää, puhtaan luonnon ympäröimänä, ulkoilmaelämään hyvin sopivien maastojen ja -vesistöjen äärellä. Päärakennuksessa on neljä huonetta, sali/juhlatila, kokoustila, takka-/tv-nurkkaus ja sauna. Majoitusvieraille aamiaiset ja ateriat tarjoillaan salissa. Muina aikoina baari ja ravintola palvelevat tilausravintolana. Päärakennuksessa on langattomat tietoliikenneyhteydet. Mökkimajoitusta. Kuljetus-, luonto- ja ohjelmapalveluita, vuokravälineitä, mm. kanootteja. Kylpytynnyri.

Jongunjoen Matkailu Oy, Kivivaarantie 21, 81970 Jongunjoki, p. 0400 949 215, info@jongunjoenmatkailu.com, www.jongunjoenmatkailu.com.

Show your Kli