Maatilamajoitus, B&B ja majatalot

Omaleimaisia kohteita ja persoonallista palvelua

Maatilamajoitusta ja Bed & Breakfast -palvelua tarjoavat kohteet ovat monelle matkailijalle se suosikkitapa majoittua. Persoonallisten, sympaattisten ja kodinomaisten majoituskohteiden valikoima on laaja – parasta on valinnan mahdollisuus juuri oman maun mukaan.

Majoitus Kolilla

B&B Kolin Ryynänen

Kolin Ryynänen sijaitsee Kolin kylän keskustassa. Tarjolla on edullista aittamajoitusta läpi vuoden. Tilauksesta on saatavana aamiaiset ja muut ruokailut sekä puulämmitteinen sauna.

B&B Kolin Ryynänen, Ylä-Kolintie 1, 83960 Koli, Kolin kylällä, p. 044 569 5757, kolinryynanen@gmail.com, Facebook: Kolin Ryynänen.

B&B Maatilamatkailu Jänisvaara

Mökit ja aittamajoitus Kolin vaaramaisemassa ja Pielisen rannalla tarjoavat sinulle hienot puitteet lomasi viettoon. Voit hiihtää, pulkkailla, tehdä pilkkiretkiä Pieliselle tai hiihtää ja tutustua maatilalla kotieläimiin. Maalaisaamiainen tarjoillaan päärakennuksen tuvassa. Ennakkotilauksella voit tilata mukaasi karjalanpiirakoita, myös gluteenittomina ja maidottomina.

B&B Maatilamatkailu Jänisvaara, Jänisvaarantie 4, 83960 Koli, p. 050 505 3127, info@maatilamatkailu.fi, Maatilamatkailu Jänisvaara.

B&B Mattilan tila

Kolin Keidas toimii Mattilan perinnetilalla Kolin kansallispuistossa kesäkaudella. Aamiaismajoitusta tarjolla päärakennuksen kamareissa ympärivuotisesti ja kesäaikaan lisäksi perinteisessä luhtiaitassa, luomu- ja kasvisruokaa Café Mandalassa sekä hyvinvointiin liittyviä kursseja ja ohjelmapalveluita. Kirjoittajakoti ja tilojen vuokrauspalvelut.

Kolin Keidas Ay, Ylä-Kolintie 12 B, 83960 Koli, p. 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, B&B Kolin Keidas

Vanhan Koulun Majatalo

Vanhan Koulun Majatalolla majoitut mukavasti ja edullisesti ympäri vuoden. Ulkoilureiteille pääsee suoraan pihasta, ja Kolin keskeiset palvelut ja nähtävyydet ovat alle 10 min ajomatka päässä.
Majatalossa on 8 vierashuonetta ja 2 erillistä huoneistoa (yhteensä 36 vuodepaikkaa), hyvin varusteltu itsepalvelukeittiö, grillikatos, puulämmitteinen sauna sekä toimivat tilat ulkoiluvarusteiden kuivatukseen ja harrastusvälineiden huoltamiseen. Majatalon meininki on rento ja mutkaton, ja tervetulleita ovat niin kaveri-, harraste- ja työporukat kuin lapsiperheet ja yksittäiset matkailijat. Ryhmille tarjolla aamupalat, retkieväät ja muut ateriat, samoin kuin kokouspalvelut, kysy tarjousta.

Vanhan Koulun Majatalo, Niinilahdentie 47, 83690 Koli, p. 050 343 7881, info@vanhankoulunmajatalo.fi, www.vanhankoulunmajatalo.fi.  Tee varaus verkossa tai lähetä varaustiedustelu.

B&B Matkailutila Paimentupa

Kolin kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin saunallisissa huoneistoissa ja tasokkaissa mökeissä ympäri vuoden. Ratsastusvaellukset ja kenttäratsastustunnit islanninhevosilla.

Matkailutila Paimentupa, Kotaniementie 1, 83960 Koli,  p. 040 080 2709, info@paimentupa.fi, Paimentupa.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi sijaitsee Herajärven kierroksen lähtö- ja risteyskohdassa ollen retkeilijän unelmakohde. Tarjolla on edullista aitta-, riihi- ja leirintämajoitusta läpi vuoden. Tilauksesta on saatavana aamiaiset ja muut ruokailut sekä puulämmitteinen sauna.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi
, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemen luontotila.

Tarina-Aho Pielisen saaressa

Tarina-Aho on rauhaisa ja luonnonläheinen aamiaismajoitus joka sijaitsee saaressa Pielisellä - keskellä Ukko-Kolin kansallismaisemaa. Tarina-Ahoon pääsee vuoroveneellä Kolin satamasta useamman kerran päivässä Pielisen aaltoja ihaillen, ja matka-aika on noin 20 minuuttia. Majoitus joko suuressa perinteisessä hirsitalossa Kasinossa tai piha-aitoissa. Puutarha-aamiainen tarjoillaan Kuuselan tuvasta, jossa karjalanpiirakat ja sämpylät tehdään käsin omassa keittiössä. Mahdollisuus myös uimiseen ja saunomiseen Pielisen rannalla joko perinteisessä puusaunassa tai valtavassa savusaunassa.

Tarina-Aho
, Kelvänsaari 81590, p. 045 353 1523, info@tarina-aho.com, Facebook: Tarina-Aho, Instagram: tarina.aho.

Majatalot Juuassa

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka sijaitsee aivan Juuan kirkonkylän keskustassa, Puu-Juuan ytimessä rauhallisessa ympäristössä. Majoitusta sekä yksityis- että yritysasiakkaille viidessä erikokoisessa, uniikisti sisustetussa huoneessa. Aamiaisen voit tilata huoneeseen aamiaistarjottimella. Ryhmille aamiaistarjoilu ruokasalissa. Huoneista osa on lemmikeille sallittuja. Tarvittaessa saat myös polkupyöräsi tai moottoripyöräsi yöksi sisävarastoon. Kesäaikana oman makuupussin kanssa matkaaville edullista majoitusta juhlatila Juukelin yläkerrassa. Polkupyöriä vuokrattavana majoittujien käyttöön.

Majatalo Juuka, Vanhatie 8, 83900 Juuka, majatalojuuka@gmail.com, p. 050 351 7490, Majatalo Juuka.

Hyvän Elämän Koulu Juuassa Tuopanjoella

Tule nauttimaan Kolin seudun luonnosta ja maaseudun rauhasta Tuopanjoelle Hyvän Elämän Koululle yksin, kaveriporukalla tai parisi kanssa ja varaa majoitus! Tarjolla on eri vaihtoehtoja teltta- ja asuntovaunupaikasta täysin varusteltuihin uniikkeihin huoneisiin ja ryhmämajoitukseen. Varattavissa on kolme uniikkia huonetta sekä ryhmille lattiamajoitusta ympäri vuoden. Kesällä tarjolla on lisäksi majoitusta saunamökissä, telttapaikkoja ja muutama paikka asuntoautolle. Majoittujien käytössä on keittiö, jossa on täysi varustelu omatoimiseen kokkaamiseen.

Hyvän Elämän Koulu, Rantakyläntie 141 A, 83950 Ahmovaara. Majoitusvaraukset vain sähköpostitse: hyvanelamankoulu@gmail.com, Hyvän Elämän Koulu.

Kievari Vuonislahdessa

Kestikievari Herranniemi

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hyvin varustetuissa huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä. Kahvila-ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja (A-oikeudet). Rantasauna, savusauna, hoitosauna ja palju tähtitaivaan alla. Hyvät tilat viettää juhlia, kokouksia ja illanviettoja. Jäätietä vartissa Kolin rinteisiin ja laduille.Herranniemen rannasta lähtevät jääladut Paateriin, Kolille ja Raapiosaaren kodalle.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, 040 048 2949, reception@herranniemi.com, Kestikievari Herranniemi.

Show your Kli