Maatilamajoitus, B&B ja majatalot

Omaleimaisia kohteita ja persoonallista palvelua

"
Maatilamajoitusta ja Bed & Breakfast -palvelua tarjoavat kohteet ovat monelle matkailijalle se suosikkitapa majoittua. Persoonallisten, sympaattisten ja kodinomaisten majoituskohteiden valikoima on laaja – parasta on valinnan mahdollisuus juuri oman maun mukaan.

Majoitus Kolilla

B&B Maatilamatkailu Jänisvaara

Mökit ja aittamajoitus Kolin vaaramaisemassa ja Pielisen rannalla tarjoavat sinulle hienot puitteet lomasi viettoon. Voit hiihtää, pulkkailla, tehdä pilkkiretkiä Pieliselle tai hiihtää ja tutustua maatilalla kotieläimiin. Maalaisaamiainen tarjoillaan päärakennuksen tuvassa. Ennakkotilauksella voit tilata mukaasi karjalanpiirakoita, myös gluteenittomina ja maidottomina.

B&B Maatilamatkailu Jänisvaara, Jänisvaarantie 4, 83960 Koli, 050 505 3127, info@maatilamatkailu.fi, www.maatilamatkailu.fi.

B&B Mattilan tila

Kolin Keidas toimii Mattilan perinnetilalla Kolin kansallispuistossa kesäkaudella. Aamiaismajoitusta tarjolla päärakennuksen kamareissa ympärivuotisesti ja kesäaikaan lisäksi perinteisessä luhtiaitassa, luomu- ja kasvisruokaa Café Mandalassa sekä hyvinvointiin liittyviä kursseja ja ohjelmapalveluita. Kirjoittajakoti ja tilojen vuokrauspalvelut.

Kolin Keidas Ay, Ylä-Kolintie 12 B, 83960 Koli, 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, kolinkeidas.com. Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

B&B Matkailutila Paimentupa

Kolin kupeessa mukavaa majoitusta pihapiirin saunallisissa huoneistoissa ja tasokkaissa mökeissä ympäri vuoden. Ratsastusvaellukset ja kenttäratsastustunnit islanninhevosilla.

Matkailutila Paimentupa, Kotaniementie 1, 83960 Koli,  040 080 2709, info@paimentupa.fi, www.paimentupa.fi. Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

B&B Kolin Ryynänen

Kolin Ryynänen sijaitsee Kolin kylän keskustassa. Tarjolla on edullista aittamajoitusta läpi vuoden. Tilauksesta on saatavana aamiaiset ja muut ruokailut sekä puulämmitteinen sauna.

B&B Kolin Ryynänen, Ylä-Kolintie 1, 83960 Koli, Kolin kylällä, p. 044 569 5757, kolinryynanen@gmail.com, Facebook: Kolin Ryynänen. Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

B&B Kolin Annila

Lähellä Kolin kansallispuistoa rauhallisessa maalaisympäristössä peruskorjattu vanha hirsitalo, jossa ympärivuotiseen majoittumiseen kaksi kahden hengen huonetta ja yksi 2–4 hengen huone. Vieraiden käytössä on iso tupa, jossa nautitaan runsas ja maukas aamiainen. Kesäisin kaksi aittaa, joissa molemmissa on vuoteet kolmelle hengelle. Pihapiirissä on savusauna erillistä maksua vastaan, puulämmitteinen grilli, kalustettu pergola sekä turvallinen nuotiopaikka vaikkapa lettujen paistoon. Maksuton WiFi, maksuton suksien voitelutila, retkieväät tilauksen mukaan.

Kolin Annila, Kopravaarantie 237, 83950 Ahmovaara, 050 512 4478, sirkkaanni@gmail.com, kolinannila.fi.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi sijaitsee Herajärven kierroksen lähtö- ja risteyskohdassa ollen retkeilijän unelmakohde. Tarjolla on edullista aitta-, riihi- ja leirintämajoitusta läpi vuoden. Tilauksesta on saatavana aamiaiset ja muut ruokailut sekä puulämmitteinen sauna.

Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi
, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, www.kiviniementila.fi. Ota yhteyttä suoraan yritykseen.

Majatalo Juuassa

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka sijaitsee aivan Juuan kirkonkylän keskustassa, Puu-Juuan ytimessä rauhallisessa ympäristössä. Majoitusta sekä yksityis- että yritysasiakkaille viidessä erikokoisessa, uniikisti sisustetussa huoneessa. Aamiaisen voit tilata huoneeseen aamiaistarjottimella. Ryhmille aamiaistarjoilu ruokasalissa. Huoneista osa on lemmikeille sallittuja. Tarvittaessa saat myös polkupyöräsi tai moottoripyöräsi yöksi sisävarastoon. Kesäaikana oman makuupussin kanssa matkaaville edullista majoitusta juhlatila Juukelin yläkerrassa. Polkupyöriä vuokrattavana majoittujien käyttöön.

Majatalo Juuka, Vanhatie 8, 83900 Juuka, majatalojuuka@gmail.com, 050 351 7490, www.majatalojuuka.fi.

Kievari Vuonislahdessa

Kestikievari Herranniemi

Palveluja Pielisen rannalla tunnelmallisessa maalaisympäristössä Vuonislahden kylässä. Majoitusta hyvin varustetuissa huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä. Kahvila-ravintolassa perinteisiä karjalaisherkkuja (A-oikeudet). Rantasauna, savusauna, hoitosauna ja palju tähtitaivaan alla. Hyvät tilat viettää juhlia, kokouksia ja illanviettoja. Jäätietä vartissa Kolin rinteisiin ja laduille.Herranniemen rannasta lähtevät jääladut Paateriin, Kolille ja Raapiosaaren kodalle.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti, 013 542 110, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com. Ota yhteyttä suoraan yritykseen tai tee varaustiedustelu.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK