Miten Kolille

Junalla/lentäen Joensuuhun, kimppakyydillä Kolille

Voit ajaa Kolille omalla autolla tai kimppakyydillä Joensuusta. Joensuussa on Kolia lähin lentoasema, josta automatka omalla tai julkisen liikenteen kimppakyydillä vie tunnin. Joensuussa on myös juna-asema.

Kimppakyydillä Kolille

Joensuu–Koli -reitillä liikennöi etukäteen tilattava ja ovelta ovelle palveleva kimppataksi. Kimppataksin reitti muodostuu tilausten perusteella ja siksi aikataulut ovat arvioituja aikoja. Taksi käy tilausten mukaan Joensuussa lento- ja rautatieasemalla tai esimerkiksi keskussairaalassa ja kuljettaa asiakkaan Kolilla määräosoitteeseen asti. Voit nousta kyytiin myös reitin varrelta. Kimppataksi suositellaan tilattavaksi edellisenä päivänä numerosta 020 741 4392. Palvelun alkaen-hinta on 30 €/hlö. Alle 16-vuotiailla sekä ryhmälipuissa hinta alenee. Mainitsethan tilauksen yhteydessä, oletko tilaamassa kimppataksi- vai yksityisvuoroa.

Aikataulut Joensuu-Koli: maanantai-sunnuntai klo 11.50 ja 18.

Aikataulut Koli-Joensuu: maanantai-sunnuntai klo 10.15 ja 16.40.

Hinnat:
30 €/hlö yhdeltä suunnalta, alle 16-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 15 €/hlö. Lentokenttälisä 5 €/hlö.

Ryhmäliput: 2 hlöä 28 €/hlö, 3 hlöä 26 €/hlö, 4 hlöä 24 €/hlö, 5 hlöä tai enemmän 22 €/hlö

Meno-paluu saman päivän aikana:
1 hlö 40 €/hlö, 2 hlöä 38 €/hlö, 3 hlöä 36 €/hlö, 4 hlöä 34 €/hlö, 5 hlöä 32€ /hlö, 6 hlöä tai enemmän 30 €/hlö.

Joensuu - Koli tilausajohinnasto

1 henkilö taksilla 130 €, lisähenkilö 5 €. Tilaa kuljetus etukäteen, jolloin kuljettaja ja auto ovat vastassa esimerkiksi Joensuun lentokentällä tai rautatieasemalla.

Kolin taksipalvelu Oy, asiakaspalvelu@kolintaksi.fi, 020 741 4391, kolintaksi.fi.

Junalla Joensuuhun – kimpalla Kolille

Helsingistä Joensuuhun oikoradan junat ajavat nopeimmillaan reilussa neljässä tunnissa. Joensuun asemalta voit hypätä suoraan kimppatataksiin kahdesti päivässä klo 12 ja klo 18. Juna-aikatauluja pääset selaamaan VR:n sivuilta. Muistathan, että junalla pääset myös aivan Kolin viereen, Vuonislahden kylään Pielisen itäpuolelle. Kun Koli-Vuonislahti -jäätien ollesa talvella avoinna, taksimatkaa Vuonislahden asemalta Kolin kylälle jää noin 10 kilometriä. 

Lentäen Joensuuhun tai Kuopioon

Kolia lähimmät lentoasemat ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Helsingistä on päivittäin useita lentovuoroja sekä Joensuuhun että Kuopioon. Lentoaika Helsingistä kumpaankin kaupunkiin on noin yksi tunti. Joensuun kentältä
helpoin tapa tulla Kolille on kimppakyyti  tai tilausajotaksi,  jolloin kuljettaja on vastassa lentokentällä Koli kyltin kanssa. Joensuun kentältä helpoin tapa tulla Kolille on kimppakyyti. Lentoasemilta voit myös vuokrata auton omaan käyttöösi. Vuokra-autojen tarjoajat Joensuun lentoasemalla  ja Kuopion lentoasemalla.

Kantosiipialuksella Lieksasta ja Vuonislahdesta

Kantosiipialus SuviExpress tekee maisema- ja matkaristeilyjä Kolin, Vuonislahden ja Lieksan satamien välillä kerran päivässä 18.6.–15.8.2019. Aluksessa on istumapaikat 51 henkilölle. Matkat tehdään Vuonislahden maisemien kautta ja matka-aika pääsatamien välillä on 45 minuuttia. Iltapäivisin aluksella pääsee tutustumaan Kolin kansallismaisemaan Pieliseltä käsin saaristoristeilyillä. Ryhmille iltaristeilyt perjantaisin. Katso aikataulut ja hinnat (linkki). Polkupyörä kulkee mukana ilman erillistä maksua. 

Tilausajot Kolille

Kolin taksipalvelu tarjoaa tilausajopalvelua Kolilla ja koko Suomen alueella takseilla, tilatakseilla, pikku-bussilla sekä linja-autolla. Jos suunnittelet matkaa Kolille, pyydä tarjous.

Koli taksipalvelu Oy, asiakaspalvelu@kolintaksi.fi tai 020 741 4391.

Paikallisliikenne Kolilla

Kolin paikallisliikenteen avulla pääset majoituspaikasta muiden palveluiden äärelle. Tilaus tehdään puhelinnumerosta 020 741 4392 edellisenä päivänä tai viimeistään kahta tuntia ennen vuoron alkua. Kyydin hinta on 5 €/hlö. Matka-aika on noin 10-20 minuuttia, ja pysäkkejä Koli Freetime, Kolinportti, Kolin kylä, Ukko-Koli, satama ja Loma-Koli. Paikallisliikenne toimii osana Joensuu-Koli -kimppataksiliikennettä. Näin paikallisliikenteen aikatauluihin voi vaikuttaa esimerkiksi Joensuuhun aikataulusta myöhässä saapunut juna tai lento.

Aikataulut:
paikallisliikenne_koli_2019.pdf

Taksipäivitys Kolilla

p. 020 741 4390, www.kolintaksi.fi

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK