Miten Kolille

Junalla/lentäen Joensuuhun, kimppakyydillä Kolille

Voit ajaa Kolille omalla autolla tai kimppakyydillä Joensuusta. Joensuussa on Kolia lähin lentoasema, josta automatka omalla tai julkisen liikenteen kimppakyydillä vie tunnin. Joensuussa on myös juna-asema.

Kolin kimppataksi

Joensuu–Koli -reitillä liikennöi etukäteen tilattava ja ovelta ovelle palveleva kimppataksi. Kimppataksi on normaaliin yksityistaksiin verrattuna jopa puolet halvempi, reitti muodostuu tilausten perusteella ja siksi aikataulut ovat arvioituja aikoja. Taksi käy tilausten mukaan Joensuussa lento- ja rautatieasemalla tai esimerkiksi keskussairaalassa ja kuljettaa asiakkaan Kolilla määräosoitteeseen asti. Voit nousta kyytiin myös reitin varrelta. Kimppataksi tulee varata viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä numerosta 020 741 4392. Varauksia otetaan vastaan myös samana päivänä jos vuorolla on muita varauksia.
 
Aikataulut Joensuu–Koli: Joka päivä (ma–su) klo 11.50 sekä perjantaina ja sunnuntaina klo 18.

Aikataulut Koli–Joensuu: Joka päivä (ma–su) klo 10.40 sekä perjantaina ja sunnuntaina klo 16.40.

Liput:
70 €/varaus, sisältää matkan 1–2 henkilölle
105 €/varaus, sisältää matkan 3–4 henkilölle
140 €/varaus, sisältää matkan 5–6 henkilölle
175 €/varaus, sisältää matkan 7–8 henkilölle

Joensuu-Koli tilausajohinnasto löytyy tästä linkistä.

Joensuu - Koli tilausajohinnasto

Tilaa kuljetus etukäteen, jolloin kuljettaja ja auto ovat vastassa esimerkiksi Joensuun lentokentällä tai rautatieasemalla.

1–4 henkilöä taksilla 140 €
5–8 henkilöä tilataksilla 175 €
9–19 henkilöä pikku-bussilla 210 €
20–29 henkilöä bussilla 245 €
30–58 henkilöä isolla bussilla 280 €

Kolin taksipalvelu Oy, asiakaspalvelu@kolintaksi.fi, 020 741 4391, kolintaksi.fi.

Ski & Spa bussi Joensuu–Koli

Lauantaisin ja sunnuntaisin 2.1.2021 – rinnekauden loppuun

ski_taulukko_valmis_1.png

Hinnat

10 € yhteen suuntaan, meno-paluu 20 €

Bussi kiertää aikataulun mukaan kaikki pysäkit, suuremmat ryhmät voivat varata ja varmistaa paikan bussista soittamalla numeroon 020 741 4392.

 

Junalla Joensuuhun

Helsingistä Joensuuhun oikoradan junat ajavat nopeimmillaan reilussa neljässä tunnissa.  Juna-aikatauluja pääset selaamaan VR:n sivuilta. Muistathan, että junalla pääset myös aivan Kolin viereen, Vuonislahden kylään Pielisen itäpuolelle. Kun Koli-Vuonislahti -jäätien ollesa talvella avoinna, taksimatkaa Vuonislahden asemalta Kolin kylälle jää noin 10 kilometriä. 

Lentäen Joensuuhun tai Kuopioon

Kolia lähimmät lentoasemat ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Helsingistä on päivittäin useita lentovuoroja sekä Joensuuhun että Kuopioon. Lentoaika Helsingistä kumpaankin kaupunkiin on noin yksi tunti.  Lentoasemilta voit vuokrata auton omaan käyttöösi. Vuokra-autojen tarjoajat Joensuun lentoasemalla  ja Kuopion lentoasemalla.

Tilausajot Kolille

Kolin taksipalvelu tarjoaa tilausajopalvelua Kolilla ja koko Suomen alueella takseilla, tilatakseilla, pikku-bussilla sekä linja-autolla. Jos suunnittelet matkaa Kolille, pyydä tarjous.

Koli taksipalvelu Oy, asiakaspalvelu@kolintaksi.fi tai 020 741 4391.

 

 

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK