Ryhmät ja kokoukset

Räätälöidään paketti!

Kolin matkailuale tarjoaa mahdollisuudet niin kokouksiin, virkistymiseen kuin yhteiseen seikkailuun.
Ryhmille on tarjolla monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmaa sekä majoitusta ja ravintolapalveluita. Tarvittaessa kauttamme järjestyy myös kuljetukset ja muut retkenne järjestelyt. Räätälöidään teille ikimuistoinen retki Kolin matkailualueelle.

Ryhmäsi matkalle
Majoitukset, aktivteetit, kuljetukset...

Olipa haaveissa sitten rentoutuminen, vauhdikas seikkailu, kulttuurista nauttiminen tai luonnon rauhaan sukeltaminen, onnistuu se meillä.  Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiva seikkailu Kolilla.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä myyntipalveluumme joko puhelimella 050 553 3023, sähköpostilla sales@koli.fi tai oheisella yhteydenottolomakkeella.

Esimerkkejä paketeistamme

Visiitti Vuonislahteen

 

Hyppää puuveneen kyytiin Kolin satamasta ja suuntaa nokka kohti Vuonislahden kylää!
Matkalla ihastellaan kansallismaisemia Pieliseltä käsin ja lounastauolle suunnataan Kestikievari Herranniemeen. Matkalla vieraillaan myös taitelija Eeva Ryynäsen ateljeessa sekä Paaterin kirkossa. 
Vuonislahden visiitin jälkeen vene kuljettaa teidät takaisin Kolille ja matka huipulle jatkuu maisemahissin kyydissä. Huipulla teidät ottaa vastaan asiantunteva paikallisoppaamme, jonka johdolla pääsette tutustumaan Kolin kauneimpiin maisemiin ja kuulemaan  Kolin historiasta sekä nykypäivästä. 
Päivän kruunaa maittava illallinen ja rentouttava sauna. 

Leppoisasti Kolilla

Lounas Kolin Keitaalla / Kolim Satamaravintolassa
Ohjattu kierros Kolin parhaille maisemapaikoille, jossa opas kertoo mielenkiintoisia tarinoita Kolin historiasta ja nykypäivästä.
Tutustuminen Luontokeskus Ukkoon.
Majoittuminen, sauna tai Koli Relax Spa sekä illallinen mökillä tai Break Sokos Hotel Kolilla,

Seikkailua Ruunaalla

Maastopyöräretki Ruunaan upeissa maastoissa, pitkin metsäpolkuja ja läpi upeiden harjumaastojen. sis. retkieväät, jotka voi nauttia vaikkapa laavulla nautiskellen.
Lounas
Koskenlasku läpi ruunaan kuohuvien koskien. Koskenlaskussa ryhmätyön sujuvuus testataan. Onnistuuko ryhmänne luovimaan kuivana läpi kuohujen?

Vauhdikkaan ilta-aktiviteetin jälkeen sauna ja illallinen sekä majoittuminen.

Pyörillä ja kajakeilla - kaksi päivää

Ohjattu maastopyöräretki Loma-Kolin maastoissa. Retkieväät nautitaan matkan varrella.
Majoittuminen mökkeihin sekä illallinen paikan päällä kokattuna seka sauna.
Aamiainen
Ohjattu kajakkiretki Hiekkasaareen / Pielisellä (sään mukaan)
Nuotioeväät / lounas.

Kokous kansallismaisemissa?
Avaruutta ajatuksille

Kolin alueen erityinen luonto, Euroopan vanhin kallioperä, Suomen tunnetuin kansallismaisema sekä suomalaisuuden kulttuurihistoria tekevät Kolista kokouspaikan, jolla on merkitystä. Ryhmiä ja kokouksia varten Kolin alue tarjoaa mahdollisuudet leirikouluista presidenttitason seminaareille. Katso alta tarjontaamme.

Ota yhteyttä: 050 553 3023, sales@koli.fi. Alustavia kyselyitä voit tehdä myös sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Kolin luontokeskus Ukko

Kolin luontokeskus Ukko, aivan Kolin kansallispuiston sydämessä ja majoitus-, ruoka- ja kokouspalveluja tarjoavan Break Sokos Hotel Kolin kanssa samassa pihapiirissä, antaa tilat aina 200 henkilön ryhmille. Luontokeskuksen Vaarasali on huippuluokan kokoustila kokousten, konferenssien ja konserttien järjestämiseen. Tilaan on esteetön pääsy pyörätuolilla. Salissa on liitäntävalmius simultaanitulkkausjärjestelmälle (2 tulkattavaa kieltä) sekä langaton tulkattujen kielten siirto tulkeilta saliin. Auditorion lisäksi on pienempiä kokoustiloja. Kokoustarjoilut tilattavissa.

Kolin luontokeskus Ukko
, Ylä-Kolintie 39, Koli, p. 020 639 5654, ukko@metsa.fi, www.luontoon.fi/kolinluontokeskus.

Break Sokos Hotel Koli

Kolin luontokeskus Ukon kanssa samassa pihassa sijaitsevassa hotellissa pidät palaverit, majoitut, ruokailet ja rentoudut Koli Relax Span maisemakylpylässä. Hotellissa on tanssittu satoja häitä, juhlittu päivänsankareita, pidetty sukukokouksia ja perhejuhlia sekä biletetty kokouspäivän päätteeksi. Maisemaikkunoista avautuva näkymä Pieliselle antaa tapahtumalle mieleenpainuvat raamit. Hotellin tiloja voi muunnella monipuolisesti. Käytössä on kaksi erillistä kokoustilaa, joita yhdistämällä asiakaspaikkoja on sadalle henkilölle. Juhlatilaisuuksissa hotellissa on tilaa 200 henkilön ryhmiin asti.

Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, p. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi, www.sokoshotels.fi.

Koli Active Oy / Kolin satamaravintola

Koli Active Oy järjestää ryhmille monipuolisia, luontoon kytkeytyviä ohjelmapalveluja, ravintolapalveluja sekä saunapalveluja. Kota- ja nuotioruokailujen lisäksi yritys tarjoaa ravintolapalveluja Kolin Satamaravintolassa, jossa voi kokoustaa tai pitää yksityistilaisuuksia. Kesällä asiakaspaikkoja on 130 ja talvella 66. A-oikeudet. Alimmassa kerroksessa on kaksi tilaussaunaa, joissa on tilaa 4-5 kylpijälle.

Kolin Satamaravintola, Rantatie 12, 83960 Koli, p. 040 062 8666, kolisales@koliactiv.fi, www.koliactive.com

Koli Freetime

Suojaisan Valkealammen rannalla sijaitseva Koli Freetime tarjoaa tilat kodikkaalle kokoukselle. Viihtyisän entisen kyläkoulun salissa on asiakaspaikkoja 60 ja Valkealammen rannan Rantatalossa 25. Pihapiirissä on 60 petipaikkaa, 30-paikkainen Caravan-alue, useampia saunoja sekä uinti- ja avantomahdollisuus puhtaassa Valkealammessa. Kolin ensilumenlatu ja lumettomaan aikaan ulkoilureitti lähtevät heti pihasta. A-oikeuksin varustettu ravintola valmistaa ryhmille ruoat omassa keittiössä laadukkaista raaka-aineista.

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 3040, koli@kolifreetime.fi, kolifreetime.fi.

Kolin Keidas / Mattilan tila

Kolin Keidas on lämminhenkinen majatalo ja kurssikeskus, joka sijaitsee keskellä Kolin kansallispuistoa ja perinnemaisemaa, idyllisellä Mattilan tilalla, joka on yksi Kolin vanhimmista. Lähes sata vuotta sitten rakennetun ja vuonna 2010 peruskorjatun päärakennuksen tuvassa on paikat 30-35 henkilöä. Tuvassa on videotykki ja kangas sekä äänentoistolaitteet. Käytössä on kaksi pienryhmätilaa. Tilaisuuksia täydentävät Kolin Keitaan kahvila/ruoka-, ohjelma-, majoitus- ja saunapalvelut.

Kolin Keidas
, Ylä-Kolintie 12 B, 83960 Koli, p. 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, www.kolinkeidas.com

Kahvila Ryynänen

Kolin kylän keskustassa sijaitseva, punamullalla maalattu hirsinen Kahvila Ryynänen on idyllinen interiööri perhejuhliin ja kokouksiin. Juhlissa on tilaa enimmillään noin 50 henkilölle. Kokoustilat ovat kahdessa eri huoneessa, joista toisessa on valkokangas.
Samassa rakennuksessa palveleva GastroPub tarjoaa juotavaa ja syötävää kahvituksista useamman ruokalajin kokonaisuuksiin tai kakkukahveihin. Pihapiirin kesäaittahuoneissa majoitustilat 24 henkilölle.

Kolin Ryynänen
, Ylä-Kolintie 1, 83960 Koli, p. 044 569 5757, kolinryynanen@gmail.com.

Kestikievari Herranniemi

Kodikas kohde Pielisen itärannalla Vuonislahdessa kokouksiin, kursseihin, juhliin ja illanviettoihin. Päärakennuksen Tapiontuvassa on tilaa 30 hengelle, Kuusituvassa 40 hengelle ja Ylätsardakassa 15 hengelle. Tiloissa on ajanmukaiset kokousvälineet ja langaton nettiyhteys. Karelia á la Carte -verkostoon kuuluvassa ravintolassa on A-oikeudet ja 70 asiakaspaikkaa. Huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä on vuodepaikkoja kesäisin noin 50 hengelle ja talvella 34 hengelle. Saunoja on 15 henkilön savusaunasta puulämmitteiseen rantasaunaan, infrapunasaunaan ja jäätilanteen salliessa eksoottiseen jääsaunaan.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, Vuonislahti, p. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK