Joulun ajan paketit Kolin alueella

Joulusta uuteen vuoteen kansallismaisemissa

Vietä ikimuistoinen joululoma Kolin matkailualueella. Meillä pääset nauttimaan talven riemusta, seikkailuista luonnossa ja  ihanista joulupöydän antimista. Kolilla voit osallistua myös joulun perinteisiin tapahtumiin, kuten joulurauhan julistukseen Akka-Kolin  Hiljaisuuden temppelissä ja joulukirkkoon idyllisessä Kolin kylän kirkossa. Uuden vuoden voi aloittaa ihailemalla ilotulitusta Ukko-Kolilla.
Pöydät on katettu ja sauna lämmin, tervetuloa!

Allaolevat paketit ovat varattavissa Kolin matkailu Oy:n myyntipalvelusta: sales@koli.fi tai soittamalla numerosta 050 553 3023. Kolin matkailu Oy on vakuudellinen, rekisteröitynyt matkanjärjestäjä (889/21/Mj).

Herranniemen joulupaketti 3 vrk 23.–26.12.2021

Rauhallinen maalaisjoulu Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa. Majoitus huoneissa, huoneistossa tai lomamökissä. Kievarin jouluun kuuluu maalaisromanttinen hirsitupa, leivinuunin lämpöä, kynttilöiden valoa, saunomista ja suussa sulavia jouluherkkuja, sekä runsaasti aikaa rauhoittua joulun tunnelmaan. Joulupaketin hinta sisältää ohjelmassa mainitut palvelut ja ateriat. Pidämme henkilömäärän maltillisena turvallisuuden ja viihtyisyyden takaamiseksi. Tutustu kohteeseen www.herranniemi.com.
Alkaen aatonaatto to 23.12.2021
Majoittuminen ja omaa ohjelmaa. Klo 19 Iltapala: keittoateria lisäkkeineen, kievarin tarina.
Jouluaatto, perjantai
Klo 8–10 Aamiainen. Kuusenkoristelu. Klo 12.15 Puurolounas. Klo 15–18.30 Joulusauna päärakennuksen saunassa tai savusaunassa. Klo 18.30 Aaton perinteinen runsas jouluateria ja joulupukin vierailu.
Joulupäivä lauantai
Klo 9–11 Joulupäivän runsas aamiainen. Klo 14–16 Nokipannukahvit ja grillimakkaraa kotatakan loisteessa rantapaviljongilla. Klo 14.30–18.30 Joulupäivän sauna päärakennuksen hoitosaunassa. Klo 18.30 Joulupäivällinen: karjalanpaistia ja muita paikallisia herkkuja.
Tapaninpäivä, sunnuntai
Klo 8–10 Aamiainen ja rentoutumista Matka kohti kotia. Ohjelma ja aikataulu joustava asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.
Hinta: 290 €/ henkilö / 3 vrk, lapset 4–12-v. 155 € / 3vrk, 2–4-v. 80 €. 1 hengen huonelisä 25 € / vrk. Huom! Varaukset ovat sitovia.

 

 

Rauhaa ja lepoa joulupyhien jälkeen 27.–29.12.

Joulun pyhät on meille monelle täynnä vilskettä ja vilinää, niinpä herkkujen sulattelun yhteydessä onkin hyvä hiljentyä lepäilemään ja keräämään voimia kansallismaisemissa. Vierailun ajan majoittaudut Koli Freetimella, rauhallisessa ja hiljaisessa Kopravaaran vanhassa kyläkoulussa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kolin kansallismaisemista. Saapumispäivänä syvärentoutus aloitetaan tiibetiläisten äänimaljojen sointujen tahdissa. Äänimaljojen soinnut värähtelevät kaikkialla kehossa luoden syvän rentoutuksen tilan, jossa stressi ja jännitys vähenevät ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Aloitamme rentoutushetken yksinkertaisilla kehoa pehmentävillä liikkeillä ja hengitysharjoituksilla. Illalla laitetaan veri kiertämään, hormonit liikkeelle ja terveys kukoistamaan saunomalla ja pulahtamalla puhdasvetiseen Valkealammen avantoon ja nauttimalla maittava päivällinen Koli Freetimen uudistetussa Salissa.

Seuraavana päivän voimaannuttavien yöunien sekä puhdistavan ja energiaa antavan aamupalan jälkeen pysähdytään hiljaisessa luonnossa oman mielenmaisemamme ääreen koulutetun ohjaajan opastamalla Metsämieli-retkellä. Retken aikana ihailemme myös maisemat Kolin korkeimmilta huipuilta Ukko-Kolilta, Akka-Kolilta ja Paha-Kolilta. Retki päättyy auringonlaskun ihailuun kuumaa juomaa nauttien. Illalla puhdistaudutaan savusaunassa ja avannossa jonka jälkeen nautitaan päivällinen.

Kolmantena päivänä on aika nauttia pitkään hiljaisesta ja rauhallisesta aamusta sängyssä loikoillen ja omatoimisesti Kolin raittiista ilmasta nauttien, saunoen ja uiden tai vaikka Luontokeskus Ukon mielenkiintoiseen näyttelyyn tutustuen. Huoneen voi pitää klo 15 saakka.

Syvärentoutusta äänimaljojen soinnuilla

Äänimaljarentoutus on rentouttava hetki tiibetiläisten äänimaljojen sointujen tahdissa. Äänimaljojen soinnut värähtelevät kaikkialla kehossa luoden syvän rentoutuksen tilan, jossa stressi ja jännitys vähenevät ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Aloitamme rentoutushetken yksinkertaisilla kehoa pehmentävillä liikkeillä ja hengitysharjoituksilla.

Kesto: 60 min
Ryhmän koko: 2–8 hlöä
Varusteet: rennot ja lämpimät vaatteet

Rauhallinen Metsämieli retki

Hiljaisessa luonnossa pysähdymme oman mielenmaisemamme ääreen. Metsämieli-hyvinvointiretkellä kävelemme rauhallista vauhtia ja pysähdymme välillä tekemään erilaisia hengitys-, aisti- tai liikeharjoituksia. Harjoituksilla pyritään avaamaan aistit ympäröivän luonnon tuoksuille, väreille ja äänille ja rauhoittumaan luonnon ja oman mielen ääreen. Retki sopii kaikenkuntoisille ja -tasoisille liikkujille. Reitillä on jonkin verran nousua ja laskua ja poistumme välillä poluilta, joten tukevat kengät ovat tarpeen. Retken aikana ihailemme myös maisemat Kolin korkeimmilta huipuilta Ukko-Kolilta, Akka-Kolilta ja Paha-Kolilta. Retki päättyy auringonlaskun ihailuun kuumaa juomaa nauttien.

Kesto: 60 min
Ryhmän koko: 2–8 hlöä
Varusteet:Lämpimät ulkoiluasut ja kengät. Tarvittaessa osallistujat saavat käyttöön liukuesteet.

Lomakeskus Koli Freetime on hyvän mielen lomakeskus Kolin kainalossa, keskellä kaikkea mutta sopivasti hieman sivussa Valkealammen rannassa. Tarjoamme kotoisat puitteet hiljaiseen ja rauhalliseen, mutta aktiiviseen lomailuun.

Hinta sisältää

Majoituksen (2 yötä), sisäänkirjautuminen ma klo 12, uloskirjautuminen ke klo 15 mennessä
Aamiaiset (ti ja ke)
Päivälliset (ma ja ti)
Saunat ja talviuintivarusteet (ma, ti ja keskiviikkona aamusauna)
Äänimaljarentoutus maanantaina klo 15
Metsämieliretki tiistaina klo 13

Paketin hinta vaihtelee majoituksen mukaan. Katso majoituksen vaihtoehdot Koli Freetimen sivulta.

Päätalon huoneessa yhdelle: 272 €
Päätalon huoneessa kahdelle: 445 €
Lisähenkilöt Päätalossa: 165 €

Economy huoneessa yhdelle: 250  €
Economy huoneessa kahdelle: 400 €
Lisähenkilöt Economeissa: 150 €

Lemmikkieläimet 15 € / vierailu / eläin

Vastaanota uusi vuosi voimautuen hiljaisuudessa 30.12.–2.1.

Katso taaksesi ja kiitä.
Katso eteenpäin ja luota.
Katso ylöspäin ja usko.
Katso ympärillesi ja rakasta.


Vuoden vaihtuessa on aika rauhoittua ja avata mieli uusille tuleville kokemuksille. Luonnon hiljainen hämy, stressiä lieventävät mielenharjoitukset sekä terveyttä vaalivat aktiviteetit ja puhdas ruoka johdattavat sinut vuoteen 2022 Kolilla. Kolmen yön vierailu aloitetaan pysähtymällä hiljaisessa luonnossa oman mielenmaisemamme ääreen koulutetun ohjaajan opastamalla Metsämieli-retkellä. Retken aikana ihailemme myös maisemat Kolin korkeimmilta huipuilta Ukko-Kolilta, Akka-Kolilta ja Paha-Kolilta. Retki päättyy auringonlaskun ihailuun kuumaa juomaa nauttien. Illalla laitetaan veri kiertämään, hormonit liikkeelle ja terveys kukoistamaan saunomalla Rantatalossa ja pulahtamalla puhdasvetiseen Valkealammen avantoon ja nauttimalla maittava päivällinen Koli Freetimen uudistetussa Salissa. 

Uuden vuoden aattopäivä aloitetaan voimaannuttavien yöunienjälkeen puhdistavalla ja energiaa antavalla aamupalalla. Päiviä ei ole täytetty ohjelmalla, vaan haluamme muistuttaa varaamaan aikaa kiireettömiin siirtymiin ja leppoisaan luonnosta nauttimiseen. Auringonlaskun jälkeen on aika syvärentoutua tiibetiläisten äänimaljojen sointujen tahdissa. Äänimaljojen soinnut värähtelevät kaikkialla kehossa luoden syvän rentoutuksen tilan, jossa stressi ja jännitys vähenevät ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Aloitamme rentoutushetken yksinkertaisilla kehoa pehmentävillä liikkeillä ja hengitysharjoituksilla. Stressin ja jännityksen hälvennettyä joogamatolla, on aikaa kävellä järven rannalla, kaukana kaupunkien valosaasteista nauttien tähtitaivaasta saunomalla ja avannossa piipahtaen. Kuluva vuosi päätetään maljojen nostoon päivällisellä. Meillä ei vuoden vaihdetta oteta vastaan rakettien paukkuessa, joten luonnon hiljaisuudesta nauttien, voit siis turvallisin mielin ottaa mukaasi myös äänille herkän lemmikkisi.

Jos et ehtinyt torstaina vielä mukaan Metsämieliretkelle, voit osallistua siihen vuoden ensimmäisenä päivänä lauantaina. Illalla sinua odottaa jälleen saunat ja uinti sekä päivällinen.   

Syvärentoutusta äänimaljojen soinnuilla

Äänimaljarentoutus on rentouttava hetki tiibetiläisten äänimaljojen sointujen tahdissa. Äänimaljojen soinnut värähtelevät kaikkialla kehossa luoden syvän rentoutuksen tilan, jossa stressi ja jännitys vähenevät ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Aloitamme rentoutushetken yksinkertaisilla kehoa pehmentävillä liikkeillä ja hengitysharjoituksilla.

Kesto: 60 min
Ryhmän koko: 2-8 hlö
Varusteet: rennot ja lämpimät vaatteet

Vuodenvaihteen Rauhallinen Metsämieli-retki

Hiljaisessa luonnossa pysähdymme oman mielenmaisemamme ääreen. Metsämieli-hyvinvointiretkellä kävelemme rauhallista vauhtia ja pysähdymme välillä tekemään erilaisia hengitys-, aisti- tai liikeharjoituksia.  Harjoituksilla pyritään avaamaan aistit ympäröivän luonnon tuoksuille, väreille ja äänille ja rauhoittumaan luonnon ja oman mielen ääreen. Retki sopii kaikenkuntoisille ja -tasoisille liikkujille. Reitillä on jonkin verran nousua ja laskua ja poistumme välillä poluilta, joten tukevat kengät ovat tarpeen. Retken aikana ihailemme myös maisemat Kolin korkeimmilta huipuilta Ukko-Kolilta, Akka-Kolilta ja Paha-Kolilta. Retki päättyy auringonlaskun ihailuun kuumaa juomaa nauttien.

Kesto: 60 min
Ryhmän koko: 2-8 hlö
Varusteet: Lämpimät ulkoiluasut ja kengät. Tarvittaessa osallistujat saavat käyttöön liukuesteet.

Lomakeskus Koli Freetime on hyvän mielen lomakeskus Kolin kainalossa, keskellä kaikkea mutta sopivasti hieman sivussa Valkealammen rannalla. Tarjoamme kotoisat puitteet hiljaiseen ja rauhalliseen, mutta aktiiviseen lomailuun

Hinta sisältää

•  Majoituksen to 30.12 – su 2.1 (3 yötä), sisäänkirjautuminen to klo 12 alkaen, uloskirjautuminen su klo 14 mennessä
•  Aamiaiset (pe, la ja su)
•  Päivälliset (to, pe ja la)
•  Saunat ja talviuintivarusteet (to, pe, la ja su aamusauna)
•  Äänimaljarentoutus pe 31.12 klo 15
•  Metsämieliretki torstaina 30.12 klo 13 tai la 1.1 klo 13

Paketin hinta vaihtelee majoituksen mukaan. Katso majoituksen vaihtoehdot Koli Freetimen sivulta.

Päätalon huoneessa yhdelle: 375 €
Päätalon huoneessa kahdelle: 555 €
Lisähenkilöt Päätalossa: 220 €

Economy huoneessa yhdelle: 345  €
Economy huoneessa kahdelle: 545 €
Lisähenkilöt Economeissa: 185 €

Lemmikkieläimet 15 € / vierailu / eläin

 

TUNNELMALLINEN JOULU AITassa TAI AURORAHUTissa 23.-26.12., 3 yötä

Majoitus aitassa tai AuroraHutissa, sis. lakanat, pyyhkeet. Majoitus sisältää aamupalabuffetin Kolin Ryynäsessä klo 9–10.
Joulusauna kaksi kertaa – Ryynäsen puusaunan pehmeät löylyt tai pulahdus Pieliseen Satamaravintolan saunasta
Joulubuffet Kolin Satamaravintolassa 24.12. klo 15–20 (tehtävä pöytävaraus, joulumenu2021Ryynanen.pdf), 25.12. illallinen (2 ruokalajia) Kolin Ryynäsessä (joulumenu2021Ryynanen.pdf), esiintyjänä illalla Martti Orre ja Niina Kokko. Ruokailuihin sisältyy vesi, kahvi.

Koko paketti kahdelle hengelle: aittamajoituksella 420 €, lisähenkilöt: aikuinen 135 €, lapset 4-12-v. 75 €.  Aurorahut-majoituksella 500 €, ei lisähenkilöitä. Lisäpalveluna on saatavana muun muassa moottorikelkkasafari, tähtitaivaan opastettu lumikenkäretki tai opastettu retki Käränkävaaralle. Huom! Aktiviteetit toteutetaan säävarauksella ja lumitilanteen mukaan.


Välipäivien paketti 27.12.- 31.12., 2 yötä

Majoitus aitassa tai AuroraHutissa, sis.lakanat, pyyhkeet. Aamupalabuffet Kolin Ryynäsessä klo 9-10.
Ryynäsen puusaunan pehmeät löylyt tai pulahdus Pieliseen Satamaravintolan saunasta.
Tunnelmallinen kotaillallinen 28.12. tai 29.12. kolme ruokalajia, vesi, kahvi sisältyy.

Koko paketti kahdelle hengelle: aittamajoituksella 274 €, lisähenkilöt: aikuinen 80 €, lapset 4-12v. 40 €, AuroraHut-majoituksella 354 €, ei lisähenkilöitä. Lisäpalveluna saatavana muun muassa moottorikelkkasafari, tähtitaivaan opastettu lumikenkäretki tai opastettu retki Käränkävaaralle. Huom! Aktiviteetit toteutetaan säävarauksella ja lumitilanteen mukaan.

 

 

Joulu mökkeillen, savusauna ja pientä kuntoilua 23.–26.12.

Majoittuminen Koli Country Clubin neljän tai kuuden hengen huoneistossa
Petivaatteet pedattuina ja loppusiivouksen.
Mahdollisuus savusaunaan miesten tai naisten vakioviikkovuorolla. Perhevuoro on saatavana 100 € lisähintaan.
Kuntosalin rajattoman käytön päivittäin klo 14–17.
Kahden tunnin vuoron liikuntasalille.

Hinnat:
Neljän hengen huoneistossa 430 €/3 vrk. Lisävuorokausi 95 €/vrk. Kuuden hengen huoneistossa 490 €. Lisävuorokausi 110 €/vrk. Aktiviteetit ja ruokailut tilattavissa lisäpalveluina.

VÄLIPÄIVÄT MÖKKEILLEN JA KUNTOILLEN 27.-30.12

Majoittuminen Koli Country Clubin neljän  tai kuuden hengen huoneistossa
Petivaatteet pedattuina ja loppusiivouksen.
Kuntosalin rajattoman käytön päivittäin klo 14–17.
Kahden tunnin vuoron liikuntasalille.

Hinnat:
Neljän hengen huoneistossa 430 €/3 vrk. Lisävuorokausi 95 €/vrk. Kuuden hengen huoneistossa 490 €. Lisävuorokausi 110 €/vrk. Aktiviteetit ja ruokailut tilattavissa lisäpalveluina.

MÖKKILOMA UUTENA VUOTENA 28.12.–3.1.

Majoittuminen Koli Country Clubin neljän  tai kuuden hengen huoneistossa
Petivaatteet pedattuina ja loppusiivouksen.
Mahdollisuus savusaunaan miesten tai naisten vakioviikkovuorolla. Perhevuoro on saatavana 100 € lisähintaan.
Kuntosalin rajattoman käytön päivittäin klo 14–17.
Kahden tunnin vuoron liikuntasalille.

Hinnat: Neljän hengen huoneistossa 430 €/3 vrk. Lisävuorokausi 95 €/vrk. Kuuden hengen huoneistossa 490 €. Lisävuorokausi 110 €/vrk. Aktiviteetit ja ruokailut tilattavissa lisäpalveluina

 

 

 

ERÄKESKUKSEN TALVI, 3 YÖTÄ

Saatavana 23.–26.12.2021 sekä 2.–7.1.2022 (torstaista sunnuntaihin sekä maanantaista torstaihin)

Jos ei kaupungissa ole lunta, tule sinne missä sitä on – tule Pohjois-Karjalaan! Peruspakettiin kuuluu kaksi eripituista koiravaljakkoajelua ja tietenkin voitte lisätä pakettiin päiviä ja aktiviteetteja omien toiveidenne mukaan. Nämä pakeitit sopivat luonnonrauhaa rakastaville! Eräkeskuksen majatalo ja huskyfarmi sijaitsevat Nurmijärven kylässä, noin 35 kilometriä Lieksasta koilliseen, 55 kilometriä Nurmeksesta itään ja vain 15:n kilometrin päässä Kivivaaran rajanylityspaikasta Venäjän rajalla.

Tervetuloa talveen!


Eräkeskuksen talvipaketti 23-26.12.2021

Kolme yötä Eräkeskuksen Wilderness Lodge -majatalossa, 2-h perushuone, suihku/WC
Täysihoito 1. päivän päivällisestä 4. päivän aamiaiseen (päivälliset su–to 3 ruokalajia, pe–la juhlavat 4 ja 5 ruokalajia)
Kaksi koiravaljakkoajelua sekä talvivarusteet kahden päivän ajalle  (haalarit, talvisaappaat)
Soihturetki ja aperitiivit nuotiolla
Kahtena päivänä englanninkieliset oppaat
Lumikengät tai murtomaasukset käyttöön koko vierailun ajaksi
Iltasauna päivittäin

Hinnat: majoitus 2 hlön huoneissa 775 €/hlö, majoitus 1 hlön huoneessa  925 €/ hlö. Lisävuoteessa 2 hlön huoneessa 700 €/hlö. Lisäyöt 100–150 €/hlö. Kuljetukset Joensuusta ja Kuopiosta lisämaksusta.

Eräkeskuksen talvipaketti 2.-7.1.2021 välisenä aikana, 3 yötä

Kolme yötä Eräkeskuksen Wilderness Lodge -majatalossa, 2-h perushuone, suihku/WC
Täysihoito 1. päivän päivällisestä 4. päivän aamiaiseen
Kaksi koiravaljakkoajelua sekä talvivarusteet kahden päivän ajalle  (haalarit, talvisaappaat)
Kahtena päivänä englanninkieliset oppaat
Lumikengät tai murtomaasukset käyttöön koko vierailun ajaksi
Iltasauna päivittäin

Hinnat: majoitus 2 hlön huoneissa 675 €/hlö, majoitus 1 hlön huoneessa  825 €/ hlö. Lisävuoteessa 2 hlön huoneessa 600 €/hlö. Lisäyöt 100–150 €/hlö. Kuljetukset Joensuusta ja Kuopiosta lisämaksusta.

 

 

 

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK