Kahvilat ja ravintolat

Kolin, Juuan, Vuonislahden ja Lieksan tarjonta

Ravintolat ja kahvilat Kolilla
Persoonallisuus edellä!

Kolin matkailualueen vahvuutena ovat monet persoonalliset ruokapaikat. Ruuanlaiton ytimessä on ravintolan mukaan joskus karjalainen, joskus taas kansainvälinen ruokakulttuuri.

Katso alta alueemme kahvila- ja ravintolatarjonta ja astu peremmälle!

Grill it! -ravintola

Grill it! on Break Sokos Hotel Kolin skandinaavinen ravintola Kolin kansallispuiston maisemapaikoilla. Se yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen. Erikoisuutena on puuhiiligrilli, joka antaa aidon savun ja grillauksen maun melkein jokaiseen listan annokseen. Tarjolla on myös paikallisia herkkuja, joissa vaalitaan pohjoiskarjalaista perinnettä. Nauti samalla kertaa parhaista pihveistä ja upeista maisemista!

Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, Koli, www.raflaamo.fi/grill-it-koli, Facebook: Grill it Koli. Myyntipalvelu: 020 123 4662, sales.koli@sokoshotels.fi. Ravintola: 010 762 3635.

Avoinna klo 12–24 (keittiö klo 12–22)

Neste Kolinportin kahvila-ravintola Ahmovaarassa

Kolinportin 250-paikkaisessa kahvila-ravintolassa päivittäin noutopöytä kahdella eri ruokalajilla ja yhdellä pihvivaihtoehdolla runsaine salaattipöytineen ja juomineen. À la carte -listalla runsaasti vaihtoehtoja niin isoon kuin pieneenkin nälkään. 50-paikkainen Juuka-kabinetti. Tilauksesta juhlatarjottavat yksityistilaisuuksiin. A-oikeudet.

Kolinportin kahvila-ravintola, Kolintie 10, 83950 Ahmovaara, p. 010 763 7661, www.kolinportti.com, Facebook: Kolinportti

Avoinna: ma–pe klo 6–21, lounas klo 10.30–16, la–su klo 7–21, lounas klo 11–16.

Gastropub Kolin Ryynänen

Gastropub Ryynänen sijaitsee tunnelmallisessa vanhassa hirsirakennuksessa aivan Kolin keskustassa. Vaihtuva menu joka viikko. Gastropub Kolin Ryynänen on kuuluisa ennen kaikkea laajasta ja laadukkaasta olutvalikoimastaan. A-oikeudet. Aittamajoitusta.

Gastropub Kolin Ryynänen, Ylä-Kolintie 1, 83960 Koli, p. 044 569 5757, kolinryynanen@gmail.com.

Katso ajankohtaiset aukioloajat Facebook: Kolin Ryynänen.

 

Kolin Satamaravintola

Kolin Satamaravintola on tunnelmallinen, tyylitelty hirsirakennus Kolin satamassa, joka sijaitsee Kolin kansallispuistossa. Kaksi tilaussaunaa ja kesäterassi 40 henkilölle. Pääkerroksessa on Tulikiven takalla varustettu ravintolasali ja baaritiski, ruokailijoita kerrokseen mahtuu noin 40 henkilöä. A-oikeudet. Lonely Planet -matkaoppaan Top Pick –maininta 2015!

Kolin Satamaravintola, Rantatie 12, 83960 Koli, p. 0400 628 666, kolisales@koliactiv.fi, www.koliactiv.fi.

Avoinna kesäisin, muulloin tilauksesta. 

Break Sokos Hotel Kolin Kahpitsa

Kahpitsasta avautuvat huikeat näkymät Pieliselle. Tarjolla on paikallisia kahvilatuotteita, pizzaa ja erilaisia virvokkeita, joita voi nauttia tunnelmallisen takka-leivinuunin äärellä. Asiakaspaikkoja Kahpitsassa on yhteensä 120.

Break Sokos Hotel Koli/Kahpitsa
, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, p. 020 123 4662, suoraan ravintolaan p. 010 762 3635,

Avoinna klo 9-22, pizzauuni kuumana klo 12-22.

Kirjastobaari Hiekkapakka

Kirjastobaari Hiekkapakka on Break Sokos Hotel Kolin Relax Span vieressä oleva tunnelmallinen viihtymisbaari. Tulikiven tekemän uniikin takan äärellä voit pelata lautapelejä, lukea kirjoja, laulaa karaokea tai vaikka vain nauttia hyvistä juomista ja upeasta kansallismaisemasta. Hiekkapakka on yleensä avoinna sesongin aikana viikonloppuisin, myös yksityistilaisuuksiin.

Lisätietoja varaukset:
Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, p. 020 123 4662, sales.koli@sokoshotels.fi.

Avoinna viikonloppuisin ja tilauksesta.

Koli Season

Koli Season on jazzhenkinen paikallis-, luomu- ja luonnontuotteiden myymälä keskellä Kolin kylää. Tarjolla on myös kalastustarvikkeet sesonkien mukaan sekä hyvää kahvia ja maistuvia Koli-keksejä.
Kaupassa voit huollattaa saksofonisi ja tutustua ainutlaatuiseen vanhojen saksofonien myyntinäyttelyyn.

Koli Season, Kolin kylällä, Kolintie 94, Koli, p. 040 548 1759, koliseason@koliseason.fi, www.koliseason.fi.

Café Mandala

Mattilan tilan Café Mandala palvelee lokakuulta huhtikuulle tilausravintolana. Tarjolla maukasta ja värikästä kasvisruokaa sekä Pielisen kuhaa. Illallisvaraukset vähintään päivää aikaisemmin, ryhmän vähimmäiskoko on kaksi ruokailijaa. Tarkista ajankohtainen menu verkkosivuilta: www.kolinkeidas.com/cafe-mandala. Muut palvelut: Aamiaismajoitusta ympäri vuoden.

Café Mandala, Ylä-Kolintie 12 B, 83960 Koli, p. 040 865 0466, kolinkeidas@gmail.com, www.kolinkeidas.com.

Avoinna kesäaikaan, muulloin tilauksesta ja majoittujille.

Koli Freetimen kahvila, Kopravaara

Kahvila avoinna sesonkina päivittäin klo 10–16.

Muina aikoina varmista aukiolo soittamalla. Ruokailupalvelut tilauksesta ryhmille (minimi 8 hlöä). 

Koli Freetime, Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara, p. 010 322 3040, koli@kolifreetime.fi, www.kolifreetime.fi.


Pehtoorin tupa, Herajärven retkeilykeskus - Kiviniemi

Kesäkahvila palvelee kesä-elokuussa joka päivä ja viikonloppuisin myös touko-, syys- ja lokakuussa. Tarjolla kahvilaherkkuja makeita ja suolaisia, kioski, aamupalat, lounaat, illalliset - ruokailuihin suositellaan ennakkovarausta. Tilausravintola juhliin, kokouksiin ym.

Korpisoturi Oy, Mustalahdentie 27, 81160 Romppala, p. 0400 159 204, sales@kiviniementila.fi, www.kiviniementila.fi.

Kolin Annila

Annilassa saat perinteistä karjalaista ruokaa aidoimmillaan. Herkuttele keittoaterialla, karjalanpaistilla tai hirvikäristyksellä. Hirvikäristys on valmistettu Kolilla ja Ahmovaarassa juosseesta hirvestä, aitoa luomuruokaa! Maista myös aitoja karjalaisia piiroita, kuten vatruskoita, keitinpiiraita, sultsinoita ja tsupukoita. Ruokavaraukset vähintään edellisenä päivänä.

Kolin Annila, Kopravaarantie 237, 83950 Ahmovaara, p. 050 512 4478, sirkkaanni@gmail.com, kolinannila.fi.

Avoinna kesäaikaan ja muina sesonkeina, muulloin tilauksesta.

Ravintola Lomis

Ravintola Lomis sijaitsee Kolin Safaritalon yhteydessä ja on avoinna viikonloppuisin ja sesonkeina. Tarjolla on pizzaa on kahvia ym. juomaa sekä pientä suolaista. Välinevuokrauspalvelu.

KoliActiv Oy/Ravintola Lomis
, Häkinniementie 14, Koli, kolisales@koliactiv.fi, p. 0400 857 557, www.kolinsafaritalo.fi.

Juuan kahvilat ja ravintolat
Nunnanlahden kestosuosikit

Ravintola Kivikylän Herkku Nunnanlahdessa

Kivikylän Herkusta saat kyläkaupan, leipomon ja kahvilan palvelut: aitoja käsintehtyjä karjalanpiirakoita, kukkoja, rinkeleitä ja paikan päällä paistettuja höyryäviä munkkeja sekä muita perinneleivonnaisia. Kiviarinauuni lämpiää joka päivä, joten tuotteet ovat varmasti tuoreita. Ravintolassa on 80 istumapaikkaa ja kesäterassilla 24 lisäpaikkaa. Kesällä tarjolla on maukkaita maalaishampurilaisia ja grilliruokia.

Avoinna: ma–pe klo 7–16, la klo 10–14, su suljettu.

Kivikylän Herkku, Nunnanlahdentie 1226A, 83940 Juuka, p. 050 361 4730, pajarinen.johanna(at)gmail.com.

Facebook: Kivikylän Herkku Kyläpuoti.

 

Vuonislahden kahvilat ja ravintolat
Järven toisella puolella

Kahvila ja ravintola Kestikievari Herranniemessä

Pielisen rannalla palveleva ravintola tarjoaa perinteisiä karjalaisherkkuja ja maukasta kotiruokaa. Ruokailutiloina ovat tunnelmallinen Kuusitupa (70 asiakaspaikkaa) sekä tilava kesäterassi. Tapiontupa ja rantapaviljonki illanviettoihin ja kokouksiin. Kestikievari kuuluu Karelia á la Carte -verkostoon.

Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, Vuonislahti, p. 0400 482 949, reception@herranniemi.com, www.herranniemi.com.

Avoinna: Kahvila A-oikeuksin avoinna kesäisin (tarkista ajat: www.herranniemi.com). Tilausruokailut myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella.


Lieksassa Ruunaan kahvila- ja ravintolapalvelut
Ruunaa tunnetaan vapaista koskistaan

Kahvila-Ravintola Suvanto

Kahvila-ravintolassa on 68 asiakaspaikkaa ja terassilla 16 asiakaspaikkaa. Ruokailut ryhmille tilauksesta, keskikesällä päivittäinen lounas. A-oikeudet. Ilmainen netti, kokoustilat, elintarvikemyynti, kalastusluvat, ranta- ja savusauna.

Ruunaan Matkailu, Siikakoskentie 47, 81750 Pankakoski, p. 013 533 130, 0400 352 307, info@ruunaanmatkailu.fi, www.ruunaanmatkailu.fi.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK