Hieronta ja joogaa Kolilla

Kroppa kuntoon hoitamalla

Klassisen ja urheiluhieronnan sekä Nuad boran -hoitojen, intialaisen päähieronnan, kuumakivihieronnan tai vyöhyketarapian lisäksi voit tilata ryhmällesi ohjausta esimerkiksi joogaan, venyttelyyn tai pilatekseen. Katso alta kehonhuoltajiemme tarjonta.

KoliFit Saarelainen

Koulutettu hieroja ja -pilatesohjaaja KoliFit Tarja Saarelainen tarjoaa Kolin kylän keskustassa hierontahoitoja (klassinen ja urheiluhieronta), Nuad Boran (=thaimaalainen urheiluhieronta) -hoitoja sekä intialaista päähierontaa, kuumakivihierontaa ja vyöhyketerapiaa. Yritys järjestää yksityistunteja tai pienryhmäohjausta myös pilateksessa, kehonhuollossa, Asahissa tai kahvakuulajumpassa.

KoliFit Tarja Saarelainen, Kolintie 94 , 83960 Koli (Sale Koli -kiinteistö), p. 050 341 9001, saaretar@luukku.com, kolifit.nettisivu.org.

Joogaa saunassa ja metsässä - Kolin Keitaan hyvinvointipalvelut

Kolin Keitaan metsäjooga vie ryhmäsi Kolin kallioille metsän sisään. Ryhmä kävelee opastetun kierroksen Kolin huipuilla ja pysähtyy välillä miellyttävään venytykseen puun juurelle tai kallioseinämän vierelle. Lopuksi ryhmä tekee hathajoogaan perustuvan pehmeän harjoituksen nauttien samalla Pieliseltä kantautuvasta tuulen vireestä, lintujen laulusta ja metsän tuoksusta. Lue lisää palveluista Kolin Keitaan sivuilta.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK