Hyvinvointia luonnosta

Luonto antaa eniten

Luonnossa kiinnitämme huomiota luonnon tarjoamiin virikkeisiin, tuoksuihin, väreihin ja luonnollisiin ääniin. Aika vierähtää luontoretkellä nopeasti ja piipahdus metsään, vaaroille ja rannoille on mielen huoltoa parhaimmillaan: luonnon keskellä päänuppi nollautuu paremmin.

Voit ottaa ryhmäsi kanssa ohjatun irtioton arjesta ja tilata vaikka nauru-, laulu- tai metsäjoogapainotteisen retken Kolin vaaroille – suosittelemme!  

Laulua, naurua ja voimaa luonnosta
Feel Koli -retkillä teemaksi laulua tai naurua

Laulukimppu-retkellä ryhmän opaslaulaja johdattelee ryhmäsi Kolin vaarojen laulupaikoille. Kansanlaulut ja balladit luonnonhelmassa, Suomen rakastetuimmassa kansallismaisemassa ovat mielenpainuva hetki. Luonto voiman antajana -retkellä hiljennyt kuuntelemaan ja aistimaan luontoa. Yksin ja pienryhmissä tehtävät aistiherkkyysharjoitteet antavat mahdollisuuden luonnon läheiseen ja syvälliseen kokemiseen ja oman luontosuhteen vahvistamiseen Kolin maisemapaikoilla. Naurua luonnossa on rentouttava retki, jonka aikana tehdään ohjatusti erilaisia nauruharjoituksia ja syvähengityksiä. Puhdas luonto ja ilma vahvistavat naurujoogan terveysvaikutuksia. Lue lisää retkistä Feel Kolin sivuilta.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK