Tiina Kannisesta Kolin Matkailun täysiaikainen toimitusjohtaja

Kolin Matkailu Oy:n täysiaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen Tiina Kanninen. Hän on toiminut viimeisten 6 kuukauden aikana PKO:n ja Kolin Matkailu Oy:n jaettuna työresurssina vastaten PKO:lla matkailu- ja ravitsemiskaupan kaupallisista asioista nimikkeellä Commercial Director ja Kolin Matkailulla toimitusjohtajan tehtävistä. Ennen toimitusjohtajan tehtävää Tiina Kanninen toimi Kolin Matkailu Oy:n hallituksen puheenjohtaja 05/2020-12/2022.

Kanninen jättää syksyllä S-ryhmän 13 vuoden työkierron jälkeen. Ennen S-ryhmää hän on toiminut erilaisissa matkailualan kehittämistehtävissä eripuolilla Suomea yli 10 vuoden ajan. ”Viimeisten kuukausien aikana Tiina on lunastanut paikkansa vahvana muutoksen ja kasvuntekijänä, jonka käsissä yhtiö voi hyvin ja johon me kaikki hallituksen jäsenet vahvasti luotamme ja uskomme. Yhteistyö PKO:n kanssa sujui hyvin, ja oli hienoa, että pääsimme testaamaan ihan uudenlaista yhteistyömallia, jota ei
ymmärtääkseni ole matkailussa aiemmin kokeiltu Suomessa” Kolin Matkailu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Kujamäki toteaa.

”Olen iloinen ja ylpeä siitä yhteistyö- sekä tiimihengestä, jolla olemme tehneet töitä Kolin matkailun eteen viimeiset vuodet. Vuosi 2023 on ollut osaltani täynnä työtä ja tekemisen meininkiä. Yhdistelmäroolini PKO:n ja Kolin Matkailun välillä on ollut mielenkiintoinen, mutta työtaakan kannalta haastava. Olen onnekas omatessani upeat tiimit molemmissa työpaikoissa, ja vain heidän sekä Kolin Matkailun hallituksen sekä osakkaiden avulla olemme selvinneet tästä alkuvuoden muutosmatkasta. Nyt on aika keskittyä Suomen rakastetuimman matkailukeskuksen kaupallisemman, mutta silti vastuullisen tulevaisuuden rakentamiseen. Olen kiitollinen saadessani tehdä töitä Kolilla jatkossakin” Kanninen toteaa.

 

Lisätietoja:

 
Tiina Kanninen, toimitusjohtaja, Kolin Matkailu Oy, tiina.kanninen@koli.fi,
puh. 050 440 3385


Tiina Kujamäki, hallituksen puheenjohtaja, Kolin Matkailu Oy, puh. 010 322 3040

Show your Kli