Aktiivinen loma Kolilla!

Talvilomapäivän äksönit

Rentoudut parhaiten lomallasi harrastusten parissa - viihdyt yhtä hyvin rinteissä kuin huskysafarin kyydissä. Tervetuloa aktiiviselle lomalle Kolin kansallismaisemiin!

Päiväsi alkaa hiihtoretkellä. Pelkästään 25 kilometrin valaistulta ladulta saat riitävästi haasteita ja leppoisia laskuja. Käyt nuotiokahveilla Sutkan laavulla. Parhaimmat hiihtomaisemat koet kansallispuiston laduilla.

Aika suunnalta lounaalle, tänään valitset Kolin Keitaan kasviskeittobuffetin. Näissä ruuissa on niin terveyttä kuin väriä ja makua, nam! Kevyesti syöden jaksatkin jatkaa samantien.
Nyt olet jo Pielisen jäällä reessä huskyjen vetämänä. Valjakon edetessä nautit huimaavista Kolin maisemista. Samalla käyt kokeilemassa Kolin retkiluistelurataa Kolin ja Vuonislahden välillä. Siellä saatat nähdä vilauksen myös mystisestä Pielisen Pingviinistä.
Tätä olet odottanut - historialliset Kolin rinteet kansallismaisemassa! Monipuoliset ja pitkät rinteet ottavat sinut haltuunsa, teet parit hypyt Snowparkissa. Välillä nautit kuumaa juotavaa ja evästä Rinnetuvalla.
Hykerryttävä päiväsi on takana ja on aika palata mökille. Hyvää ruoka, sauna ja pulahdus avannossa huipentavat päiväsi. Koli antaa paljon.
Tervetuloa vieraaksemme! Kolin hiihtolomien ohjelman ja palvelut löydät sivulta www.koli.fi/hiihtolomat. Majoitusta Kolilla on 350 lomamökissä, huoneistoissa, maatilamajoituksessa, hostelleissa ja hotellissa. Vertaile ja varaa oma lomapaikkasi. Lomapaikan valinnassa ja lomasi suunnittelussa sinua auttaa Kolin matkailuneuvonta, info@koli.fi ja p. 045 138 7429.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK