Hemmotellen kansallismaisemassa

Talvilomapäivä Kolilla

Kolin kansallismaiseman tietävät kaikki, mutta kuinka olet tuntenut sen? Kansallispuisto ja -maisemat kutsuvat sinua ja ystävääsi rentoutumaan ja hemmottelemaan.

Aktiivisen päivän voit aloittaa lumikenkäretkellä juuri sinne kansallispuiston keskelle, josta avautuvat Suomen kuvatuimmat maisemat. Useimmiten maisemaa kuorruttavat Suomen eteläisimmät tykkylumimetsät. Lumikenkäily onkin Kolin suosituimpia talviharrastuksia laskettelun ja hiihdon ohella. Mikäli sinulla ei ole omia välineitä niin saat ne vuokrattua. Voit tehdä omat urat, kulkea merkityillä poluilla tai lähteä matkaan oppaan johdolla. Matkalla nautit lämmintä juotavaa tai voit päättää retken kotalounaalla.

Päiväsi jatkuu Kolin kylän keskellä sijaitsevassa Kolin Ryynäsessä, jossa Jean-Francois ja Darja uudistavat Kolin ruokakuluutturia. Ryynäsen suosituimpia annoksia Pielisen kuhasta tehty Fish & Chips ja lähitiloilla tuotetusta pihvilihasta tehtyjä bergereita et saa muualta.  Kymmenien olut- ja siidemerkkien joukosta poimit Helsingin Sanomien testivoittajan, viiden tähden siiderin – Carelia Cider Batchin!
Ruuan päälle jotain leppoista ohjelmaa. Matka kannattaa suunnata Paimentuvalle ja issikoiden pariin. Sympaattisten islanninhevosten kanssa aloitellaan kentällä ja sen jälkeen suunnataan lähimetsiin. Vaelluksen jälkeen syödään retkieväät.
Kun päivä on painumassa jo mailleen jätät liikunnan rasitukset Koli Relax Span altaisiin ja saunojen lauteille. Koli Relax Spa on Suomessa uniikki hemmottelukylpylä, jossa kuljet oman saunapolkusi. Polun aikana käyt saunoissa ja altaissa sekä hoidat kehoasi Lumenen tuotteilla. Kuorit, puhdistat ja kosteutat – nautit saunan lämmöstä. Ainutlaatuisen kokemuksen saat, kun varaat kylpylään tarpeeksi aikaa, vähintään kaksi tuntia.
Päivän kruunaa illallinen skandinaavisessa Grill it! -ravintolassa Break Sokos Hotel Kolilla. Puuhiiligrillissä valmistetut pihvi- ja kala-ateriat ovat omaa luokkaansa. Ravintolassa on toki myös vegaaninen menu. Tunnelma rauhoittaa ja päivän ihanat hetket palaavat mieleen. Elämän suuria kokemuksia.
Tervetuloa vieraaksemme! Majoitusta Kolilla on 350 lomamökissä, huoneistoissa, maatilamajoituksessa, hostelleissa ja hotellissa. Vertaile ja varaa oma lomapaikkasi. Lomapaikan valinnassa ja lomasi suunnittelussa sinua auttaa Kolin matkailuneuvonta, info@koli.fi ja p. 045 138 7429.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK