Hemmotellen kansallismaisemassa

Kesälomapäivä Kolilla

Kolin kansallismaiseman tietävät kaikki, mutta kuinka koet sen? Kansallispuisto ja -maisemat kutsuvat sinua ja ystäviäsi rentoutumaan ja hemmotteluun.

Aktiivisen päivän voit aloittaa melontaretkellä Pieliselle, josta kansallismaisema avautuu uudesta näkökulmasta. Kanootin saat vuokrattua useasta paikasta Kolilta. Hiekkarantaisella lähisaarella syöt eväät ja pääset virkistäytymään Pieliseen.

Päiväsi jatkuu lounaalla Kolin kansallispuistossa sijaitsevassa Kolin Keitaassa. Raikas kasvisruoka sopii hyvin kesäpäivään. Näistä ruuista ei puutu makua tai väriä!
IIltapäiväsi alkaa luontoretkellä Pirunkirkon luolalle. Bongaat luolan seinältä Eero Järnefeltin kirjoittaman runon. Paluumatkalla teet kävelyretken Tarhapuron vesiputoukselle – polku kulkee satumetsän läpi.
Nyt olet jo uudelleen Pielisellä, kantosiipialus Suviexpessin risteilyllä. Välillä nautit kauniista saarimaisemasta – välillä vauhdin huumasta Pielisen selkävesillä. Nautit pullakahvit.
Kesäisin päivillä on pituutta ja osallistut FeelKolin Yöttömän yön retkelle. Retkellä katselet unohtumattomia maisemia ja auringonlaskua. Luontopäiväsi huipentuu.
Kruunaat päiväsi nauttimalla illallisen skandinaavisessa Grill it! -ravintolassa Break Sokos Hotel Kolilla. Valitset puuhiiligrillissä valmistetun pihvi- tai kala-aterian tai suosikkisi löytyy vegaaniselta menulta. Tunnelma rauhoittaa ja päivän ihanat hetkesi palaavat mieleesi – Koli on antanut elämällesi suuria kokemuksia.
Tervetuloa vieraaksemme! Majoitusta Kolilla on 350 lomamökissä, huoneistoissa, maatilamajoituksessa, hostelleissa ja hotellissa. Vertaile ja varaa oma lomapaikkasi. Jos tarvitset apua lomasi suunnittelussa ja majoituksen löytämisessä, sinua auttaa Kolin matkailuneuvonta, info@koli.fi ja p. 045 138 7429.

Koli.fi suosittelee
PAIKALLISTEN JA MATKAAJIEN PARHAAT VINKIT

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK