Joulun aikaan Kolilla!

Joulusta uuteen vuoteen kansallismaisemissa

Kolilla joulun ja uuden vuoden aikaa julhlistetaan monilla tapahtumilla. Välipäivien aikana rentoudutaan ja ulkoillaan muun muassa lumikenkäillen.

Voit osallistua jouluna perinteisiin tapahtumiin: joulurauhan julistukseen Akka-Kolin Hiljaisuuden temppelissä ja joulukirkkoon idyllisessä Kolin kylän kirkossa. Uuden vuoden aloitat ystävien ja perheen parissa ilotulitusta katsellen. Aktiivisen välipäivän voit aloittaa vaikkapa lumikenkäillen juuri sinne kansallispuiston keskelle, josta avautuvat Suomen kuvatuimmat maisemat. Lumikenkäily onkin Kolin suosituimpia talviharrastuksia laskettelun ja hiihdon ohella. Mikäli sinulla ei ole omia välineitä, niin saat ne vuokrattua. Matkalla nautit lämmintä juotavaa tai voit päättää retken kotalounaalla.

Jouluna herkutellaan monenlaisilla ruuilla. Valmiiseen pöytään Kolilla pääset muun muassa Vuonislahdessa Kestikievari Herranniemessä. Tutustu muihin Kolin alueen joulun ja uuden vuoden matkapaketteihin!

Välipäivänä haluat irrottutua jouluruuista ja suuntaat kylän keskellä sijaistevaan Kolin Ryynäseen jossa Jean-Francois ja Darja uudistavat Kolin ruokakulttuuria. Ryynäsen suosituimpia annoksia ovat Pielisen kuhasta tehty fish & chips ja lähitiloilla tuotetusta pihvilihasta tehty burgeri - näitä et saa muualta.  Kymmenien olut- ja siiderimerkkien joukosta poimit testivoittajan, viiden tähden siiderin – Carelia Cider Batchin!

Ruuan päälle jotain leppoista ohjelmaa. Suuntaat matkasi Paimentuvalle ja issikoiden pariin. Sympaattisten islanninhevosten kanssa aloittelet kentällä ja sen jälkeen ratsastat lähimetsissä.
Tätä olet odottanut - historialliset Kolin rinteet kansallismaisemassa! Monipuoliset ja pitkät rinteet ottavat sinut haltuunsa, teet parit hypyt Snowparkissa. Välillä nautit kuumaa juotavaa ja evästä Rinnetuvalla.
Aktiivisen päivän päätät rentotumalla Koli Relax Spassa. Koli Relax Spa on Suomessa uniikki hemmottelukylpylä, jossa kuljet oman saunapolkusi. Polun aikana käyt saunoissa ja altaissa sekä hoidat kehoasi Lumenen tuotteilla. Kuorit, puhdistat ja kosteutat – nautit saunan lämmöstä.

Tervetuloa vieraaksemme! Majoitusta Kolilla on 350 lomamökissä, huoneistoissa, maatilamajoituksessa, hostelleissa ja hotellissa. Vertaile ja varaa oma lomapaikkasi. Lomapaikan valinnassa ja lomasi suunnittelussa sinua auttaa Kolin matkailuneuvonta, info@koli.fi ja p. 045 138 7429.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK