Kesäpäivä Kolilla!

Retkeilyä ja hyvää ruokaa

Rentoudut parhaiten lomallasi harrastusten parissa – viihdyt yhtä hyvin retkeillen kuin meloen. Tervetuloa aktiiviselle lomalle Kolin kansallismaisemiin!

Aloitat päiväsi retkeilemällä kansallismaisemissa. Reippailet Suomen vanhinta luontopolkua pitkin satamasta Huippujen Kierrokselle. Parhaat maisemat avautuvat Ukko-Kolilta, Akka-Kolilta ja Paha-Kolilta. Retken päätteeksi vierailet Luontokeskus Ukon näyttelyssä. 

Suuntaat takaisin satamaan ja Kolin Satamaravintolaan. Juojärven muikut ja pottumuussi...ja Pielisen maisemat. Olut- ja siiderimerkkien joukosta poimit testivoittajan, viiden tähden siiderin – Carelia Cider Batchin! Jälkiruuaksi ruismustikkakukkoa.
Pielinen kutsuu! Lähdet veneretkelle Hiekkasaareen. Kuuntelet oppaan mielenkiintoisia tarinoita matkan aikana. Saaressa uit upealla hiekkarannalla ja nautit nuotiopannukahvit. Kesä antaa parastaan!
Aktiivinen päiväsi jatkuu issikkavaelluksella Paimentuvalla. Hevosen selässä pääset tutustumaan Kolin kansallispuiston kulttuurimaisemiin ja metsään. Aika pysähtyy ja nautit tunnelmasta.
Tapahtumarikas päiväsi on takana ja on aika palata mökille. Hyvä ruoka, sauna ja pulahdus Pieliseen huipentavat päiväsi. Koli on antanut paljon.
Tervetuloa vieraaksemme! Majoitusta Kolilla on 350 lomamökissä, huoneistoissa, maatilamajoituksessa, hostelleissa ja hotellissa. Vertaile ja varaa oma lomapaikkasi. Mikäli tarvitset apua lomasi suunnittelussa ja majoituksen löytämisessä, sinua auttaa Kolin matkailuneuvonta, info@koli.fi ja p. 045 138 7429.

Show your Kli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK